Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Poplatky v Britské Čtvrti II

Chtěla bych zjistit od někoho z právě dokončené BČ II kolik činí výše poplatků za měsíc? Budu bydlet v BČ III, takže to by mělo být stejné, tak bych ráda věděla na co se připravit. Díky všem za jakýkoliv info Smile
Odpovědět

Já mám byt 2kk a předpis plateb 2 371 kč bez elektřiny.
Odpovědět

Záleží, zda máte i GS
(pak se připravte i na poplatky za GS).
Po prvním roce si poplatky sednou (buď budou vyšší - tzn. že byly podstřelený, nebo si některé služby poupravíte, třeba na nižší úroveň, např. ne tak častý úklid chodeb, a pak budou třeba i nižší)
Cool
Odpovědět

ondrass Napsal(a):Záleží, zda máte i GS
(pak se připravte i na poplatky za GS).
Po prvním roce si poplatky sednou (buď budou vyšší - tzn. že byly podstřelený, nebo si některé služby poupravíte, třeba na nižší úroveň, např. ne tak častý úklid chodeb, a pak budou třeba i nižší)
Cool

GS nemám, to už jsem tady v jiných sekcích četla, že za to je poplatek.. S tim počítám, že. Se to bude měnit, jenom mě zajímalo z čeho tak zhruba vycházet, protože co jsem tady četla příspěvky obyvatel BČ I, tak se mi ty ceny zdály docela vysoké, ale těch 2700 mi přijde normální
Odpovědět

Záleží, co všecho budete spravovat. My platíme za jezírko Smile , za dětské hřiště, za osvětlení vnitrobloku a tak (asi proto má BI vyšší poplatky než BII, nebo budoucí BIII).
Zase máme ale krásný vnitroblok, což podlě mě za to stojí :/
Odpovědět

Jak píše ondrass....BI má spoustu soukromého majetku co musí platit, plus ostraha a tak ono se to potom docela vyšplhá , pak u nás v BI je rozdíl zdali si v SVJ A, B nebo C tam se mohou lišit poplatky ( fond oprav jak se tak říká ) které se netýkají společného majetku , podle toho jak si to SVJ odhlasovalo na zasedání
Odpovědět

Bartys Napsal(a):Já mám byt 2kk a předpis plateb 2 371 kč bez elektřiny.
Bez přibližné informace o velikosti bytu je tento údaj bohužel "bezrozměrný" Sad
Odpovědět

46.2m :-)
Odpovědět

Bartys Napsal(a):46.2m :-)

Tak to je dokonce uplně přesně těn co mě zajímá Cool
Odpovědět

Tak to platite skoro stejne jako my. To je slusny :-))
Odpovědět

Ahoj všichni!

Před dvěma týdny jsme se s manželem nastěhovali do BČ II a zatím jsme spokojeni. Smile
Zaujalo mi téma měsíčních poplatků. Ještě nám nepřišlo žádné vyúčtování, faktury... Vám ostatním ano?

Předem díky za odpověď.

Bára
Odpovědět

Měsíční poplatky jste museli dostat ve složce při převodu. Platí se předem formou záloh a je tam vše rozepsané.
Odpovědět

My přebírali byt v polovině prosince, ale poplatky dle předpisu záloh jsme začali platit až v lednu s tím, že rok 2012 se doúčtuje z těch 2000 zaplacených při podpisu smlouvy. Takže taky čekáme vyúčtování za 2012, ale asi je na to ještě čas...
Odpovědět

Aha, já přebíral až v lednu a platit budu až teď v únoru, takže mě se loňské vyúčtování asi týkat nebude Smile
Odpovědět

Vyuctovani roku 2012 bude nejdrive po cervnu, aspon co si pamatuju, driv to urcite neni. :-)
Odpovědět

Teď by mohli mít ale rychleji když se to týkalo jen jednoho měsíce Smile
Odpovědět

No. Tak to jsem zvedavy :-)
Odpovědět

Děkuji všem za odpověď! Asi mi tedy něco uniklo.. (Byt jsme přebírali 3.12., čili dlouuuhá doba) :-)
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)