Témat: 6
Registrován od: Nov 2010
Ahojte spoluobyvatelia,
chcel by som načrtnuť diskuziu o tom, čo si myslíte o vrtání do zdi v neděli okolo obedu. Dnes sa to stalo znovu. Chápem, že niektorí domáci kutilové cez týždeň nemajú čas, ale aj sobota je deň víkendu, kedy je prijateľnejší čas, takúto činnosť akceptovať.
Ďakujem za ďalšie príspevky.
Príjemnú nedeľu.
Jules z A3
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Souhlasim. Za nedeli bych vrazdil, ale taky tu pravidelne nekdo vrta. Treba i v osm vecer. Lidi nemysli nebo je jim to jedno.
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
Take souhlasim, ale zatim je to bohuzel v domovnim radu povoleno. Museli bychom si to odsouhlasit. A vztahla bych to nejen na nedeli, ale i na svatky.
Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
Zajímalo by mě, jestli je pro někoho nezbytně nutné začít vrtat v sobotu v 19hod.

prosím berte ohled na sousedy,kteří mají malinké děti.. :/
Témat: 0
Registrován od: Jul 2011
xreni Napsal(a):Zajímalo by mě, jestli je pro někoho nezbytně nutné začít vrtat v sobotu v 19hod.
Souhlasím, jen co se mi podařilo uspat malého, vzbudilo ho vrtání :-(
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Káčko Napsal(a):xreni Napsal(a):Zajímalo by mě, jestli je pro někoho nezbytně nutné začít vrtat v sobotu v 19hod.
Bezohlednych tu bydli spousta. No comment
Témat: 10
Danny Napsal(a):Káčko Napsal(a):xreni Napsal(a):Zajímalo by mě, jestli je pro někoho nezbytně nutné začít vrtat v sobotu v 19hod.
Bezohlednych tu bydli spousta. No comment
To tedy jo. Cely vikendy dupani, v lete mi to tolik nevadilo, clovek je vetsinou venku, ale ted v zime me to fakt vadi dost. K tomu se jeste ucim na zkousku a neslysim nic jinyho nez dupot, rany....To same denne v 6 rano. Vim, ze uz neni nocni klid, ale lidi by mohli brat ohledy na ty, co jeste spi a troufnu si rict, ze je to vetsina
Témat: 16
No někdy je to těžké tím se nechci nikoho zastávat, ale když všední dny pracujete a pak jste rádi když se s firmou dohodnete na víkendu a oni v jiné časy nemohou tak se to musí překousnout VYJÍMEČNĚ, ale jako pravidelnou činnost bych to zakázala, ale na druhou stranu já se většinou z práce na britskou vracim po půlnoci a tím pádem vstávám později a mohla bych tady nadávat že i 10:00 vrtat je pro mě brzo, proto spim se špuntama v uších doporučuje 10 z 10 psychiatrů, ale u dětí to hold možné není a chápu rodiče že to musí být o nervy
Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
madite Napsal(a):No někdy je to těžké tím se nechci nikoho zastávat, ale když všední dny pracujete a pak jste rádi když se s firmou dohodnete na víkendu a oni v jiné časy nemohou tak se to musí překousnout VYJÍMEČNĚ, ale jako pravidelnou činnost bych to zakázala, ale na druhou stranu já se většinou z práce na britskou vracim po půlnoci a tím pádem vstávám později a mohla bych tady nadávat že i 10:00 vrtat je pro mě brzo, proto spim se špuntama v uších doporučuje 10 z 10 psychiatrů, ale u dětí to hold možné není a chápu rodiče že to musí být o nervy
Ono pres den to chapu,nikdo nevi kdy mi deti spi,ale vikend vecer je fakt blba kombinace.
Témat: 4
Registrován od: Sep 2010
Omlouváme se všem obyvatelům A4, ale teď přibližně do půl 7 bude od nás hluk od montování skříně. Mrzí mě to, sama nemám ráda hluk po večerech, ale montážníci dorazili až kolem páte a nějak jim to nejde:-( Děkujeme za pochopení.
Témat: 0
Registrován od: Jul 2011
To už tu dlouho nebylo, neděle, osm večer a v A3 se stále vrtá. Jestli někdo nemá hodinky, ráda mu nějaké pořídím.