Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Diskuse o všem možném

Ahojky,

což takhle nějak do budoucna plánovat co bude na louce za britskou (tzn. louka mezi Švestkou a Tescem?) řekl bych že se tam nic nepěstuje, teda pokud ano nevím proč ty stopy od různých aut po celé louce Smile

Představa ? Originální britská párty pro 290 domácností ?

Blablablabla Smile Vím že nepatří nám a že na tom bude někdo vařit ale kdy ? můžeme si část pronajmout do doby než tam vyrostou mrakodrapy a něco takového vymyslet. A což takhle tam mít třebas jahody Smile Big Grin
Odpovědět

Jahody s příchutí švestek :lol: :lol:
Odpovědět

No to teda nevím... Představa, že se o to celou dobu starám a pak mi ty jahody sklidí někdo jinej?! :/
Odpovědět

Oni ti je nesklidí, jen trochu poprášíSmile
Odpovědět

No, já jsem myslela, že to je pole...Aspoň loni tam byla (asi) pšenice a zdálo se nám, že i letos znova zaseli. Ale možná jsme se špatně dívali...
Odpovědět

jana Napsal(a):No, já jsem myslela, že to je pole...Aspoň loni tam byla (asi) pšenice a zdálo se nám, že i letos znova zaseli. Ale možná jsme se špatně dívali...

Jestli ses spatne divala, tak mame voba voci na prd stejne Smile
Odpovědět

Wink Wink
Odpovědět

Tak pokud tam něco pěstujou tak mám i já voči mimo ale asi máte pravdu, nicméně občas jim to tam někdo zvalchuje pořádně Smile
Odpovědět

Jo viděla jsem tam nějaké ožralé ukrajince, jak chytaj bronz Big Grin
Odpovědět

Tak hlavně aby nechodili chytat bronz na lavičky u našeho jezírka Wink
Odpovědět

Jojo lidi je tam hluk jak ....a hlavně v noci..šak uslyšíte
Odpovědět

fanosik: takže se opět vrátíme k debatě firma Švestka...
Odpovědět

Blue, japonština apod je rozsypaný čaj Big Grin , někdo tak říká i arabskému písmu Smile
Odpovědět

Jo aha, tak dík za vysvětlení, to jsem totiž v životě neslyšela Big Grin
Odpovědět

Na co rozsypaný čaj? Teď jsem nějak mimo Big Grin

No mně stačí se podívat do katastru, začínají se tam objevovat Máši a Ivanové....
Odpovědět

Fanosik, nebudeš uvažovat ještě o nějakém dalším jazykovém kurzu? Wink Wink
Odpovědět

No každopádně, když to tady tak poslouchám....žádné slovníky nevyhazovat Big Grin
Odpovědět

Určitě nevyhazovat, včera jsem koukal že rosypaný čaj se bude taky hodit Smile víte že v první vlně prodeje bytů BC byli kupci převážně z východu ? Smile takže matička rus a tak ? Wink
Odpovědět

Blueorange: počkej s tím vyhazováním... kdyby jsi ho vyhazovala, mysli na své sousedy, že třeba jim se bude hodit... Já se kdyžtak hlásím, že mám zájem :lol:
Odpovědět

Slovník jsem teď chtěla zrovna při balení vyhodit, tak já s tím asi ještě počkám, když říkáte, že se bude hodit :lol: :lol:
Odpovědět

Mno lidi to se nehodí, nemohu drbat sousedy Smile šak uvidíte, myslím že fanošik bude z náš nejvíce jazykově nadaný Smile :lol:
Odpovědět

dyť v poho,jen jsem myslela, že je to obecně rozšířené Smile
Odpovědět

Nikka: to víš, nemůžeme znát taky všechno Smile
Odpovědět

heh,tak já se přiznávám ,že jsem též překvapená, že to neznáte Big Grin
Odpovědět

Blue... bud v pohodě, já to taky nikdy neslyšela Wink
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)