2017-06-20, 15:02
http://www.blesk.cz/clanek/regiony-praha...iardy.html
Že by se blýskalo? Nevím, jestli na lepší časy...... :mad:
Že by se blýskalo? Nevím, jestli na lepší časy...... :mad:
talestalker Napsal(a):No tak to je síla. Parkoviště samozřejmě vítám, ale architektonicky a urbanisticky snad už nic horšího vymyslet nešlo + je otázka, kolik z těchto 2500 vozidel bude jednou jezdit Bessemerovou ulicí, aby se vyhnula ucpaným sjezdům na Rozvadovskou spojku .
Blueorange Napsal(a):Proč by měli jezdit Bessemerovou ulicí? Myslíš, že ji napojí na Rozvadovskou spojku :o ? Snad ne! Jinak to parkoviště mi nepřijde až tak hrozný Líbí se mi.Tak Bessemerova je na papire od zacatku. Takze klidne mohou. Ale nebude to tak hrozny. Me se taky libi. A jestli bude nekde jezdit vice aut? Stejne jednou budou. :-))
talestalker Napsal(a):No tak to je síla. Parkoviště samozřejmě vítám, ale architektonicky a urbanisticky snad už nic horšího vymyslet nešlo + je otázka, kolik z těchto 2500 vozidel bude jednou jezdit Bessemerovou ulicí, aby se vyhnula ucpaným sjezdům na Rozvadovskou spojku .
Danny Napsal(a):Blueorange Napsal(a):Proč by měli jezdit Bessemerovou ulicí? Myslíš, že ji napojí na Rozvadovskou spojku :o ? Snad ne! Jinak to parkoviště mi nepřijde až tak hrozný Líbí se mi.Tak Bessemerova je na papire od zacatku. Takze klidne mohou. Ale nebude to tak hrozny. Me se taky libi. A jestli bude nekde jezdit vice aut? Stejne jednou budou. :-))
LukasK Napsal(a):Hotové v roku 2019 a ešte nemajú ani projekt? To mi príde trošku pristrihnuté za vlasy.Z clanku vyplyva, ze projekt je, ma ho nekdo jiny ktery ho proda mestu. Aspon tak jsem to pochopil
Každopádne pozerám, že tam asi zase neplánujú s lávkou na prechod medzi Avionom a Globusom. Tá by ma potešila najviac.