Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Stálé osvětlení garáží B2 a B3 svítí stále do bytu v prvním patře

Mám tu značnou nepříjemnost která bude asi trápit všechy obyvatele prvního patra v Britské 3 případně i Britské 2, jelikož přímo do bytu svítí ostré halogenové světlo z protějších otevřených garáží. Čekal jsem že světlo se bude zapínat jen v případě, že v garáži bude nějaký pohyb, ale světlasvítí stále!!! Nemluvě o zbytečné spotřebě, je tu spíš problém v tom, že světla míří přímo do prvních pater těchto objektů - přitom by stačilo možná na světla zboku přidělat stínítka. Pokud člověk uplně nezatáhne neprůhledné závěsy, tak má v bytě stále šílené světlo. Poraďte prosím na koho se obrátit. Jsem čerstvý resident a nemám ještě žádné kontakty. Děkuji
Odpovědět

Zkuste pana Simecka a reklamacniho technika pana Gencura. Kontakt na oba byste snad meli mit na nastence u vytahu. Zeptejte se, ktery z nich to ma resit. Pan SImecek je v pohode - je spravce objektu. Pan Gencur je zastupce Finepu a ma oblibenou standardni odpoved "je to (jeste) v norme".
Odpovědět

Díky moc za info. Mr.Genčur je někde na dovolené, tak půjdu zkusit pana Šimečka. Ono to určitě v normě bude ale takhle má člověk pocit, že žije v garáži a ne v luxusním projektu, jakým by měla Britská čtvrť být. Alespoň dle jejich letáků.
Odpovědět

ja tomu rozumim. parkrat jsem zaznamenala reflektor nad garazovymi vraty do -2 u B3, a to z balkonu v 4NP budovy B2... a nepsilo mi to uplne idealni osvetleni. :-) takze nerikam, ze osvetleni garaze je v norme. jen jsem chtela upozornit, ze je to oblibena formulka pana Gencura.
Odpovědět

Pokud to vidíte i ve 4.NP, tak to nechtějte vidět jak to vypadá v 1. :o) Svetlo samotné mi nevadí, bydlím teď v centru a taky je tam světelného smogu hodně, ale tady mi svítí přímo ten halogen do očí... to se ale snad vyřeší, i kdybych tam sám měl přidělat stínítka Smile))
Odpovědět

jeste upozorneni, dalsi oblibena formulka pana Gencura je: "jste jedini, kdo si na to stezuje" (nic osobniho proti panu Gencurovi, je to reklamacni technik Finepu, tak ma asi pomerne jasne danou roli). takze kdyby se nic nedelo, tak by mozna bylo jeste ucinnejsi, pokud by to resilo vic lidi hromadne.

ale zkusenost nemam, zatim jsme tu hromadne nic neresili. jen mam pocit, ze jednotlivym lidem se nelibi otevrene garazove stani, rikaji si to mezi s sebou, ale oficialne to nikdo neresi (natoz pak hromadnym postupem), protoze to je to, co jsme si prece koupili. to, ze nekdo vubec netusil, ze to bude otevrene stani, nebo ze pripadne ruzne mlzili, jak to bude zakryte pletivem s popinavyma kytkama, to uz se neresi.
Odpovědět

Do garazi patri cidla na pohyb. Bohuzel asi bude muset sviti svetlo stale kvuli bezpecnosti, mame to v prvni etape stejne. Cidla jako doplnek. Ale soucasti dodavky nebyly :-)))
Odpovědět

Tak kvuli bezpečnosti bych tam viděl lepší právě ta čidla na pohyb, když bude stále rozsvíceno, tak vás nic na podezřelý pohyb neupozorní. A netušíte jak je to s kamerovým systémem v garážích?
Odpovědět

TondaKrist Napsal(a):Tak kvuli bezpečnosti bych tam viděl lepší právě ta čidla na pohyb, když bude stále rozsvíceno, tak vás nic na podezřelý pohyb neupozorní. A netušíte jak je to s kamerovým systémem v garážích?
My kamery v garazich mame.
Odpovědět

marki Napsal(a):jeste upozorneni, dalsi oblibena formulka pana Gencura je: "jste jedini, kdo si na to stezuje" (nic osobniho proti panu Gencurovi, je to reklamacni technik Finepu, tak ma asi pomerne jasne danou roli). takze kdyby se nic nedelo, tak by mozna bylo jeste ucinnejsi, pokud by to resilo vic lidi hromadne.

ale zkusenost nemam, zatim jsme tu hromadne nic neresili. jen mam pocit, ze jednotlivym lidem se nelibi otevrene garazove stani, rikaji si to mezi s sebou, ale oficialne to nikdo neresi (natoz pak hromadnym postupem), protoze to je to, co jsme si prece koupili. to, ze nekdo vubec netusil, ze to bude otevrene stani, nebo ze pripadne ruzne mlzili, jak to bude zakryte pletivem s popinavyma kytkama, to uz se neresi.

