Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Mikuláš

Ahojky, s dětmi jsme vymysleli akci na Mikuláše. A to ve středu v Panerii od 17.00. Dali bychom si tam kafíčko a něco dobrého k snědku, za dětmi by tam přišel hodný Mikuláš, hodný čertík a anděl :-) Čertík bude jen vykukovat někde vzadu Smile
Jsme domluveni v Panerii, že v úterý dopoledne potvrdíme počet lidí, kteří přijdou, takže kdo byste chtěli také přijít, tak se sem nejpozději do pondělí napište, budeme s Vámi počítat.
Pokud byste někdo vědel o spolehlivém, hezkém a moc hodném Mikuláši, andělu a čertu, tak budeme rádi. Nebo se z Britské někdo pro nás obětuje ? Big Grin
Odpovědět

jee super
Odpovědět

Děti se hlásí, ale zatím se nám nepodařilo sehnat na tento čas Mikuláše, takže prosím, kdybyste někdo o někom vědel, budeme moc rádi. Děkujeme

Nebo kdybyste někdo chtěl jít, kostým nějak dáme dohromady :-)
Odpovědět

Tak my prijdeme. 2 kusy plus mimino :-))
Odpovědět

Mikuláš, anděl a čertík se našel :-)
tak prosím, kdo jste se nám ozval, že dorazíte, tak přijďte již cca mezi 16.30 - 16.45 (slíbili jsme v Panerii, že si tam každý něco dáme a bude nás docela dost, tak ať nás stihnout obsloužit). Předpokládám, že všichni dáte svým dětem nějaký balíček, prosím, označte ho viditelně jménem dítěte, kterému bude určen. Balíčky dáme v Panerii do nějakého pytle či tašky, aby je děti neviděly. Pytel pak jeden z nás donese v 17.00 Mikulášovi nenápadně ven,ten si balíčky dá do košíku.....
Těšíme se
Jinak cenu si Mikuláš neřekl, prý to nechá na nás. Takže jsme se tedy po dohodě s některými maminkami rozhodly, že tam dáme "pokladničku" a každý tam dáte, kolik uznáte za vhodné. Děkujeme
Odpovědět

Ahoj,
na Mikulášské jsem dělal nějaké fotky, takže pokud někdo z vás má zájem, ozvěte se mi přes zprávu - pošlu odkaz na úschovnu ke stažení, je to asi 40 fotek.
Nechci vystavovat cizí fotky někde na FB a Piccase či jiné nepoužívám. No, pár se jich snad povedlo Smile)
A naopak, pokud někdo další máte taky fotky, dejte mi vědět, rádi mrknem...
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)