Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

kolísání teploty vody

Nemáte také pocit, že kolísá teplota vody? A2

.......našel jsem k tomuto tématu........u jiného domu.....

..........Kolísání teploty TUV:
jako možnou příčinou se jeví zavzdušní potrubí (pozn. orgánů SVJ: bude provedeno měření po dohodě se správcem).
další možnost, kde může být problém je v ucpaných regulačních ventilech na vodorovnýh rozvodech v garážích (pozn. orgánů SVJ: vzhledem k tomu, že rozvody jsou v plastu, usazeniny mohou být pravě zde, i když je to velmi málo pravděpodobné. Je "podezřelé" i to, že jsou v současnosti nastaveny na 50 °C - vzhledem k různorodosti jednotlivých stoupacek. Toto tedy bude ověřeno u Skansky a.s., zda se jedná o "normální stav" či zda náhodou na zaregulování nebylo zapomenuto ...
Odpovědět

Ve svém profilu neuvádíš místo bydliště, v nastavení profilu si to můžeš změnit. Potom bych teprve očekával reakce sousedů.
Odpovědět

A2
Odpovědět

Ví o tom výbor A a správce?
Odpovědět

mám informaci o kolísání teploty vody od našeho nájemníka......chtěl jsem si jen ověřit, jestli je to problém ještě u dalších bytů......ale zatím se tady na fóru nikdo neozval.
Odpovědět

Mam stejny problem. Pana Simecka jsem informoval uz davno. Zatim nic.
Odpovědět

Dobrý den, mám nájemníka byt 412....vloni si stěžoval.....pak už nic....kdyby jste v tom něco podnikal....přidám se. Táborský
Odpovědět

Panebože fórum samo nic nevyřeší, vždyť je k dispozici non-stop dispečing Veolie, číslo je na každé nástěnce, při výskytu problému se jim to musí hlásit!
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)