Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

První sraz?

tak kdy bude nějaký první? už se dlouho známe po netu, cotak se někdy potkat na pivko nebo jen tak na kávu :-) Rolleyes
Odpovědět

ja bych byla pro! My s Danem jsme se snazili iniciovat nejaky neformalni sraz u prilezitosti Dne otevrenych dveri, ale nikdo bohuzel nemel zajem Sad
Odpovědět

Ja bych to zrealizoval az kdyz budem aspon trosku bydlet...
Odpovědět

Sraz bych dal třeba jen kafe ve Starbucksu během soboty (29. 5) nebo neděle (30.5), když půjdete na obhlídku Britský... Kdo je pro? Nebo to nechat na prázdniny?
Odpovědět

My s Krytonem jsme taky pro sraz. Wink
Odpovědět

A co tenhle víkend? V sobotu po půl šesté kdykolivSmile
Odpovědět

Jsem pro libovolný termín.
Odpovědět

já tento týden nemůžu.. práce... no neva... :mad:
Odpovědět

tak to jsme dva taky nemohu Sad
Odpovědět

Ja mam ted vikendy vetsinou zabity...
Odpovědět

fanosik,madite/ A kdy můžete? Wink
Odpovědět

v podstatě žádný víkend nemohu nebo aspoň né tak po dobu 1 měsíce, pracuju v hotelu a teď toho máme tolik že jsem ráda že se vůbec vyspim a víkendy jsou nejhorší, chybí nám pár kolegů a tak je nás tam pod stav volno mám přes prac. dny Smile a to jste vy většinou zase v práci, ale na mě neberte ohled pak mi budete vyprávět jaké to na srazu bylo a pořiďte nějaké foto Big Grin
Odpovědět

No my jsme na tom podobně jako madite. Příští tři víkendy 100% nemáme čas, v pracovní dny to je pak takové všelijaké - většinou spíš po 18-19té hodině Sad.
Odpovědět

Berme toto jako nácvik budoucí akceschopnosti SVJ. Wink Wink
Odpovědět

haha takze nic.... to bude domluva .... :-))))
Odpovědět

My můžeme i v týdnu, ale na Britskou se nedostaneme, protože momentálně bydlíme na opačné straně Prahy, spíš někde v centru. Cool
Odpovědět

Nemyslím, že by to chtěl někdo dělat v 10 dopoledne, spíš okolo 6, 7 večer. Stejně tak nemyslím, že by to mělo být na konci Prahy, ale např. někde na Andělu, Florenci, kam je snadná dostupnost Wink Teď jen, jestli se toho někdo ujme Wink
Odpovědět

Tak já bych se toho třeba ujala, stejně většinu pracovního dne organizuju. Wink I když někdo se tady nedávno hlásil jako stínový předseda SVJ, ten někdo už má na starosti Stezku, tj. je to Fanosik Path Facility Manager. Wink Tongue
Kryton a já bychom snad určitě mohli tenhle víkend, příští nejspíš ne. Pokud si to dobře pamatuju, Fanosik tenhle víkend nemůže. Takže asi zbývá pracovní týden, možná by to bylo i akčnější. Osobně bych mohla v pondělí, středu nebo čtvrtek, na případné místo srazu bych se dostala cca. v 19 hodin. Mohlo by to samozřejmě být v centru. Takže - jak na tom budete v tyhle dny vy?
Odpovědět

Já se přizpůsobím. Preferuji něco, kde nebude zakouřeno tak, že tam nebude vidět na krok. Ideálně od šesti pro ty, co končí v práci včas, další se postupně přidají. Třeba Pivovarnický klub (zcela nekuřácké) nebo restaurace Gate na Florenci. Nebo jinde. Díky Smile
Odpovědět

co úterý 25. května kolem 19.00 anděl?
Odpovědět

Já taky hlasuju pro nekuřácké prostory a souhlasím s Danem, my co končíme v práci před šestou se sejdeme v šest a zbytek se postupně přidá Big Grin Cool
Odpovědět

fanosik Napsal(a):co úterý 25. května kolem 19.00 anděl?
To by mi asi taky vyhovovalo, jak misto, cas tak i datum.
A jsem pro nekurackej prostor.
Odpovědět

Ok, jen to úterý se mně osobně ne úplně hodí - jak jsem psala, nešlo by to v pondělí, středu nebo čtvrtek?
Btw, Dane, ten Pivovarnický klub je v Ječné (Žitné? nikdy nevím :-) )?
Odpovědět

úterý 25 by šlo nebo 26 a 27 místo anděl klidně, kolem centra mi to vyhovuje všude Big Grin
Odpovědět

tak co ctvrtek? 27?
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)