Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rezavá voda

Dobrý den všem,

mam dotaz zdali taky máte tak často rezavou vodu? U nás v bytě (budova A5) je voda rezavá velice často, zejména po ránu. Už mě to celkem obtěžuje, protože to je minimálně jednou týdne, kdy voda má opravdu nehezkou barvu.

D
Odpovědět

Mam pocit, ze je to v A5 hodne casto a uz se to resilo. Spise na spravce pana Simecka.
Odpovědět

Já měl rezavou vodu za roku a půl bydlení zhruba 1x, takže to bude opravdu problém dané budovy.
Odpovědět

asi bude lepší řešit to se správcem a nebo na SVJ, nejspíš se někde usazuje kal a sem tam se utrhne. Takže by to chtělo odkalovat.
Odpovědět

My to řešili od loňského léta, neustále jsme bombardovali emailama správce a výbor. Nejdřív Dalkia slíbila výměnu filtrační jednotky, pak se vymlouvali, že dlouho trvá dodání apod. a když už se neměli po cca 4 měsících na co vymluvit, tak nás poslali do kelu. V prosinci se sem pozvala nějaká firma, zjistili zvýšenou hladinu železa s doporučením na vyčištění. Po dalších x měsících, konkrétně v květnu t.r. to přišli vyčistit do bytů, jež hlásily problém. Byli jsme pouze 3 bytové jednotky, které si na to neustále stěžovali, nám to vyčistili. Nevím, zda to řešili i jinde, ale pochybuji.
Odpovědět

Dnes vecer tece opet uplne rezava tepla voda. Ma nekdo pobobnou zkusenost?
Odpovědět

U nás v A3 jsem nikdy rezavou vodu nezažil, ale to bude asi tím, že jsme víc na začátku stoupaček.
Odpovědět

v A3 určitě bývala, ale teď už je to delší dobu v pořádku
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)