Témat: 1
Registrován od: Nov 2012
Je to již několik měsíců co při otevřeném okně v létě slyším intenzivní pískání směrem od Tesca. Je to slyšet jen v nočních hodinách - někdy silněji, někdy slaběji. Je to ale hrozně otravné, ruší to při práci, ruší to při spaní. Nezkoumal někdo z vás co to je a odkud přesně to jde? Asi se tam půjdu někdy v noci podívat a případně to začnu s někým řešit.
Když cítím každou chvíli granule a ještě mi do toho začně z tohohle pískat v uších, mám fakt chuť se odstěhovat.
Díky David
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
davidkolar Napsal(a):Je to již několik měsíců co při otevřeném okně v létě slyším intenzivní pískání směrem od Tesca. Je to slyšet jen v nočních hodinách - někdy silněji, někdy slaběji. Je to ale hrozně otravné, ruší to při práci, ruší to při spaní. Nezkoumal někdo z vás co to je a odkud přesně to jde? Asi se tam půjdu někdy v noci podívat a případně to začnu s někým řešit.
Když cítím každou chvíli granule a ještě mi do toho začně z tohohle pískat v uších, mám fakt chuť se odstěhovat.
Díky David
Treba nejaky plasic zvere bych tipnul.
Registrován od: Nov 2012
Danny Napsal(a):Treba nejaky plasic zvere bych tipnul.
No tak to doufám že ne, to tak akorát plaší mě. Někdy je to fakt k nevydržení, pak mi z toho píská v uších i když to už je zticha. Půjdu se tam mrknout.
Registrován od: Nov 2011
Jsem ráda, že to neslyším sama.