Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Řemeslníci - vodo, topo, stěhování, žaluzie ...

Tak jsem se rozhodl založit nové téma, kde bychom si mohli dávat echo o dobrých a špatných firmách.
Aby to nedopadalo jako ve večerníčku " A JE TO.. " a hodně peněz za málo muziky...

Myslím, že hodně lidí toto téma ocení a hlavně ten, kdo je na P13 nový, ani neví na koho se může obrátit.

Takže co vy na to?
Odpovědět

Jasně, to je super nápad...
Odpovědět

U svých příspěvků prosím uvádějte i důvod doporučení/nedoporučení a zda se jedná o vlastní zkušenost. Díky.
Odpovědět

Zdravím, přináším tedy naše zkušenosti s řemeslníky v našem bytě :

1) Truhlář (kuchyň a korpusy šaten) skvěle ! za málo peněz opravdu hodně muziky, výhoda je jeho sídlo na Praze 6 a defakto akční reakční doba na jakoukoliv seřizovačku po prvním používání. Truhlářství Klein, Nebušice, T: 724727836

2) Žaluzie : (žaluzie a sítě proti muchám) nejdříve jsem byl nadšený, po první instalaci, druhé a třetí opravě a dodnes po více jak měsíci kdy nemáme jednu žaluzii a 2 sítě, chybně navrtané okna jsem zcela zdrcen jejich přístupem. Spol. Gato ! NE ! Prosím všem důrazně doporučuji při volbě jakékoliv společnosti předem oznámit, že polovina oken nejsou hranatá ale půlkulatá, je to opravdu problém, také pozor na to, otevírací okna jsou menší než ty fixně ukotvené.

3) Plovoucí podlaha - Barkotex, pro nás ve standardu a pán byl velmi ochotný a vše proběhlo na výsost spokojeně, takže za nás mají 1.

4) Šatny, šatnové dveře, atd.. Komandor - zatím to je to u nás v běhu ale musím říct že už při prvním kontaktu, zaměření jsme byli překvapeni přístupem, otevřeností a hlavně zřetelným zacílením na potřeby zákazníka, jestli i tak proběhne instalace budu nadšený ! Cenově jsou v pohodě, nejsou levní ale za ty peníze asi odvedou co je od nich očekáváno, dám vědět výsledek.

5) Spotřebiče : Byla by asi chyba nezmínit že máme prodejnu Datart přímo za bukem, mají dobrou nabídku, služby na jedničku a když někdo nemá peníze, může si vyaukcovat něco rozbaleného, špinavého nebo poškozeného http://aukce.datart.cz/index.html, Web http://www.datart.cz nebo prodejna Zličín.

6) Elektřinu, odkouření, instalatéřinu jsem si dělal sám Smile, penízků je málo Smile

7) Ikea : lidi v Ikea je 90 dnů na vrácení nevhodně nakoupeného zboží, již jsme 2x využili tuto možnost a vždy to klaplo, jak ještě doplnil fanošik, s Ikea Family je to 120 dnů !

Přeji Vám všem hodně štěstí při volbě řemeslníka, hodně trpělivosti při reklamacích a hlavně útulné bytečky. Z mého pohledu je podpis smlouvy, vyřízení úvěru nebo dohodnutí elektroměru opravdu legrace oproti samotnému zařizování bytu.

Těšíme se na Vás Big Grin

Ps: Fanošiku měl by jsi pomalu oznámit termín Welcome party, stan si půjčíme v ikea i s aparaturou Big Grin
Odpovědět

jj aukce od datardu super... jen mít na to nervy a dostatečný signál na připojení k netu..
pozor T-mobile nějak v budově blbne... asi je tam moc betonu nebo dolu uz nedosahne... :lol:
Odpovědět

Napište mi prosím tip na:

- zámečníka :o
- venkovní žaluzie :o

Díky! Big Grin
Odpovědět

Innex v žádném případě, je nehorázně předražený!

