Témat: 2
Registrován od: Jul 2010
VÁŽENÍ SPOLUVLASTNÍCI OBJEKTU B, zejména Ti co jste ještě nepřebrali byt,
před vjezdem do garáží objektu B se při dešti tvoří "rybník", neboť zde není voda nikam odvedena. Zvláště v zimě to může způsobit komplikace a nebo dokonce dopravní nehodu. Bohužel jsem se toho nevšiml při předání našeho bytu.
PROSÍM, NAPIŠTĚ JAKO ZÁVADU "NEODVODNĚNÝ VJEZD DO GARÁŽE" PŘI PŘEBÍRÁNÍ BYTŮ S GARÁŽOVÝM STÁNÍM V OBJEKTU B
Témat: 33
Registrován od: Apr 2010
tak to je vsude. i ma zahradka plave, voda nema kudy odtect:-(
Témat: 16
O.K. já jim to v pátek řeknu
Témat: 6
Doporučuji každému z B-éčka, aby zareklamoval u pana Šulisty, kancelář má vpravo ve vjezdu do garáže Béčka. Čím nás bude více, tím lépe. Není to problém, stačí k němu jenom zajít.
Na zahrádku ale není, narozdíl od pozemní komunikace, žádná norma (předpis), navíc se na nezpevněných plochách má voda vsakovat, to by tam ale nemohlo být schováno tolik jílu.
Díky madite, tak nějak si pořád myslím, že by to mohlo být účinější napsat již při přebírání bytu. Nicméně za panem Šulistou určitě dojdu. Souhlasím s tím, že s množstvím stížností roste jejich síla.
Tak nám odvodňují vjezd do garáže

. Moje poděkování patří všem, kteří na to upozornili u pana Šulisty, zejména pak Madite, která slíbila na to upozornit již při přebírání bytu.
Témat: 16
když jsem přejímala byt tak už o tom věděli a měli to v řešení no to jim to trvalo

taky jsem si toho všimla, že to konečně dávaj dohromady, měli toho tam víc obzvlášť ta voda jim dělá problémy - teď už je to asi lepší