Témat: 26
Registrován od: Apr 2010
Btw. chtel sem si dat poplatky za sluzby na SIPO, ale bylo mi spravcem receno, ze to zatim nejde, ze to se bude resit az se zalozi SVJ a jestli to SVJ povoli... zjistoval jste si to uz nekdo? Mate taky nekdo zajem si dat poplatky na SIPO ( spolu s TV a radio poplatkama a PRE ).
Témat: 16
no ještě o tom uvažuji, ale asi jo ale až se pořádně nastěhuji a bude mi tam chodit pošta, a až budu mít všechno zařízené zatim platim převodem jelikož mě internetové bankovnictví nic nestojí tak mi to zatim nevadí.
Témat: 16
sipo se dá normálně zařídit akorát tam zatim nebude fond oprav ale tv, rádio, elektřina atd... tam být může
Presne jak pise Madite.
Na SIPO mam prihlasenou zatim elektriku a rozhlas ( je pecka, ze to slo online! ), televizi si prej musim vyridit na poste, takze az budu mit v praci cas, tak si tam skocim. Stejnak se prvni platba za tv a rozhlas plati az v dalsim mesici nez se clovek regnul.
Pan Simunek ( milej pan - spravce ) mi vysvetlil, ze to ted nepujde. Sluzby se musej platit zatim prikazem a az bude SVJ, tak jestli bude SVJ souhlasit, tak to muzem posilat pres SIPO.
Btw. i SIPO se da platit internetbankingem - nemam rad u sebe hotovost a uplne nesnasim postu
Témat: 15
Nechce se mi zakládat nové téma, tak se zeptám tady:
Za služby mám očekávat klasicky složenku, nebo fakturu? A kolikátého asi? My jsme platili po podpisu sml. na konci července ty dva tisíce, bydlíme od 1.8. a do teď nic víc nepřišlo.
Témat: 10
2 Nikka: Vy jste nedostali předpis záloh? Tam je uvedeno i číslo účtu, kam se to má platit. Splatnost je myslim 15. kalandářní den v měsíci (tím si ale nejsem úplně jistá).
Témat: 15
ehm, tak teď jsem mluvila s přítelem a ten předpis máme, čekala jsem ale nějakou složenku, tak nic, no

15. v srpnu jsme to každopádně neplatili, nevim jestli jsme měli, nebo jak. Tak se snad ozvou :/

no myslím, že se to platí na měsíc dopředu, nevím, kdy jste přebírali byt. Tak si zavolejte na správu, ve vchodě je uvedeno číslo na paní, co má na starosti platby a domluvte se s ní.
Yep, my sme to uz v srpnu platili.
My přebírali byt 2.7. a platili to už od července...