Témat: 16
Registrován od: Apr 2010
tak hned na začátek jsem ženská tak se nedivte že se ptám!!
Jelikož velice nerada vrtám do dlaždiček tak mi jeden známej doporučil že se dá třeba i zrcadlo v koupelně přilepit říká se tomu tekuté hřebíky nebo tak nějak - prodává to patex.
Tak jsem se zeptala více lidí a je to tak 50 na 50.
Co Vy na to máte s tim někdo zkušenosti? předem dík za rady
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-22, 22:41 uživatelem
madite.)
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
Také to řesím, oni to lepidlo prodávají rovnou s těmi držáky do koupelny, takže já do toho asi půjdu, prý je to pevný a potvrdili mi to i podlaháři, kteří s tím lepidlem dělají, také citovali patex
Témat: 15
Madite, přítel dělá managera a odchodního zástupce u firmy prodávající stavební chemii, zeptám se ti na to. Vím že u nich mají výrobek který se jmenuje Mamut
http://www.denbraven.cz/produkty/0440.htm tím nám doma drží kde co
ten mamut vypadá také dobře
děkuji
Témat: 5
Než budu vrtat, napřed zkusím přilepit i držák sprchy v koupelně. Budu ho muset upravit aby měl plochy pro přilepení. Výrobky Den Braven znám a lepení a tmelení to je moje
taky to chci radši nejdřív přilepit a pak při nejhoršim vrtat, a nevíte jestli se to dá potom zase sundat třeba za 10 let si rozmyslim že chci jiné zrcadlo
Madite, sundat to jde... blbě ale jde, u zdrcadla ale počítej s tím, že ho budeš muset rozbít, u něčeho tvrdšího a nerozbitného to jde odříznout, pokud najdeš škvírku, do které by si mezi zeď a lepenou věc mohla strčit nějaké páčidlo,musíš zkusit tu lepenou věc trochu odtáhnout a pak řezat, nebo sekat. Je to dost problematické, takže bacha co budeš lepit :|
to tedy znamena, ze si muzu koupit cokoliv i s otvory na vrtání, kápnu tam mamuta, necham zaschnout a mám klid? To se dá koupit normáně v obi a tak?
ve stavebninách to koupíš 100%
Témat: 2
Registrován od: Jun 2010
existuje dalsi reseni, tzv. Tesa paska, je to v podstate lepici paska z obou stran a je i na zrcadla v koupelne, tedy tam kde je relativne vetsi vlhkost
něco takového jsem vyděla v rady ptáka loskutáka ale už je to tak rok, ale asi se to hůř schání? :/
Témat: 2
Registrován od: Jun 2010
tak takhle to vypada,
http://www.lepidla-tesneni.cz/detail/tes...9mmx10m-1/
a moznost sehnani, skusil bych Hornbach, a kdyz ne pak Baumax, anebo pak na internetu. Ale myslim, ze to nebude problem ji sehnat. Vyhody, rychla montaz a pak jde i ta paska pomerne dobre dolu z obkladacek, kdyz se rozhodnes pro jine zrcadlo.
Blueorange Napsal(a):2 Walker: Jako s temi zdmi je to husty, nám tam táta chtěl přivrtat polici a přesně, jak píšeš, odlouplo se kus zdi a nakonec se nam jeste ohnul vrtak. Ty zdi jsou tam rozhodne tvrdsi nez v panelaku, tam se nam tohle nikdy nestalo. Desi me predstava, jak tam jeste budeme vrtat konzole. Asi poprosim elektrikare, az nam budou delat rozvody v kuchyni a montovat svetla, jestli by nam jeste nenavrtali ty diry na police...urco maj lepsi vrtacku :mad: :mad:
já mam opačný problém, mě všechno ze zdi vypadává, vubec nevím čím mám přidělat obrazy, prosím, nemáte někdo typ? já jsem si koupila i speciální vrtákoháčky s hmoždinkama a ted tam je díra jak ........
kdyby byl někdo ochotný nebo veděl na koho se obrátit, kdo to umí, ráda za to zaplatím
medvídek: jediná věc která mě napadá je tekutá skoba nebo tak nějak se tomu říká: používá se to místo hmožděnky a prý to udrží vše ( nedrolí se to) vím že se to prodává skoro všude je to od Pattex ale myslím že to výrábí i někdo jiný
Méďo - tekutá kotva, nebo chemická kotva
Témat: 49
Lední-medvídek/ a jak hluboko jsi vrtala? Odpovídá použitá velikost vrtáku velikosti hmoždinky? Jakou velikost hmoždinky/šroubu a na co (obrázek, police, skříň) jsi použila?
Nám zatím nevypadlo nic. Ale máme zase pech, že jsme si vybrali konzolový policový systém a ve 3 stěnách ze 3 možných máme železobeton
zatím mám hotovo 42/104 hmoždinek
Chudáci sousedi.
děkuju za radu všem
chci obrazy, ale mám větší, hmoždinku jsem tam narvala, ale čím více jsem vrtala, tím byla díra širší a já to psychicky nezvládla a utnula akci :lol:
asi zavolám někoho, kdo má pořádnou vrtačku a nebojí se do zdi vrtat, páč já se teda bojím, zvlástě do tech našich..raději mlčím..
Témat: 26
Medved: to se mi taky stavalo. Nekde se da vrtat bez priklepu a nekde se musi proste pouzit priklep. Dvakrat se mi stalo, ze sem narazil na zelezo a tak se proste musel vrtat diru vedle.
Btw. na veseni takovehlech veci sou fajn takovy ty natloukaci vesacky. Je to povetsinou bilej hacek nebo takovej dublik a skrz nej sou takovy jakoze hrebicky, ktery se protlucou skrz a az do zdi. Drzi to docela dost dobre. Bez vrtani.
tak se mi povedlo připevnit něco do zdi uf to bylo vrtání, ze začátku ok, pak to narazí na něco tvrdšího asi tak po necelém 1cm tam to chvíli musí jít příklepem a pak už to šlo ale málem mě u toho trefilo - a to nebyla ta železo betonová zeď
to mě zajímá až budu vrtat žb zeď to bude sranda takže až uvidíte letět vrtačku vzduchem tak jsem jí vzteky vyhodila
Témat: 10
2 medved: No ono s aku šroubovákem toho moc nevyvrtáš...max. do těch cihlových příček, ale do betonu....
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-09-17, 09:42 uživatelem
Blueorange.)
jo jo vrtám vrtám moc se mi do toho nechtělo ale zkusila jsem to a ono to šlo akorát nesnášim tan rámus
Blueorange Napsal(a):2 medved: No ono s aku šroubovákem toho moc nevyvrtáš...max. do těch cihlových příček, ale do betonu....
no, nevim, ale psala jsem, ze jsem zacala pouzivat akusroubovak (tedy, ze sestavuju, utahuju a jine) a ne ze s tim delam diru do zdi :-D To je další krok, který fakt nemám nejmenší chut překonat
, ale kdo ví, že ...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-09-17, 10:58 uživatelem
Ledni-medvidek.)
madite Napsal(a):jo jo vrtám vrtám moc se mi do toho nechtělo ale zkusila jsem to a ono to šlo akorát nesnášim tan rámus
i tak te obdivuju, k tomu, abych se do toho pustila sama mi chybi jeste jeden krok zoufalství