Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
Eh první den Vodafonu, ulice zamořená výfukovými plyny! Oba dva vjezdy do garáží objektů projektanti umístili naprotí sobě koho to proboha napadlo? Navíc Vodafone vjíždí stylem že tam ostraha kontroluje každému kartičky a tvoří se tam kolona aut čekajících na vjezd :mad:
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2015-01-05, 08:30 uživatelem
Ricky.)
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
Ricky Napsal(a):Eh první den Vodafonu, ulice zamořená výfukovými plyny! Oba dva vjezdy do garáží objektů projektanti umístili naprotí sobě koho to proboha napadlo? Navíc Vodafone vjíždí stylem že tam ostraha kontroluje každému kartičky a tvoří se tam kolona aut čekajících na vjezd :mad:
A další zamoření je pod schody k metru, kde si zaměstnanci Vodafonu vytvořili kuřárnu.
Témat: 0
Registrován od: Mar 2011
To parkování je šílené. Auta stojí v odbočovacím pruhu na Laurinově, na Bessemerově na chodníku, na jednom stání se žlutou šrafovanou a na konečné této ulice. Celkem cca 40 aut v zákazech a to už jeden odstavný ostrůvek na parkování na ulici Bessemerově dostali. Policisté to moc neřeší. Jednání lobbystů s magistrátem a vyjímkami k parkování dospělo do cíle a to je ten cíl

Nedivím se, že nový Magistrát tuto praxi dočasně zrušil a platí celorepubliková pravidla na nové bydlení a k tomu příslušná parkovací kapacita, to je ale asi pozdě. Jsem tu myslím nastěhovaný jako 4tý člověk a počítal jsem s budoucí výstavbou, ale nelíbí se mi, když se snižuje bezpečnost na ulici a staví kanceláře a k nim nedodány kapacity k parkování. Na tom by Finep neměl šetřit. Nájemci si o parkování v projektu také mohou říci a tak na tom nešetřit, mít na paměti, že jejich sousedé z nich nadšení nebudou a dají jim to spočítat. Minimálně já s nimi asi z principu neuzavřu velký kontrakt.
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Maxim Napsal(a):To parkování je šílené. Auta stojí v odbočovacím pruhu na Laurinově, na Bessemerově na chodníku, na jednom stání se žlutou šrafovanou a na konečné této ulice. Celkem cca 40 aut v zákazech a to už jeden odstavný ostrůvek na parkování na ulici Bessemerově dostali. Policisté to moc neřeší. Jednání lobbystů s magistrátem a vyjímkami k parkování dospělo do cíle a to je ten cíl
Nedivím se, že nový Magistrát tuto praxi dočasně zrušil a platí celorepubliková pravidla na nové bydlení a k tomu příslušná parkovací kapacita, to je ale asi pozdě. Jsem tu myslím nastěhovaný jako 4tý člověk a počítal jsem s budoucí výstavbou, ale nelíbí se mi, když se snižuje bezpečnost na ulici a staví kanceláře a k nim nedodány kapacity k parkování. Na tom by Finep neměl šetřit. Nájemci si o parkování v projektu také mohou říci a tak na tom nešetřit, mít na paměti, že jejich sousedé z nich nadšení nebudou a dají jim to spočítat. Minimálně já s nimi asi z principu neuzavřu velký kontrakt.
Budte radi, ze nam nestojiv arealu. Kontrakt snad ne? Vodafone sit pro deti, nefunkcni. Jinak chudaci C2. Ale co, povoleno to bylo, ze komunikace nestaci tak at. Hlavne ze jsme prodali a mame vydelano. Boze, kde to zijeme. Musim zacit stavet, nebo me z toho tady ... :-))
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2015-01-12, 20:48 uživatelem
Danny.)
Témat: 1
Registrován od: Dec 2011
Nas zase dnes rano zastavil pan, kdyz jsme nakladali veci do auta - venku a ptal se, zda tu bydlime. Po odpovedi "ano" se hned ptal - a to nemate parkovaci stani? Ze Vodafone vytvoril 600 mist, ale parking ne. Pry tim pan zamestnanec nic nechtel naznacovat, ale moc se mu nezamlouvalo, ze jako rezidenti parkujeme pred barakem!!!!!!
Kdybych na to mela zaludek, tak volam policajty denne. Parkovani v ulici, kdy pak musim najet do protismer a i tak nic nevidim me vytaci!!
A jak pise nekdo prede mnou - uz abychom prodali a dostaveli :-).
Klára Napsal(a):Nas zase dnes rano zastavil pan, kdyz jsme nakladali veci do auta - venku a ptal se, zda tu bydlime. Po odpovedi "ano" se hned ptal - a to nemate parkovaci stani? Ze Vodafone vytvoril 600 mist, ale parking ne. Pry tim pan zamestnanec nic nechtel naznacovat, ale moc se mu nezamlouvalo, ze jako rezidenti parkujeme pred barakem!!!!!!
Kdybych na to mela zaludek, tak volam policajty denne. Parkovani v ulici, kdy pak musim najet do protismer a i tak nic nevidim me vytaci!!
A jak pise nekdo prede mnou - uz abychom prodali a dostaveli :-).
Jen cena bytu naproti garazim klesla o par desitek tisic. Vjezd mel byt z Bessemerovy a pak ho predelali. Davno tu mely byt zlute cary v krizovatce a rezidencni stani ale co. At jdou do haje, Finep i Vodafone.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2015-01-15, 20:58 uživatelem
Danny.)
Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
Klaro, mela jste se ho zeptat, jestli videl ty jezdici schody dole, ze vedou do metra :|
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
To parkování je šílené, tohle se nepovedlo + jak se staví nahoře ty vily tak ubylo parkování i tam...tak už nechávám druhé auto které nemám v garáži venku na trvalo..je mi líto a až se nastěhují ty do věžáku to bude teprve paráda..finep na to dlabe neskutečně
Wocki Napsal(a):To parkování je šílené, tohle se nepovedlo + jak se staví nahoře ty vily tak ubylo parkování i tam...tak už nechávám druhé auto které nemám v garáži venku na trvalo..je mi líto a až se nastěhují ty do věžáku to bude teprve paráda..finep na to dlabe neskutečně
No. Dlabe se na to vsude. Kdyz neni nutnost, proc by to delali ze? My uvazujeme o vetsim byte a pokud bych ho kupoval, tak urcite s 2x garazi. Je to peklo, ale kdyz nemusi, delat nebudou. Je to svinstvo, ale bohuzel posvecene zakony, urady apod. Nebo si pronajmout druhe stani. Bohuzel :-((. Problem je, ze lidi pri koupi bytu nemaji povinnost koupit stani ke kazdemu bytu. To treba ekospol ma. Udela presny pocet stani a byt bez nej nekoupite. Rozumne a ucelne. Tady se to resi jinak. Pak lidi parkuji kde mohou, protoze nemaji ani to jedno stani. Je to blba situace. Pres den tu parkuje kdejakej pitomec, ktery jezdi do Prahy do prace a tady ma parkovani zadarmo. To by vyresilo residencni parkovani. Dokud ale nebudou komunikace predany, tak s tim stejne nejde nic delat. I pak si myslim, ze nebude vule. Uvidime. Zatim mam jedno auto. Az budou dve, poresim asi druhy stani.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2015-05-31, 08:52 uživatelem
Danny.)