Karel Napsal(a):
Ricky Napsal(a):Napište mi prosím tip na:

- zámečníka :o
- venkovní žaluzie :o

Díky! Big Grin
Ad venovní žaluzie/ máš na mysli venkovní rolety s takovou tou nadokenní schránkou, do které se rolují ( ty by se mně líbily ) ? Provádí firma Innex, má 10% klientskou slevu od Finepu.
Odpovědět

Jistr napsal:

My si budeme dávat přídavný zámek od firmy Eddy safe studio - viz www.eddy.cz. Měli jsme to i v předchozím bytě a naprostá spokojenost. Je to motýlkový klíč, což mi připadá bezpečnější než sebedokonalejší fabky. Dveře také oplechují a měly by mít 4. bezp. třídu. Oproti Nextům to asi tak odolné nebude, ale cenově je to také jinde (okolo 13 tis. Kč).
Na dveře přimontují dost masivní závory, které se vysouvají nahoru, dolů a do strany. Podle mě je to odolné proti otevření planžetou a vykopnutí, ale sekerou by se ty dveře asi rozmlátit daly - jsou oplechované jen zevnitř.
Odpovědět

vsem kdo uz maji udelanou elektriku: muzete doporucit nejakeho elektrikare? Jak dlouho to predelani / priprava na kuchyn zhruba trva? Diky.
Odpovědět

2Petra: Elektrikari mi udelali kuchyn ( cca. 8-9 zasuvek jak sem kde chtel ) behem pul dne. Samozrejme zalezi na pozadavkach zakaznika. Kuchyn sem mel hotovou behem 5-7 dni.
Odpovědět

Já mám také kontakt na elektrikáře, dělali mi elektřinu v původním bytě. Nejsou ale z Prahy, tak si účtují i dopravu. Každopádně ale nejsou moc drazí, jsou šikovní a hlavně pracují s frézou, takže máš všude jen krásné úhledné drážky na kabely a taky nenadělají takový svinčík. Ale nevim, jestli v případě kuchyně to není jedno Tongue
Odpovědět

ahoj Blue: muzes mi prosim poslat kontakt? Za zkousku nic nedam, treba i s dopravoou budou levnejsi nez Prazaci. Kalkulace, co jsme od jednoho remeslnika dostali, mne celkem sokovala Sad

Blueorange Napsal(a):Já mám také kontakt na elektrikáře, dělali mi elektřinu v původním bytě. Nejsou ale z Prahy, tak si účtují i dopravu. Každopádně ale nejsou moc drazí, jsou šikovní a hlavně pracují s frézou, takže máš všude jen krásné úhledné drážky na kabely a taky nenadělají takový svinčík. Ale nevim, jestli v případě kuchyně to není jedno Tongue
Odpovědět

Me ta elektrika stala cca 6500czk, neco malo sem si udelal sam. Prislo mi to celkem dost, ale nevim jak se pohybujou ceny...
Odpovědět

Já jsem měla objednaného elektrikáře z Pražského technického servisu na přípravu kuchyňské linky, cena 7.100,00. Pracují i o víkendech bez příplatku.
Odpovědět

Fy - Václav Špaček - inter- žaluzky
POZICE ROZMĚR ŠxV Cena za kus Ovládání P,L CENA CELKEM
1 60,7 x 138 868 1 L 868,00 Kč
2 60,7 x 138 P 868 1 P 868,00 Kč
3 57,4 x 138 P 766 1 P 766,00 Kč
4 27,5 x 146 671 1 P 671,00 Kč
5 62,6 x 188 1055 1 L 1 055,00 Kč
6 70,5 x 29 627 1 L 627,00 Kč
7 66,8 x 175 988 1 L 988,00 Kč
8 75,8 x 184 1125 1 P 1 125,00 Kč
ŽALUZIE CELKEM 6 968,00 Kč

