Témat: 26
Registrován od: Apr 2010
Vcera vecer jsem si byl neco zmerit v byte. Pipal sem jak zbesilej u vchodu, ale nic. Nastesti sel z domu nejaky par a tak mi otevreli. Bylo mi sdeleno, ze jim to taky neslo a tak musel zvonit na ostrahu. Prej se v tom nejak rejpali a nejde jim to, zavada by byla bejt hlasena. Tak jen bacha az se budete snazit A5kari dostat domu, tak Vas to mozna nepusti ani do domu
Témat: 16
tak to je dobrý a nedá se projít zkrz garáže? co se vlastně stane když vypadne proud to to jako přestane fungovat a mi se nedostanem domů?
Témat: 49
madite/ System ma imo zalozni baterky.
2Talestalker: jestli myslis ten system, kterej porad hlasi poruchu tak to potes koste... :-)
Témat: 49
záložní systém no potěž pánbů, jestli to bude fungovat jako u nás v práci tak si ostraha zaběhá
Témat: 59
Včera jsme přivezli autem balkónovej nábytek. Do garáže jsme se nedostali. A tak jsme zaparkovali na těch žlutejch pruhách a snažili se proniknout do A4 přes vchod. Taky neúspěšně. Upozorňuju že jsme měli čip na vstup kterej jsme od přejímky ještě nezkoušeli. A tak jsme zburcovali ostrahu, která nás tam pustila. Nábytek jsme vyložili a užili si 15 minut krásného vzduchu, výhledu, odpočinku a ticha na balkónku
Dnes nám dělají elektroměr tak potom budeme čip reklamovat, protože si myslíme že je vadný. Napíšu jak jsme dopadli.
Témat: 0
Nám už dva dny nefunguje čip na B1 (před tím fungoval bez problémů)...tedy dnes necháváme čipy "přeprogramovat"...
Chtěl bych centrální a funkční systém který člověka pustí dveřmi dovnitř na pípnutí čipem a taky ho pustí ven jen když si pípne čipem! :mad:
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-16, 08:49 uživatelem
Ricky.)
Me ten cip taky driv fungoval... to cipem nebude. Navic to pipne, kdyz prilozim cip, ale dvere se neodemknou...
Hlásím že čipy už máme opravené, elektroměr již funguje
Walker Napsal(a):Me ten cip taky driv fungoval... to cipem nebude. Navic to pipne, kdyz prilozim cip, ale dvere se neodemknou...
Hlásíme to samé, čipy jsou opravené a elektroměr také funguje
No tak to byli ti páni od PRE ráno u Vás a pak čekali na nás že ano?
GaMi Napsal(a):Hlásíme to samé, čipy jsou opravené a elektroměr také funguje
Ricky Napsal(a):No tak to byli ti páni od PRE ráno u Vás a pak čekali na nás že ano?
GaMi Napsal(a):Hlásíme to samé, čipy jsou opravené a elektroměr také funguje
Ricky: asi ne, máme ho nainstalovaný od středy 14.7.
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
A5: čipy fungují, kamery v garázi taky a elektorměr jedéééé :lol:
Jeste se zeptam... jak jste docili toho, ze se typek dostal do domu, aby moh nainstalovat elektromer? Ja sem volal spravci, ale ten po me chtel cislo na toho, kdo to bude instalovat a to asi tezko zjistim. Kazdopadne sem jeste mluvil s ostrahou a tam mi rekla, ze se tam stejnak jeste pracuje tak snad bude otevreno a kdyby ne, tak si muze zazvonit na ostrahu...
Jen mam obavu, aby neprisel servisak k baraku, rek "hm, zavrenej barak, tak ja zas du" a budu mit po elektrice, aniz by se pokusil zazvonit na ostrahu v pripade zavrenejch dveri :-(
Témat: 20
Walker Napsal(a):Jeste se zeptam... jak jste docili toho, ze se typek dostal do domu, aby moh nainstalovat elektromer? Ja sem volal spravci, ale ten po me chtel cislo na toho, kdo to bude instalovat a to asi tezko zjistim. Kazdopadne sem jeste mluvil s ostrahou a tam mi rekla, ze se tam stejnak jeste pracuje tak snad bude otevreno a kdyby ne, tak si muze zazvonit na ostrahu...
Jen mam obavu, aby neprisel servisak k baraku, rek "hm, zavrenej barak, tak ja zas du" a budu mit po elektrice, aniz by se pokusil zazvonit na ostrahu v pripade zavrenejch dveri :-(
vsimla jsem si, ze dvere A5 jsou otevrene porad, asi se zaviraji az vecer, ale jinak tam byli dneska drive nez ja ;o)
No ja tam nebudu vubec, kdyz mi to budou instalovat :-)
Témat: 2
Nám elektroměr osazovali dneska a chlapík jen volal, že už je přímo u bytu a montuje to. Do baráku se dostal v pohodě, neb ten je skutečně otevřený po celý den.
Ano stále se pracuje, na A4 jsou po chodbě rozházený nějaký kovový dlouhý plechy. Jinak jsme zjistili, že se taky nezamykají dveře mezi výstupem z garáží a vstupem do objektů :/
Walker Napsal(a):Jeste se zeptam... jak jste docili toho, ze se typek dostal do domu, aby moh nainstalovat elektromer? Ja sem volal spravci, ale ten po me chtel cislo na toho, kdo to bude instalovat a to asi tezko zjistim. Kazdopadne sem jeste mluvil s ostrahou a tam mi rekla, ze se tam stejnak jeste pracuje tak snad bude otevreno a kdyby ne, tak si muze zazvonit na ostrahu...
Tak bud je blbej cip, prijimac a nebo ja... vcera ani neska mi zas ten cip nesel - jeste ze tam mame ostrahu a tu kostku
No mě říkali že se ty čipy dávaj teď do hromady prý to zlobí všude i B2, akorát mi vadí že nám rovnou nedali klíče od dveří proč je má jenom ostraha to fakt nechápu.
Když nepujdou čipy tak ostraha musí nechat dveře otevřené dokud se ovládání zase nezprovozní, a to tak že dveře odemkou a kličem to zamknou takže je nikdo už nezavře ( je tam vycvaklej ten zobáček), takže automaticky někdo pouzná že čip nejde pokud je tam jenom ta kostka tak to někdo otevřel umýslně, opravy atd....
Celej vikend nesel cip, tak to je celkem vopruz porad zvonit na ostrahu a hlasit se, aby me laskave pustili dovnitr...
no to jo teď si představte že dete z nějaké oslavy mírně přiopilí
a máte hledat ostrahu ať Vám odemkne no to bude sranda