Témat: 5
Registrován od: Apr 2012
Zdravím sousedy, tak už bydlíte? Nám se to nějak vleče...Podlahy, kuchyně, nábytek, všechno se protahuje

Může někdo doporučit firmu na žaluzie? Máte zkušenosti? Btw jak je to vlastně s venkovními žaluziemi? Dá se nebo se nedá?
Témat: 0
Registrován od: Sep 2011
Jsem na tom stejně. Naivně jsem si myslel, že budu bydlet v lednu, teď budu rád když se vše stihne do konce února :-) ale nevadí, platit 2 bydlení naráz nějakou dobu zvládnu :-)
Témat: 6
Registrován od: Nov 2010
My sme zvolili firmu Myrolo. Maju velky vyber, viac info na ich stranke
www.myrolo.cz
Vela stastia.
J
Diky za info, nabidku maj sirokou, vypada to pekne! Jak to vyslo cenove, jestli se muzu zeptat? S kvalitou a montazi zadny problem?
Jules Napsal(a):My sme zvolili firmu Myrolo. Maju velky vyber, viac info na ich stranke www.myrolo.cz
Vela stastia.
J
Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
http://www.Dopos.cz je další varianta na výběr...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2013-02-26, 15:18 uživatelem
Ricky.)
Nakonec jsme se rozhodli pro žaluzie od Tomáše Matochy (modré letáky A5 ve schránkách) - šlo nám hlavně o rychlost a cena byla taky velmi příznivá. Žaluzky vypadají pěkně a snad dlouho vydrží. Každopádně s panem Matochou jsme udělali pozitivní zkušenost, tak ho můžeme doporučit i dalším zájemcům...
A co sítě proti hmyzu? Podobného hmyzu je od jara v přilehlých polích poněkud hodně
Na to bych zapomněl - udělal nám i sítě do oken, ne do všech, vytipovali jsme si 3 s největší pravděpodobností větrání

nejdřív se mi ty sítě moc nezdáli a váhal jsem jestli to bylo dobře, že jsme je objednali, ale po instalaci jsem změnil názor, přijde mi to fajn
To je nějaká jepice cos poslal, ne? Ta umře než k nám z pole doletí
Tak si to řekneme na jaře
Témat: 6
Registrován od: Nov 2010
Díky díky! Byli jsme i v tom Myrolu, moc příjemnej chlapík, super výběr, ale instalace 2-3 týdny po zaměření na nás byla moc....Potřebovali jsme to nejlíp hned
Jules Napsal(a):tak to gratulujem, ze uz to mate zrealizovane. Nech Vam to sluzi ako ma.
neskar Napsal(a):Na to bych zapomněl - udělal nám i sítě do oken, ne do všech, vytipovali jsme si 3 s největší pravděpodobností větrání
nejdřív se mi ty sítě moc nezdáli a váhal jsem jestli to bylo dobře, že jsme je objednali, ale po instalaci jsem změnil názor, přijde mi to fajn
To je nějaká jepice cos poslal, ne? Ta umře než k nám z pole doletí 
Tak jak to jde s lítavcema?
Zdravím sousedy z BII s "výhledem" na západ - zdálo se mi to nebo včera v noci prvně naplno svítily garáže z dokončovaného domu BIII? Navíc to nějak divně blikalo, nijak dobře se při tom neusínalo

Místo tmy to házelo hodně řídký šero
Btw toho výš popisovanýho divnohmyzu už máme plnej obývák... :/
Jo sítě jsou dobrá věc. U nás ho je méně než před rokem, že by tedy vlétaly do nejblizšího objektu od pole? Musíte si počkat až udělají pod vámi další zástavbu...
Registrován od: Aug 2011
Taky zdravim sousedy z BII. okna mam na zapad, ale svetla z garaze protejsiho domu jsem si nevsimla. ale mozna je 4 NP uz dostatecne vysoko. :-) kazdopadne, pokud si vzpomenu, tak se vecer podivam.
ten divnohmyz jsem jeste nezaregistrovala... zatim jen vecer registruju komary. :-)
Ve 3NP zatažená žaluzie, ale otevřená větračka, a tma byla ta tam...Jako ne že by se v tom nedalo spát, spíš mi vadilo to blikání :-) Ale třeba to bylo tím, že to svítilo prvně a jely všechny světla, doufám že tomu pak uberou, co jsem si všiml tak u nás v garážích taky nesvítíme na všechny zářivky, ale jen na každou třetí /nebo druhou?/
Co se hmyzu týká tak teď v těch hicech větráme všude, i kde nemáme sítě, takže se dalo čekat že něco nalítá. Těch místních jepic nebo co to je tam je spousta, ale nijak mi nevadí, sedí si a neotravujou...kdyby se tak ještě naučily žrát komáry...
Registrován od: Aug 2011
vcera vecer svetlo v garazi naproti svitilo a kdyz svitilo, tak opravdu nejak problikavalo. pak to ale zhaslo, co jsem zaznamenala. ovsem kdyz jsem jeste parkrat koukala v noci, tak svitil reflektor na vjezdem do -2. docela narez. ale zatim me nerusi - muj balkon ma plnou hnedou vypln (a ne sklo).
u nas v garazich setrime, to je pravda.

i na cidlech. tuhle jsem se k veceru zdrzela u auta, svetlo zhaslo a kdyz jsem chtela "rozsvitit", tak jsem musela az ke dverim. o cidlech na chodbe za pozarnimi dvermi ani nemluvim. pres ruzne reklamace pres pana Simecka porad chodime aspon cast chodby k pozarnim dverim po tme. :mad: