Témat: 1
Registrován od: Apr 2013
Vážení obyvatelé Britské čtvrti,
prosím o váš názor a zkušenost. Ráda bych koupila v projektu V byt, ale slyšela jsem, že je tato lokalita obtěžována zápachem z výrobních zařízení v Chrášťanech ( výroba krmiv a kompostárna Atea). Jak často a kdy nejvíce zápach obtěžuje? Je to nesnesitelné, nebo je to celé nafouklé a zápach je jen ojediněle? Jsou nějaká další potřebná varování, které bych měla vědě a na co si dát případně pozor? Ve Zličíně v lokalitě Cenrál Grupu je prý zápach příšerný a je hlavně v noci......
Děkuji vám předem za vaše názory nebo rady , Alena
Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
Záleží kterým směrem fouká vítr. Už dlouho to nebylo cítit. Každopádně když je to venku větrat se nedá, musíte krátce počkat až se to venku zlepší. Všude mají něco obtěžujícího, těžko si vybírat.
Registrován od: Nov 2011
Já to za poslední rok a pul necítil snad ani jednou...nebo jen minimálně.
Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
Záleží i na poloze bytu, já už dlouho nic necítil. A vůbec bych neřekl, že bych někdy cítil smrad z kompostu nebo hnoje. Spíš jako by někdo pálil gumy, plasty, prostě nějaký domovní odpad, to sem cítil občas.
Témat: 3
Registrován od: Oct 2010
já za celou dobu, co tu bydlíme - víc jak 2,5 roku - nikdy žádný smrad necítila
Témat: 5
Registrován od: May 2010
Občas něco cítit je, ale neřekl bych že je to něco obtěžujícího...podle mně je to cítit jako granule co dáváme kočce...jak to ale vnímám já, tak je to jen občas...v zimě, kdy se tolik nevětrá, tak jsem to nepostřehl vůbec...
Témat: 10
Za celou dobu, co tu bydlíme (cca 2,5 roku) jsme to cítili tak dvakrát (pokud to bylo z Chrášťan). Přirovnal bych to k těm granulím, jak psal fisherman. Ovšem přes den jsme v práci, takže nemužeme posoudit stav ovzduší během pracovního dne. Pokud bych se rozhodoval o koupi bytu, nebral bych to jako překážku.
Témat: 11
Zápach z továrny je občas cítit zvláště v letních měsících, ale je pravda, že jsem to intenzivněji cítila na Zličíně. Rozhodně to nebylo každý den. A asi bych si dala pozor na nákup bytu s výhledem na areál Švestka (západní strana) kvůli hluku.
Témat: 43
Pella Napsal(a):Zápach z továrny je občas cítit zvláště v letních měsících, ale je pravda, že jsem to intenzivněji cítila na Zličíně. Rozhodně to nebylo každý den. A asi bych si dala pozor na nákup bytu s výhledem na areál Švestka (západní strana) kvůli hluku.
Svestka ma vypoved. Takze i s tim bych byl v klidu. V zasade je tu pohoda, fajn lidi.
Tady to cítít v podstatě není, ale co jsem bydlel na Zličíně, tak tam to bylo na denním pořádku :-)
Zápach jde z továrny dnes 21/6/2014 23:15.
Témat: 2
Registrován od: Jul 2013
Bývam tu rok a som veľmi spokojný. Zápach som párkrát ráno cítil, inak už dlhšiu dobu nie, ale zvykol som si a nevadí mi to.
Zápach jde z továrny dnes 11/7/2014 20:15.
Témat: 0
Registrován od: Aug 2011
Kdyz jsme se nastehovali pred rokem a pul, tak jsem o tovarne nic nevedela. Ale obcas mi prislo, ze zapadni vitr prinasi nejake aroma a pro sebe jsem si to pojmenovala "aroma psi zradlo". Tak jsem rada, ze ted uz vim, ze je to opravdu psi zradlo. :-D
Osobne ho citim casteji nez treba 2x do roka. Ted jen behem cervence urcite uz tak 3x. Ale me nevadi, asi proto, ze jsem pejskar. A citim ho asi jen venku. Neuvedomuju si, ze bych ho citila doma, kdyz mam otevrene okno, a to mame vetsinu oken na zapad.
Zápach šel z továrny včera 16/7/2014 8:30.