Tak až nás bude zabydlených víc, tak udělám v BIII průzkum patra a zkusím to nějak vyřešit. Také jsme měl od obchoďáka info, že boční "stěny" garáží budou aspoň porostlé. Moc jsem nepochopil záměr architekta... ale každopádně se můžeme chlubit skutečně osobitým návrhem garáží... Smile
Odpovědět

:-) zamer architekta bych radeji moc neresila. vyslechla jsem si i argumentaci, ze otevrene stani je lepsi nez kryte, protoze pro auta neni dobre, kdyz je tam ten prechod z teple garaze ven do studeneho vzduchu, kdyz je venku zima. takze je v podstate lepsi, kdyz to auto stoji venku a fouka na nej ze vsech stran...
Odpovědět

Nesmysl. Auto by melo rozmrznout. Navic studeny start je nejvetsi peklo.
Odpovědět

Já plánuju první přespání v prvním patře s výhledem na garáže Britské II, zhruba za 14 dní ... tak potom dám vědět Wink
Odpovědět

Danny Napsal(a):Nesmysl. Auto by melo rozmrznout. Navic studeny start je nejvetsi peklo.

jsem tehoz nazoru. asi by mi to prislo i jako celkem dobry vtip, kdyby mi to nerikali jako reakci na muj dotaz ohledne otevreneho garazove stani...
Odpovědět

marki Napsal(a):
Danny Napsal(a):Nesmysl. Auto by melo rozmrznout. Navic studeny start je nejvetsi peklo.

jsem tehoz nazoru. asi by mi to prislo i jako celkem dobry vtip, kdyby mi to nerikali jako reakci na muj dotaz ohledne otevreneho garazove stani...
No musi to nejak obhajit :-))
Odpovědět

Je uzasne mit garazove stani v prvnim podzemnim podlazi bez zdi... To je inovace by Finep. Zejmena az zapadni vitr prinese snizek. Uz vite jak budete ten snih mezi auty odklizet, aby jste se dostali k autum?
Odpovědět

Je zjevné, že zhotovitel ušetřil.
- popínavé rostliny tvoří přirozený úkryt pro ptactvo,hmyz,drobné hlodavce - i.e. v budoucnu trus na vozech, deratizace atd.
- co se týče auta venku hehe pro dámy, né každý obyvatel luxusní Britské čtvrti vlastní auto s vyhřívanými skly a nemluvím už vůbec o předehřívání auta,či nezávislému topení. Takže vytasíme zlaté karty a můžeme škrábat námrazu při nižších teplotách.
- studené starty u nových vozů toliko nevadí byl problém šchadesek a jiných RVHP vozů.
Odpovědět

Když bude vůle majitelů garáží to zavřít, tak bych se rád přidal. Také by mě zajímala cena za garáže pod objekty A a pod Béčkama. Jestli to bylo aspon o trochu levnější Smile
Odpovědět

Dobrý den, co já si pamatuji tak v doprodeji ( budova A BČ1 ) byla částka za garážové stání 360 000 nebo 380 000.-

TondaKrist Napsal(a):Když bude vůle majitelů garáží to zavřít, tak bych se rád přidal. Také by mě zajímala cena za garáže pod objekty A a pod Béčkama. Jestli to bylo aspon o trochu levnější Smile
Odpovědět

Podle mě byla cca o 100 000 nižší.
Odpovědět

Bartys Napsal(a):Podle mě byla cca o 100 000 nižší.
Urcite nestalo 360000. Podle me tak 250 vcetne DPH.
Odpovědět

Madite ma pravdu, bylo za 300 tis. + DPH
Odpovědět

To jsou sny...že se garáže dostaví,zakryjí. Spousta sousedů se chová dosti uboze, co se týče dalších dodatečných nákladů. Např. obrovská bouře a nevole při přidání popelnice při zasedání vlastníků jednotek. Každy chce šetřit...bez toho investice váznou a dohody na zlepšení padají pod stůl. Touha po luxusu u lidí,co nejsou ochotni na cokoliv vydat další prostředky.Hold preference jsou jinačí.
Odpovědět

Ondrey Napsal(a):To jsou sny...že se garáže dostaví,zakryjí. Spousta sousedů se chová dosti uboze, co se týče dalších dodatečných nákladů. Např. obrovská bouře a nevole při přidání popelnice při zasedání vlastníků jednotek. Každy chce šetřit...bez toho investice váznou a dohody na zlepšení padají pod stůl. Touha po luxusu u lidí,co nejsou ochotni na cokoliv vydat další prostředky.Hold preference jsou jinačí.
No. Popelnice. Velka legrace :-))
Odpovědět

Blueorange Napsal(a):Madite ma pravdu, bylo za 300 tis. + DPH

Kdyz jsem kupoval byt, tak oficialni cena garazoveho stani byla 360.000CZK. Mel jsem moznost si stani koupit ci nekoupit. Stani jsem si nekoupil a po par mesicich bydleni jsem dostal nabidku na odkup garazoveho stani za 160.000CZK.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)