MATERIÁL CELKEM 6 968,00 Kč
MONTÁŽ 8 60,00 Kč 480,00 Kč
DOPRAVA 1 150,00 Kč 150,00 Kč
CELKEM BEZ DPH 7 598,00 Kč
CENA CELKEM VČETNĚ DPH 10% 8 358 Kč

Milch dodám po obdržení kalkulace

ps: to je jak ve skole Smile ale souhlas, treba to nekomu pomuze
Odpovědět

Porovnávání cenových nabídek není špatný nápad, pište ale prosím zároveň s cenou také rozsah prací, aby to bylo porovnatelné. Díky Smile

walker: Těch 6,5k bylo jen za el. přípravu pro kuchyňskou linku?
Odpovědět

Ledni-medvidek/ Super! Smile

Jinak mám takový neodbytný pocit, že porovnání nabídek by mělo být spíš v privátní části fóra. Jednak to přiměje ostatní k registraci a druhak jde pro obě strany (poptávající i nabízející) o peníze, tudíš o trochu soukromou věc.
Odpovědět

2Dan: ano, roztazeni dratu po zdi do mist, kde maj bejt zasuvky. Tj. vysekani drazek, vytazeni kabelu, instalace zasuvek, zasadrovani, prezkouseni. Cena je vcetne veskeryho materialu.
Odpovědět

talestalker Napsal(a):Jinak mám takový neodbytný pocit, že porovnání nabídek by mělo být spíš v privátní části fóra. Jednak to přiměje ostatní k registraci a druhak jde pro obě strany (poptávající i nabízející) o peníze, tudíš o trochu soukromou věc.
Založil jsem neveřejnou sekci pro všechny zaregistrované uživatele (musíte být přihlášeni, abyste ji viděli). Tam se mohou cenové nabídky od řemeslníků porovnávat.
Odpovědět

Ledni-medvidek Napsal(a):Fy - Václav Špaček - inter- žaluzky
POZICE ROZMĚR ŠxV Cena za kus Ovládání P,L CENA CELKEM
1 60,7 x 138 868 1 L 868,00 Kč
2 60,7 x 138 P 868 1 P 868,00 Kč
3 57,4 x 138 P 766 1 P 766,00 Kč
4 27,5 x 146 671 1 P 671,00 Kč
5 62,6 x 188 1055 1 L 1 055,00 Kč
6 70,5 x 29 627 1 L 627,00 Kč
7 66,8 x 175 988 1 L 988,00 Kč
8 75,8 x 184 1125 1 P 1 125,00 Kč
ŽALUZIE CELKEM 6 968,00 Kč

MATERIÁL CELKEM 6 968,00 Kč
MONTÁŽ 8 60,00 Kč 480,00 Kč
DOPRAVA 1 150,00 Kč 150,00 Kč
CELKEM BEZ DPH 7 598,00 Kč
CENA CELKEM VČETNĚ DPH 10% 8 358 Kč

Milch dodám po obdržení kalkulace

ps: to je jak ve skole Smile ale souhlas, treba to nekomu pomuze

Takže pan Milch je vyzkousen, na ta sama okna 5900,- ukecala jsem ho 5500 bez dokladu. Udela do tydne, zaluzky jsou normal, ale hezky :-) a dela na britské uz x-te okna, takze uz vi ceho se ma vyvarovat
Odpovědět

Bez dokladu? To ale na ně nebudeš mít záruku....nebo? Rolleyes
Odpovědět

jj dělá to standartně! !!!
Odpovědět

Blueorange Napsal(a):Bez dokladu? To ale na ně nebudeš mít záruku....nebo? Rolleyes
jj, dava ji.. jen neni doklad
Odpovědět

Levný a výborný pan instalatér, dělal nám zapojení myčky a odpadu tel. 604 983 189
Odpovědět

Elektrikář Bašta, rychlý, precizní ale drahý Sad tel. 603 441 933
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)