Témat: 26
Registrován od: Apr 2010
Neska sem se byl projit po Westu a vypada to, ze budem mit DMko na rohu v Siemensove. Nebo aspon v tom rohu se kutalo, vevnitr sou delnici a proskleny steny maj oplacany plakatama z DMka. Mozna ze to maj jenom aby nezaprasili ty skla..
Témat: 15
No tak to by bylo super,v DM jsem pečená-vařená

...jinak bych musela až na Lužiny :/
Témat: 59
Prášily strašně. DMko je good info.
Témat: 33
potvrzeno:-) 21.6 otevira DM na rohu Westu:-) prvni vlastovka je na strese:-) hihi
Tak to je fajn zprava, nebudem to tam mit tolik chcipli.
V DMku kupuju většinu drogerky a kosmetiky,takže to bych taky neoželela, no a s restauracema máš pravdu a jako nejbližší mi beztak vyhovuje pizzerie Maják,kde mají velký dětský koutek a možnost posezení venku, což je na letní obídek ideální

a na večeři si ráda zajedu dál
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
Hahaaa... neska sem videl z Jeremiasky, ze se v DMku svitilo, meli tam naky regalky a prej i nejaky zbozi :-)
Zrovna před hodinou jsme jeli kolem a fakt tam bylo už doplněné zboží a čučela jsem (teda v rychlosti) že je ta prodejna celkem dost velká, bude to fáááj
Bylo by hezky jit na otviracku uz z naseho bytu v Britsky :-)
Já,teda podle toho co jsem v té rychlosti viděla, myslim, že tam oni budou fungovat dřív, což mi nevadí,hlavně že tam prostě už budou.
Témat: 10
Já pořád nevím, kde to je
Blueorange, pošlemem ti mapku :-)))) je to na rohu budovy "Siemensu" , když jdeš z metra, tak na to narazíš :-)
Témat: 10
Aha, tak to jsem si nějak nevšimla, dííík
Blue,když stojíš zády k Jeremiášce,tak je to v úplně levém rohu Westu - rohová prodejna.

Řekla bych že super místo... Jsem zvědavá kolik tam bude chodit lidí, ale Stodůlecký tam určitě taky budou chodit.
Neska rano tam stala DM avie a vykladali zbozi... uz se to blizi! Uz vidim jak letim s dvema kartonama hajzlipapiru z DMka
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
Dnes večer jsem si všiml že DM je zcela připraveno na provoz !!! zaplněny regály a vše se zdá otázkou chvíle než otevře, cesta k šampónkům je volná
jj vypadá to že to bude maxi DM :-)
DM je super a velke. jen ne moc zakazniku. Pani prodavacka tvrdila ze vedle otevrou i Tesco express. tak dalsi obchudek v dohlednu....
Fanosik, super, malé potraviny se taky hodí, ježiš, to mám radost

a DM je už otevřené?
Tak kdyz tam bude i to Tesco Express, tak uz tam bude snad chybet jedine lekarna :-)