Témat: 5
Registrován od: Apr 2010
U Ikkey na rohu je železná kráva - automat na čerstvé mléko. Ňááám !
Témat: 15
Kryton, lákalo mě to vyzkoušet, ale jsem líná si to mléko pokaždé převařit
Témat: 16
ale je móóóóóc dobré a tak studené
Madite, takže ty sis to nepřevařila? Já se toho bojim potom co se z toho x lidí po... a po...
Témat: 1
ad mléko - Kryton si ho v žádném případě nepřevařuje.

Je pravda, že zatím neměl žádný problém.
Témat: 33
taky myslím že mléko z automatu je ok... :-)
Témat: 26
Jednou byla reportaz ve zpravach, ze se ma mliko z automatu prevarovat, ale je mozny, ze se bavili o jinejch automatech...
Walker,jo i to je možný

Tak já to tam asi okouknu, museli by to tam mít napsaný, kdyby se to mělo převařit...
ne nepřevářela zrovna ho tam doplňovali když jsem to šla vyzkoušet oni už to maj nějak vyčištěný nebo co byla jsem zvědavá tak jsem se jich hned ptala, a nic se mi nestalo
Témat: 5
No, kdyby na to přišlo bych bych schopný ztrávit i tasemnici. Jana o mě říká, že jsem jak kachýnka. To je pravda. Měl hlad, koupil kus grilovaného kuřete, což znamená jedno grilované kuře. Zapil litrem kefíru a v žaludku jako v pokojíčku
Témat: 10
Tak tohle sníst já, tak se ze záchoda nehnu
Blueorange, Kryton ale pozapomněl dodat, že to kefírové mléko bylo jahodové.
No nic.
Jinak jsem s vámi, to automatové mléko mi taky připadá dobré, ale nepřevařené se ho pít bojím. Mám pocit, že tam převaření i doporučují.
no fuj no kdo ví kdo tam to mléko dal na konec si tam tu umělou krávu dalo tesco a přelejvá tam mléko z tetra paku
Madite,ale to by byla možná ještě ta lepší varianta :lol: v tom článku mají pravdu v tom, že to mléko se prodává v automatech proto, že jde přímo od zemědělců k lidem, tudíš není pasterizované a nijak upravené. Dál tam je napsané jaké bakterie v sobě takové neupravené mléko může mít (a ta pravděpodobnost výskytu je velká) , to mě taky malinko děsí,další fakt je, že ne každý (my třeba jo když to máme za kopečkem ) s ním upalují hned domu, protože takhle neupravené mléko musí jít hned do chladničky. No a pokud je přeci jen převařené (jiná úprava asi nehrozí, to pak ty automaty ztrácí smys) tak převařené mléko taky není už úplně košér a ztrácí na chuti... takže přátelé, dobrou chuť. Já si to fakt nedám
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-06-07, 21:59 uživatelem
Nikka.)
tak to já teď už taky ne brrrrrrrrrrrr mírně se mi zvedá žaludek
Témat: 34
Proti čerstvému mléku z automatů je v česku poměrně silná lobby, těžko říct, nakolik je ten zmíněný článek od Nikka nestranný (zejména po přečtení komentářů u článku). Je třeba asi zvážit všechna pro a proti (což může jít těžko, pokud někdo není odborník na danou oblast). Čerstvé mléko jsem pil jako malý bez jakýchkoliv úprav, takže bych to teď zřejmě také, když to bude kousek, vyzkoušel
Dan/Hmhm. Jsem sice taky spíš opatrná, ale i na ten článek. Btw, když tam autor hájí instalaci automatů ´ve dvoře´ a píše o nebezpečných kravských vemenech - do mléka v automatu na dvoře by se bakterie z vemene dostat nemohly, ale do mléka před nákupním centrem ano? Zajímavé.