Témat: 33
Registrován od: Apr 2010
no stále nic nechodí do schránky... :_( vázne to na Poště 515 - Stodůlky. Nedostali ještě echo z magistrátu, že naše ulice existuje, tak prostě nebudou doručovat poštu. Každý si tam má prej zajít, jestli mu něco nepřišlo... Vymlouvají se na magistrát, a na magistrátu zase na P13 a oni na poštu. Tak to je úřednický guláš. Nicméně, na poště - ústředí mi paní slíbila, že vše prověří a že již v příštím týdnu nám pošta bude chodit. Tak uvidíme... Chtělo by je bombardovat s dotazama ... vše x 300. A oni by snad začali doručovat.. hihihi
Témat: 10
Nechodí

Včera jsem tam byla pro dopisy a prý začně chodit až příští týden....ale vyznělo to tak, že to není na 100% a taky paní vedoucí říkala, že ještě ani nemají klíče od vchodu....to by jim měl dát asi správce podle mě.
Témat: 16
vím že teď budu vypadat jak hlupák tak se předem omlouvám, ale kam si mám zajít zkontrolovat jestli mi něco přišlo -vím že na poštu ale na kterou nechci tam bloudit, bych se tam mohla někde zatoulat a pak by jste mě museli hledat
to madite/ je to pošta hned 20m od starého výstupu z metra...
tak jsem to na poště popohnal a zase se musel naštvat....
tak paní na poště měsíc čeká na nějaký zápis z magistrátu a teď se zase vymlouvá na to že nemá od správce karty ke vchodům... že ji nikdo nekontaktoval.... / už měsíc tam chodím a dotazuju se.../
řekněte mi někdo že žujeme v 21. století plné technických vymožeností a ****á pošta stále nechodí....
no nic tak jsem volal na PPM aby laskavě karty paní na poště předali a snad nám do dalšího měsíce pošta chodit bude.
A to už jsem si na to před 14 dny stěžoval na reg. ředitelství pošty...
fanosik děkuji.
Dane omlouvám se že jsem to řešila v jiném tématu

můžeš to přesunout díky díky
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-20, 13:38 uživatelem
madite.)
2 Fanošík: díky!
2 Madite: Až tam půjdeš, tak běž do 2. patra, ale ne k přepážce, ale k vedoucí směny, má tam zvonek....
joj budeme tam všichni pořád chodit je otravovat.. a oni :| snad začnou doručovat
no to 100% budu jak osina v zad.... hlavně že jsem měla ve schránce asi tak 30 letáků ty se tam dostali ale pošta no přece se nebudem řídit hesles dnes podáte zítra dodáme haha
Témat: 0
Registrován od: Jul 2010
I hope you won't mind answering in English. I am not Czech-speaking.
I tried to resolve the same postal issue through the Czech Post customer service. They told me that the post, if sent to Svitakova xxxxx/yy, will return immediately, since the street name is not in the database. The post without return address will be lost. It will take from 7 to 30 days to add street names to the postal registry. In case of the summer, it might be longer, because of vacations.
I have sent a postcard to that address again today. Let's see if I will get it.
Hi Alex
Thanks for your help in resolving this issue, my English is only at the basic level so I apologize in advance if it does not make sense.
Témat: 1
Hello Alex and welcome.

Sending yourself a postcard is a good idea, I wouldn´t think of that! It reminds me of Mr Bean and his Christmas cards.
:-) wow english speaking neigbour :-)))) welcome Alex....
Témat: 26
Alex,
when did you ask Czech post for it?
Many offices wanted to know my address and I advised them of my new address ( Laurinova ). So I hope billing for TV, radio and electricity will find the way to my new home.
New street names are known about 2 months so it's really strange they haven't them in their database. Indeed, internet, electricity and telecom providers have these new street names in their private databases...
mám takovej blbej dotaz když už Vám něco přijde a je to teda uložené na poště vydaj mi to na OP kde je stará adresa asi ne co? hlevně nesmim zapomenout dát jméno na zvonek a schránku to by mi toho moc nepřišlo
Témat: 49
madite/ to je zajímavá otázka

. Normálně bych řekl, že musí stačit ukázat kupní smlouvu nebo výpis z KN (ten ale nemáš), ale jde o Českou poštu, takže horší varianta bude zřejmě ta správná :/.
Témat: 15
Já si teda myslim, že doručovací adresa se vždycky nemusí nutně shodovat s tou v OP, ne? :o Podle mě stačí kombinace OP a oznámení o zásilce a zase tolik to neřešej.
jj, když jsem chodil na poštu na Prosek, tak stačila význa na mé jméno + OP. Nic dál neřešili.. a to mám trvalé bydliště na moravě
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
Hi Alex,
nice to meet you, too. Where are you from? Alex seems to me more German

am i right?
Témat: 34
Nikka Napsal(a):Já si teda myslim, že doručovací adresa se vždycky nemusí nutně shodovat s tou v OP, ne? :o
Přesně tak
Témat: 0
Registrován od: May 2010
Tak dneska jsem viděla z balkónu jak obcházela BC paní doručovatelka.. tak snad hurá
Tak to vypadá nadějně

Supeeer
Takže přišla již někomu nějaká zásilka na BČ?
ano, potvrzuji příchod 2 zázilek přímo do schránky... to je servis. jupííí.
to Dan / lze změnit název vláklna na Doručování pošty - už chodí ..-)
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-29, 11:55 uživatelem
fanosik.)
cool to je rychlost. kdyby pošta tak hbitě pracovala jako Dan, to by se na světě žilo hezky :-ú Díky Dane.