Témat: 49
Registrován od: Apr 2010
dan/ možná by stálo za to zvážit zda neuzamknout fórum "Předtsavte se" pouze pro registrované, a vytvořit nějaké 1 privatní fórum na věci, které nechceme aby viděli kdokoliv (nebo se jednou vytvoří privátní fórum pro záležitosti SVJček) ... ale to je vše spíš úvaha k diskuzi. Fórum by jinak mělo imo být po vzoru ostatních obdobných site maximálně otevřené.
walker, dan/ no my třeba přistupujeme na fórum ze 3 různých veřejných IP: doma, já v práci a Evička v práci
. Občas také přistoupím jako host, protože v práci nemáme zapnuté automatické přihlášení
.
Témat: 34
Kategorii "Představte se" jsem zpřístupnil jen pro zaregistrované, nezaregistrovaní ji nemohou číst.
S vytvořením dalších neveřejných fór počítám, ale zatím je na ně podle mne příliš brzy. Až někdo bude mít pocit, že by se nějaká věc měla řešit interně, není problém to udělat, dejte vědět.
Stejně tak, pokud se třeba v budoucnu udělá nějaké ověření toho, kdo v Britské ze zaregistrovaných skutečně bydlí, není problém další kategorie zpřístupnit jen pro tuto ověřenou podskupinu ze zaregistrovaných.
Témat: 33
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
Dane vzhledem k tomu že se občas probírají citlivá témata možná by stálo za to to skrýt před světem a jen po registraci otevřít ale nevím...
Vše je na to připraveno, vhodný čas ale podle mne nastane až po vytvoření SVJ. I tak ale privátní budou jen některé sekce, ne všechny.
Témat: 26
Nevim jak je na tom tema Svestka, ale dal bych to jako neverejny. Ten kdo neni regnutej, neexistuje pro nej toto tema...
Nemyslím, že by v současnosti bylo na fóru téma, které by mělo být neveřejné. Neveřejnost je vhodná pro jiné typy příspěvků (např. interní věci společenství, atd.).
Názor a hlas více lidí je silnější než názor a hlas jednotlivce. S tématy se navíc mohou seznámit i teprve budoucí kupující a jejich hlas může být v některých případech ještě silnější, než náš.
Již nyní zde jsou zaregistrovaní lidé z Finepu. Stejně tak se může zaregistrovat kdokoliv z jiné firmy. Zbytek je již řečen v mém příspěvku z 2010-04-30 14:36.
jj já jsem taky pro Švestku - neveřejné
ostatní toto téma netíží
Ano, regnout se muze kdokoli a pak videt vsechno. Ale pokud nekdo narazi na nase forum a zjisti, ze ho drbem, tak je vic nez jasny, ze se bude chtit regnout, aby se mu dany forum nezamklo a dozvedel se nejaky drby o sobe, ci kritiku. Kdezto kdyz nekdo pride na forum a nic ho netrkne do oci, tak nebude mit duvod se regnout, opusti forum a uz se sem nikdy nevrati. A netrkne ho do oci nic, protoze to co by se ho tykalo uz bude pro nej uzamceny...
... a z toho vyplyva, ze vsechny prispevky, ktery navrhujou zamceni nejakyho fora by se meli mazat, aby se neregnutej uzivatel nedocet co vsechno nevidi, o co prichazi
Ale samozrejme muze bejt uz i pozde.
Btw. proc by se clovek z Finepu tady neregnul, kdyz bude s nama bydlet
Zatím uzavření daného vlákna do neveřejné sekce neplánuji. Cílem je dosáhnout změny, ne něco utajit.
Témat: 59
Dane, fórum je hezká věc ale protože ho mohou číst i úplně cizí lidi, jsem pro úplné zamčení fóra s tím, aby jsi nové členy pouštěl dovnitř po sdělení základních informací jako je číslo bytu a číslo budovy / jméno. Nějaká další certifikace třeba na našich srazech - ověření totožnosti by neurazila.
Témat: 10
Úplné uzavření viz první post tohoto threadu :/. Imo by řešením byla privátní sekce třeba jen pro fyzicky ověřené sousedy.
Fyzicke overeni ... wow! To zni zajimave
Hlásíš se dobrovolně jako 1. Velký Ověřovač?
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
hihi a co se bude ověřovat?
No, pokud bych jako 1. Velky Overovac mel urcity privilegia, tak bych o tom zacal vazne uvazovat.
2Meda: no prece sousedi se budou overovat
Témat: 5
A kdo bude ověřovat ověřovače ? Toť věčná znepokojivá otázka :lol:
Témat: 16
já myslim že fanosik, první se nám zabydlel tak má přehled
Témat: 15
takže každý kdo bude chtít mít přístup, musí zazvonit u Fanosika, odvést ho k sobě do bytu a pak mu bude zděleno heslo do fora :lol: :lol: :lol:
Témat: 1
Souhlasím s Madite, když teda ne předseda, tak ověřovač.
Témat: 16
Nikka no jistě má tam i rákosí na soukromou prohlídku
Témat: 15
ne ne, fanosik pujde na obhlídku bytu toho zájemce o vstup sem, k Fanosikovi do bytu nikdo nemusí, ikdyž proklepnout si tam toho dotyčného s rozsvícenou lampičkou by taky mohl
tak ted koukam jako vejr...l pripadam se jako bez nas o nas...
vtipne. Ale jsem pro... zamknutí fora a přístup jen ověřenejm
ať už je ověřovatel kdokoliv.. ALe dan je spravce fora, tak vsichni budou chodit na kafe k Danovi
Témat: 59
Fórum bych okamžitě uzamkl - sdělujeme si tu dost citlivé a zneužitelné informace. Neustále se množí případy zneužití Netu jsou toho plné zprávy. Napadá mě např. že na fóru lidé uvádí kdo na Britské bude bydlet sám a kdo ne a další... Tak jak?
Navrhuji:
Na úvodní stranu napsat podmínku pro nově přístupující do fóra => osobní ověření přes plot Fanošíkem => nový člen může ukázat vstupní čip od dveří a Fanošík dá email Danovi povol přihlášení přezdívky té a té a je to
Nebo to vymyslete jinak a lépe že?....
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-07-22, 14:30 uživatelem
Ricky.)