Témat: 2
Registrován od: Jul 2013
Dobrý deň,
má niekto skúsenosť so ZŠ Kuncova? Patríme do spádovej oblasti tejto školy, minulý týždeň sme tam boli na zápise a nemáme z toho najlepší pocit.
Ďakujem.
Palo
Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
ja tam rozhodne sve deti dat nechci, ale jeste mame cas..
Témat: 3
Registrován od: Oct 2010
z čeho konkrétně jste neměli dobrý pocit?
Témat: 43
Témat: 8
Registrován od: Apr 2010
To by mě taky zajímalo. Obě naše děti do Kuncovky chodí a pocity jsou spíše dobré.
V Britské vím o dalších minimálně 7 dětech, které tam chodí, a nevím o nějakých problémech ...
Registrován od: Jul 2013
Tak to mám radosť. Pri zápise na nás neboli príjemní, ani milí. Prekvapilo ma, že som na internete nedohľadal žiadne názory a skúsenosti rodičov, len oficiálne informácie.
Ďakujem.
Registrován od: Apr 2010
Tak to chápu, taky dám hodně na první dojem.
Obecně si myslím, že škola je vedena dobře, ředitel Petrnoušek se snaží zajistit dobré materiální podmínky.
U učitelů záleží na tom, jak si sednou s dětmi a rodiči. Letos s 5.B končí paní učitelka Novotná a předpokládám, že od nového školního roku nastoupí do některé z prvních tříd. Tu bych určitě hodnotil pozitivně a doporučil ji.
Otázkou ale je, co se školou udělá velké rozšiřování její kapacity. Do tohoto školního roku otevřeli 5 prvních tříd a ještě na podzim jedna z nových učitelek nečekaně odešla, třídy se tak musely přerozdělit do 4. Cílová kapacita 950 dětí je opravdu hodně a nevím, jestli to nepovede k určité anonymitě a masovosti. Pro srovnání - v roce 2011 byly otevřeny pouze dvě první třídy.
No ale dokud bude Finep stavět, tak škola bude mít o nové žáky postaráno ...
Témat: 4
Registrován od: Jun 2011
v kuncova chodi mnohem vic nez 7 brit'aku...

))
Témat: 43
Ja mam na skolu nazor podobny. Negativni recenze jsem nenasel, jestli masovka bude nebo nebude je otazka. Ale nez delat taxikare detem a vozit je nekam daleko, tak to radsi nejaky maly sponzorsky dar a diky nim lepsi informace ze zakulisi abych byl v obraze co se deje behem dne.
Navazuji na predchozi: mate jiz nekdo novejsi zkusenosti se ZŠ Kuncova?
Registrován od: Oct 2019
britska Napsal(a):Navazuji na predchozi: mate jiz nekdo novejsi zkusenosti se ZŠ Kuncova?
já zatím ne, ale působí na mě jako klasická, průměrně mírně lepší škola, takže za mě ok
jestli dítě na ZŠ zůstane a nedostane se na gymnázium, beru že to je trošku lepší základka, né uplně terno, ale prostě průměrně fajn.

Ale osobní zkušenost zatím ještě nemám.
Rozhodně jsou ale v Praze lepší ale i daleko horší školy