Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Neteče teplá voda

Neteče teplá voda zavoláno na Dalkii...
Odpovědět

To se poslední dobou stává dost často, i o víkendu dopoledne musím dát na max aby tekla alespoň vlažná...
Odpovědět

Venku je teplo :-))
Odpovědět

Prý oprava mixážního čerpadla.
Odpovědět

Opravuji nejak casto :-))
Odpovědět

Taky mám ten pocit.
Odpovědět

No jo no. Technika a kvalita dnesni doby :-))
Odpovědět

Tak ted pro zmenu netece voda vubec. Zajimalo by me, kde udelali soudruzi z NDR chybu, ze tu kazdou chvili netece voda.
Odpovědět

To je zajímavý, že to často vychází na víkend... zajímalo, co kde jakej blbec překopl Rolleyes
Na vodárnách asi mají šrumec, jsem x tej v pořádí... abych se něco dozvěděl. Každý den, kdy neteče voda bych vodárnám nezaplatil - to by pak bylo křiku Cool
Odpovědět

Je tam jeste havarie ve Stodulkach kousek od nas.
Odpovědět

Danny Napsal(a):Je tam jeste havarie ve Stodulkach kousek od nas.

Stodůlky jsou tam jako ul. Chalabalova, což je kousek od Lužin.
Odpovědět

Jerry Napsal(a):
Danny Napsal(a):Je tam jeste havarie ve Stodulkach kousek od nas.

Stodůlky jsou tam jako ul. Chalabalova, což je kousek od Lužin.
To neni tak daleko. Je to kousek pres silnici smerem podel dalnice.
Odpovědět

Jj já vím, kde to je...
Odpovědět

Jerry Napsal(a):Jj já vím, kde to je...
Tak treba to ma spojitost. K nim se ale dovolat neda, takze vypnu pracku, vody uz se asi nedocka :-))
Odpovědět

Danny Napsal(a):
Jerry Napsal(a):Jj já vím, kde to je...
Tak treba to ma spojitost. K nim se ale dovolat neda, takze vypnu pracku, vody uz se asi nedocka :-))

dovolat se nedá nooo...
Odpovědět

Ale ted uz tam hlasi, ze v oblasti Zlicina maji vypadek proudu. Nevim, jestli zasobovani vodou k nam vede ze Zlicina, ale spis ne. Jdu volat. Treba to dam :-))
Odpovědět

Kazdopadne je to parada ta voda netece tak jednou za dva tydny a samozrejme o vikendech:/ dovolat se fakt neda maji totalne pretizeny linky..
Odpovědět

Dovolat se da, jen vydrzet.

Uvodni hlaska o vypadku elektriny v oblasti Zlicina se tyka i nas. Nefunguje tedy precerpavaci stanice a technici pry uz na tom pracuji. Okolo odpolednich hodin bude vyreseno. Budiz utecha, ze alespon nepotece rezava voda.
Odpovědět

A teceeeeee :-))
Odpovědět

A uz tece...aspon zatim
Odpovědět

A dnes opět neteče teplá, super ráno :-(
Odpovědět

Bartys Napsal(a):A dnes opět neteče teplá, super ráno :-(
Nam tece normalne
Odpovědět

Závidím :-)
Odpovědět

Hlásila jsem panu Šimečkovi v 8 ráno, zařizuje, aby voda tekla. Tongue
Odpovědět

Mám trochu odlišný dotaz, ale týkající se teplé vody. Pokaždé, když potřebuji teplou vodu, tak musím odpouštět, než začne téct teplá! Odhaduji to tak na 10 litrů denně. Pokud 3 hodiny nepoužívám teplou, tak to opět znamená odpustit studenou vodu. Předpokládám, že je špatně izolovaná přípojka od hlavního rozvodu TUV. Nevím zda na to má vliv, že mám byt v přízemí. Nicméně odhadem jde o náklad ca 800,- Kč/rok, který vypouštím odtokem nevyužitý...
Myslíte, že je to standardní... Je to ve vašich bytech podobné? Děkuji
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)