Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
Nefunguje mi jedna ze 3 zásuvek na net! :mad:
Témat: 49
Ricky/ Já věděl, proč si beru na předpřejímkou notebook a router
. Každopadně by mě strašně zajímalo jak ti tu zásuvku opraví - zejména, jestli budou znovu protahovat kabel husím krkem. Stále si totiž pohrávám s myšlenkou, že bych si zkusil místo 100 mbit natahat kabely 1 gigabit. Ale nevím, jestli to je s naším profilem husích krků možné.
Témat: 5
Sákryš. To mě nenapadlo. Jenže nemám router. Jestli to špatně prodrátovali a husí krky odflákli, takže se to nepodaří natáhnout...Nepředpokládám, že by byla závada v drátech, možná bude závada u zásuvky. Plánuju server v komoře a wifi, protože jsem bezdrátovej. Jenže potřebuju abych v budoucnu mohl posílat pohyblivé obrázky z PC do TV a přehrávat muziku. Ten jeden gigabit je dost, tak na real 3D...Koukal na 3D, zajímavé, ale přecházejí mi z toho oči. Zatím nezralá novinka.
Témat: 10
Tak tomu moc nerozumím a pod pojmem husí krky si představím jídlo
Každopádně my máme internet od UPC a ti nám vyměnili tu krabičku, kde byla jen přípojka na TV a radio a dali nám tam tu jejich, co má přípojku i na internet. K němu jsme připojili router a fachá to dobře
Témat: 59
Chacha to musí být srandovní to znovu natáhnout tím husím krkem, možná to jednou udělám. Přijdou to opravit buď zítra nebo až v pátek tak poreferuju.
Témat: 34
Kde byla chyba? Zásuvka, konektor, kabel? Ty konektory v rozvodné skříni vypadají (alespoň u nás) dost "pocákané barvou" a chtěly by udělat nové (jako závadu jsem to nehlásil, technik to nacvakne za minutu).