Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kamerový systém

jen mě napadlo.... zabezpečení na kartu je fajn, ale myslím že nezabrání nechtěným návštěvníkům... Nestálo by zato, nějak vyřešit např. kamerový systém u vstupu??? Nevím zda je to možné, ale někde jsem viděl v projektu, že měli kameru a na jednom z programu TV/kabelovky měli obraz z bezpečnostní kamery a taky přehled o lidech pohybujících se u vstupu. Vím, že je to asi náklad navíc, ale uvítal bych to...
Jinak na zvoncích je předpřipravena plocha pro kameru, ale to je asi pro malou kamerku ke zvonkům.. Co vy na to?
Odpovědět

Taky bych byl pro.
Odpovědět

Měl jsem automaticky za to, že ostraha, jež by měla mít sídlo v Ačku, bude nějak monitorovat všechny domy, tj. bude zde proveden kamerový systém snímající vstupy. Pokud by měla jen občas obcházet BČ, tak je imo k ničemu Sad.

Fakt je, že dokud se bude v okolí BČ stavět, tak budou imo vykrádány garáže a sklepy v suterénech. Takže nějaký technický prostředek nebo ochrana je určitě na místě. Jen pro informaci ... v roce 2007 poptával náš výbor SVJ na Proseku různé možnosti zabezpěčení našeho domu (6 vstupů do domu, 1 vjezd do garáže, 128 bytů) a došel k následujícímu:
  • Instalace kamer do suterénu ... 250.000,- Kč
  • 24-hodinová ostraha (monitorování kamer + ochůzky s kontrolou projití čipem) ... 1.080.000,- Kč/rok
  • 12-hodinová ostraha (monitorování kamer + ochůzky s kontrolou projití čipem) ... 590.000,- Kč/rok
SVJ nakonec kvůli ceně neodhlasovalo žádné z výše uvedených zabezpečení. Po té, co v okolí ustala výstavba, kráděží citelně ubylo, ale sem tam se občas nějaká stále vyskytne...
Odpovědět

no tak to je síla....

věděl jsem že to nebude asi levná záležitost. Myslím že ostraha na britský bude jen v garážích... nebo bude chodit všude po patrech??
S kamerou jsem myslel, jen snímání vstupních dveří... asi nějaké nahrávání a možnost obrazu v TV. Je to pro POLICII důkaz.
No nevím jak by se to dalo jinak udělat. Zabezpečit si byt každý zvlášť... :-(
Odpovědět

Vim, ze ma bejt kamerovej system v garazich. To ma ostraha samozrejme sledovat. Ale to bych rek, ze je asi vsechno. Ovsem v nedeli sem si vsimnul nad dverma, ze je nejaka "bila boule". Koukal sem na to jenom z auta, tak nevim jestli je to kamera nebo cidlo pro venkovni osvetleni.
Odpovědět

čidlo...
Odpovědět

V dome pritelkyne si nechali taky dodatecne nainstalovat kameru, ale zadnou ostrahu tam nemaj. Kamera je zevnitr a snima vchodovy dvere. Pokud nam to bude stacit jako zaznamovy zarizeni, tak se urcite da zrealizovat za rozemnej peniz. Kamery u dveri, zaznam by se nahraval na jeden vetsi disk a uchovaval by se napr. tejden. Pak by se zaznam smazal pro uvolneni mista, stejne by to nejspis nemelo cenu dyl uchovavat.

Co se tyce fanosikova navrhu, tak si myslim, ze mel na mysli pouze takovej "videofon" u zvonku. Ze by si clovek zkontrolovat kdo mu to tam zvoni nez by ho pustil dovnitr.
Odpovědět

Kažodpádně vim, že mluvíte pořád o ostraze sídlící a Áčku, ale já jsem myslím zahlédla ostrahu (jejich krcálek) i u vjezdu do garáží u C2 nebo kde to bylo Wink
Odpovědět

jj myslel jsem i u zvonku i u vchodu... ale vše záleží na penězích, ale líbí se mi návrh Walkera, umístit malou kamerku ke vstupu a nahrávat na harddisc, a poté smazat... nejsem IT tak nevím coby to stálo... a pokud by to šlo napojit na wifi a kontrolovat to online... super... NEt bude mít asi každý
Odpovědět

Jak si to tady tak čtu tak si budu muset do autíčka do garáže pořídit gsm hlásič pro případ že někdo rozbije okýnko. Alarm nikdo v 2. podzemním podlaží neuslyší, aby zavolal poldy a navíc ze začátku budou garáže liduprázdné Sad
Odpovědět

2Ricky: alarm v dnesni dobe mi prijde spis jako naivita. Na sidlisti nam porad neco rve a nikoho nenapadne, aby nekam volal. A nez by nekdo prijel, tak by bubak byl stejnak davno pryc. A gsm hlasic dokaze cloveka akorat tak nastvat - neco se ti deje s autem a ty ses v lepsim pripade na druhy strane Prahy...
Odpovědět

2 Walker : Nejlépe se spřaženým granátometem Big Grin
Odpovědět

M8m relativně čerstvé zkušenosti s instalací kamer do vstupů v domě, kde bydlím. Instalace na 3 vchody vyšla na cca 65,000 Kč. V zabezpečené místnosti, kam mají přístup pověřené osoby je záznamové zařízení, které "skladuje" záznam po dobu 14 dní (záleží ovšem, co vám povolí na ˇUřadě pro ochranu osobních údajů"). Pokud se tedy něco stane, dá se záznam dohledat a poskytnout např. polici. De facto s tím nejsou patom spojené žádné provozní náklady.

Jinak si nejsem jistý, jestli by k záznamům měl mít přes interní síť nebo WiFi každý. To by ÚOOÚ nepřežil.
Odpovědět

Wifi muze bejt zabezpecena heslem, takze muze mit pristup pouze ten, kdo ma mit pristup.
Odpovědět

Pod kamerama by měla být údajně garáž a nějaké prostory ale nejsem si jistý
Odpovědět

Кракен: Инновационный маркетплейс для удобных покупок и продаж

Маркетплейс Кракен - это платформа, которая предлагает уникальный опыт покупок и продаж онлайн. С постоянно растущим ассортиментом товаров и услуг, Кракен становится одним из самых популярных мест для тех, кто желает найти нужные товары или продать свои.

Одной из ключевых особенностей Кракена является его инновационная система рейтингов и отзывов. Пользователи могут оценивать друг друга после завершения сделок, что помогает создать доверительные отношения между продавцами и покупателями. Благодаря этому,

kra27.cc вход
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)