Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
Jinak vadi to jen me, ze zamestnanci vodafonu vecne postavaji u nas na chodnicich a kouri tam? Nejvic pred C2 u popelnic,ty jsou uz opalene od vajglu.. minule stali snad skoro pred garazema Acka.. jako nemam zajem na tom,aby deti kazdej den pozorovali bandu kuraku a docela me stvou. Doted tu byl 'klid'. A to jee zima,co bude v lete radsi nedomyslim... :-(
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
xreni Napsal(a):Jinak vadi to jen me, ze zamestnanci vodafonu vecne postavaji u nas na chodnicich a kouri tam? Nejvic pred C2 u popelnic,ty jsou uz opalene od vajglu.. minule stali snad skoro pred garazema Acka.. jako nemam zajem na tom,aby deti kazdej den pozorovali bandu kuraku a docela me stvou. Doted tu byl 'klid'. A to jee zima,co bude v lete radsi nedomyslim... :-(
Me to taky stve, vsude pohazene vajgly...
Registrován od: Dec 2010
no aspon policajti jim soli pokuty za stani v tom hlavnim pruhu. vajgly fakt vsude, jako to u siemensu neni a nikdy mi neprislo. vodafone ma asi cigara jako benefity nebo nechapu.. dole od metra s kocarem mezi autama kolikrat ani neni kudy projit a tu kourovou clonu po ceste, ta je mnamozni. zamoreno vsemy smery grr..
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
No tak napiseme stiznost. Simecek a Vodafone. Dyt je to jednoduchy. Dame to do novin a bude klid. Jsem nesel pesky uz asi dva mesice :-)). Se tam budu muset podivat.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2015-01-21, 19:48 uživatelem
Danny.)
Registrován od: Sep 2010
Snad by pomohlo zaslat stížnost do Vodafonu na personální. Mohli by se tím zabývat.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2015-01-24, 17:56 uživatelem
Vachmajstr.)
Psala jsem na vodafone@vodafone.cz a čekám na odpověď :
Vážení,
prosím o předání tohoto e-mailu personálnímu oddělení, či jiné vhodné osobě.
Obracím se na Vás s prosbou, nebo spíše stížností, týkající se Vašich zaměstnanců na centrále společnosti Vodafone, nově sídlící na Praze 13 - Stodůlky. Jsem obyvatelka přilehlé bytové zástavby - Západní město (Britská čtvrť) a velmi mne a nejen mne znepokojuje, jak od prvního dne přestěhování Vaší společnosti je okolí Vaší centrály doslova zamořené nedopalky od cigaret vašich zaměstnanců. Dosud jsme se tu s takovým nepořádkem nesetkali, ani od vedle sídlících firem, kde je (předpokládám) zaměstnanců stejně, jako je jich u Vás. Proto tímto žádám, zda by byla možná nějaká náprava - hromadný e-mail zaměstnancům s nařízením. Případně pokud je problém v nedostatečném počtu kuřáckých popelníků, tak o jejich přidání.
Věřím ve Vaše pochopení ve výše uvedené věci, je velká škoda si nové a hezké prostředí ničit takovou drobností, jako že zaměstnanci nejsou schopní odhazovat nedopalky na určená místa, zároveň to zbytečně vrhá špatné světlo na celou Vaší centrálu.
Témat: 5
Registrován od: Oct 2011
Je fajn, že jste tam napsala. Ale pokud přidají popelníky ke hlavnímu vchodu, tak to bude pořád stejně masakr.
Je to vizitka firmy, že u hlavního vchodu je smrad a binec.
Některé firmy to řeší prostorem vyhrazeným kuřákům někde v zastrčeném růžku, ne na očích hlavního vstupu.
Tady by je mohli nacpat do té jejich proluky za rybníčkem nad druhými schody. Tam by si smrděli sami do oken a nikoho by neomezovali.
Člověk aby se pomalu styděl, že nekouří a nepostává tam s nima.
Souhlas, at si kouri nekde za domem. Pokazde, kdyz jdu do/z prace, tak musim prochazet hlouckem hulicich zamestnancu Vodafonu, kteri stoji u schodu/na schodech - nepořádek a smrad.
EK Napsal(a):Je fajn, že jste tam napsala. Ale pokud přidají popelníky ke hlavnímu vchodu, tak to bude pořád stejně masakr.
Je to vizitka firmy, že u hlavního vchodu je smrad a binec.
Některé firmy to řeší prostorem vyhrazeným kuřákům někde v zastrčeném růžku, ne na očích hlavního vstupu.
Tady by je mohli nacpat do té jejich proluky za rybníčkem nad druhými schody. Tam by si smrděli sami do oken a nikoho by neomezovali.
Člověk aby se pomalu styděl, že nekouří a nepostává tam s nima.
Mně kouř až tolik nerozčiluje, jako ten nepořádek. Ale nedivim se, že jsou nedopalky všude. Oni to totiž típaj nahoře na tom koši a tam všechny vy vajgly nechávají na hromadě. Zafouká a je to všechno na zemi.
Témat: 3
Je to v zájmu firmy, aby to měla u vchodu čisté. Ať je pošlou tam k té japonské zahradě, co mají za barákem.
