Témat: 2
Registrován od: Jun 2015
Dobrý den všem,
mam dotaz zdali taky máte tak často rezavou vodu? U nás v bytě (budova A5) je voda rezavá velice často, zejména po ránu. Už mě to celkem obtěžuje, protože to je minimálně jednou týdne, kdy voda má opravdu nehezkou barvu.
D
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Mam pocit, ze je to v A5 hodne casto a uz se to resilo. Spise na spravce pana Simecka.
Témat: 0
Registrován od: Sep 2011
Já měl rezavou vodu za roku a půl bydlení zhruba 1x, takže to bude opravdu problém dané budovy.
Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
asi bude lepší řešit to se správcem a nebo na SVJ, nejspíš se někde usazuje kal a sem tam se utrhne. Takže by to chtělo odkalovat.
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
My to řešili od loňského léta, neustále jsme bombardovali emailama správce a výbor. Nejdřív Dalkia slíbila výměnu filtrační jednotky, pak se vymlouvali, že dlouho trvá dodání apod. a když už se neměli po cca 4 měsících na co vymluvit, tak nás poslali do kelu. V prosinci se sem pozvala nějaká firma, zjistili zvýšenou hladinu železa s doporučením na vyčištění. Po dalších x měsících, konkrétně v květnu t.r. to přišli vyčistit do bytů, jež hlásily problém. Byli jsme pouze 3 bytové jednotky, které si na to neustále stěžovali, nám to vyčistili. Nevím, zda to řešili i jinde, ale pochybuji.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2015-06-09, 21:02 uživatelem
Blueorange.)
Témat: 8
Dnes vecer tece opet uplne rezava tepla voda. Ma nekdo pobobnou zkusenost?
Témat: 10
U nás v A3 jsem nikdy rezavou vodu nezažil, ale to bude asi tím, že jsme víc na začátku stoupaček.
Témat: 4
Registrován od: Aug 2012
v A3 určitě bývala, ale teď už je to delší dobu v pořádku