Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pískání v nočních hodinách ze směru od Tesca

Je to již několik měsíců co při otevřeném okně v létě slyším intenzivní pískání směrem od Tesca. Je to slyšet jen v nočních hodinách - někdy silněji, někdy slaběji. Je to ale hrozně otravné, ruší to při práci, ruší to při spaní. Nezkoumal někdo z vás co to je a odkud přesně to jde? Asi se tam půjdu někdy v noci podívat a případně to začnu s někým řešit.

Když cítím každou chvíli granule a ještě mi do toho začně z tohohle pískat v uších, mám fakt chuť se odstěhovat.

Díky David
Odpovědět

davidkolar Napsal(a):Je to již několik měsíců co při otevřeném okně v létě slyším intenzivní pískání směrem od Tesca. Je to slyšet jen v nočních hodinách - někdy silněji, někdy slaběji. Je to ale hrozně otravné, ruší to při práci, ruší to při spaní. Nezkoumal někdo z vás co to je a odkud přesně to jde? Asi se tam půjdu někdy v noci podívat a případně to začnu s někým řešit.

Když cítím každou chvíli granule a ještě mi do toho začně z tohohle pískat v uších, mám fakt chuť se odstěhovat.

Díky David
Treba nejaky plasic zvere bych tipnul.
Odpovědět

Danny Napsal(a):Treba nejaky plasic zvere bych tipnul.

No tak to doufám že ne, to tak akorát plaší mě. Někdy je to fakt k nevydržení, pak mi z toho píská v uších i když to už je zticha. Půjdu se tam mrknout.
Odpovědět

Jsem ráda, že to neslyším sama.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)