Témat: 59
Tak copak ti odepsali Nikko?
Ricky Napsal(a):Tak copak ti odepsali Nikko?
Podle me nic :-)
No zatím skutečně nic ... dávám jim ještě čas a nerozčiluju se, věřim, že jsou na tom mailu zatížení dost. Ale vůbec bych se nedivila, když by neodpověděli.
Danny Napsal(a):Ricky Napsal(a):Tak copak ti odepsali Nikko?
Podle me nic :-)
Témat: 0
Registrován od: Sep 2011
Pokud ten mail vyřizuje někdo, kdo tam chodí kouřit, tak asi ne :-)
Bartys Napsal(a):Pokud ten mail vyřizuje někdo, kdo tam chodí kouřit, tak asi ne :-)
Takovejch "stezovatelu" tam je. Pisemne a doporucene k rukam nekoho, kdo o necem rozhoduje. Mail je k nicemu, prislo potvrzeni o doruceni? Jetli ano, pak Ok, jestli ne, tak k nicemu :-)
Témat: 11
Budovu Vodafone zatím stále vlastní FINEP a pronajímá ji Vodafone. Nejlépe napsat dopis na FINEP management nebo přes správce/výbor na kontaktní osobu FINEPu. Potom to přijde do správných rukou ve Vodafone. Myslím, že ani v těsné blízkosti budovy se nesmí kouřit. Projít k metru bývá někdy dost nepříjemné, a tak děkuji za veškerou iniciativu.
Pella Napsal(a):Budovu Vodafone zatím stále vlastní FINEP a pronajímá ji Vodafone. Nejlépe napsat dopis na FINEP management nebo přes správce/výbor na kontaktní osobu FINEPu. Potom to přijde do správných rukou ve Vodafone. Myslím, že ani v těsné blízkosti budovy se nesmí kouřit. Projít k metru bývá někdy dost nepříjemné, a tak děkuji za veškerou iniciativu.
Na Finep jsem napsal hned. Uvidime.
Registrován od: Jul 2011
Tak to vypadá, že se něco děje, ani včera, ani dneska jsem u popelnic kuřáky postávat neviděla. Zbyla po nich jen hromada vajglů na chodníku a v trávníku. Takže díky za iniciativu! Snad to vydrží.
Káčko Napsal(a):Tak to vypadá, že se něco děje, ani včera, ani dneska jsem u popelnic kuřáky postávat neviděla. Zbyla po nich jen hromada vajglů na chodníku a v trávníku. Takže díky za iniciativu! Snad to vydrží.
Ja dneska videl pana s hrnkem kafe a cigarem u popelnic c2. Ze nejde rovnou na lavicku do arealu :-))
Témat: 59
Z vnitrobloku je může vykázat ostraha, od popelnic nevim nevim. Hlavně aby nepodpálili kontejner.
Témat: 3
Registrován od: Oct 2013
Přesně dneska maník si to žene k popelnicím s kafíčkem v ruce a s cigárem. Tak mu říkám, ať si jde kouřit ke svému koši,
že tyhle popelnice jsou SVJ a ať se koukne na zem kolik je tam nedopalků a že je to všechno všechno od nich. Koukal na mě jako z Marsu... Když byla zima tak se taky snažili kouřit ve vjezdu do garáží u A5, řekl jsem jim to samé... Jako nevím, jestli by nestálo za to,
dát tam někam ceduli - aspoň. Jinak popelnice jsou SVJ, ale chodník a trávník ne, co ? Jen vnitroblok... hmm. Fakt je, že nedopalky jsou najednou všude, jak to ještě rozfouká vítr.
Jerry Napsal(a):Přesně dneska maník si to žene k popelnicím s kafíčkem v ruce a s cigárem. Tak mu říkám, ať si jde kouřit ke svému koši,
že tyhle popelnice jsou SVJ a ať se koukne na zem kolik je tam nedopalků a že je to všechno všechno od nich. Koukal na mě jako z Marsu... Když byla zima tak se taky snažili kouřit ve vjezdu do garáží u A5, řekl jsem jim to samé... Jako nevím, jestli by nestálo za to,
dát tam někam ceduli - aspoň. Jinak popelnice jsou SVJ, ale chodník a trávník ne, co ? Jen vnitroblok... hmm. Fakt je, že nedopalky jsou najednou všude, jak to ještě rozfouká vítr.
Tohle je zase firma Nixdorf. Tak zase napsat na ne.
Registrován od: Aug 2014
Btw.. je pradoxom, ze k tym co postavaju s cigaretkou pri kontajneroch, patria aj ludia, ktori v britskej stvrti byvaju :-)
geroo4 Napsal(a):Btw.. je pradoxom, ze k tym co postavaju s cigaretkou pri kontajneroch, patria aj ludia, ktori v britskej stvrti byvaju :-)
No. Coby ne :-))
Registrován od: Aug 2014
info: Od 02/03/2015 bude zaobstarany popolnik na rohu Laurinova a Bessemerova pre fajciarov z Wincoru. Takze akurat sa ludia presunu od popelnic na druhu stranu ulice ku krizovatke, ako je prechod...