Témat: 5
Registrován od: Nov 2010
Jsem z A4, a již asi dva týdny mě zlobí odpad - dřez, umyvadlo, vana; zapáchá a někdy zvláštně a hlasitě zabublá (domnívám se že v okamžiku kdy sousedi spláchnou). Děje se Vám něco podobného, nebo je to jen u mě? Nemůže to mít spojitost s tou novou stavbou co nedávno začala, (děje se to totiž od té doby)? Používal jsem různé prostředky na vyčištění, ale nic nefunguje....
Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
Všimnul jsem si že nám špatně odtéká vana. Pro začátek bychom měli použít přípravek na čištění odpadů.
Mě taky špatně odtékala...Použil jsem různé přípravky; teď odtéká sice lépe, ale zato silně zapáchá......
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Stejny problem. Neodteka vana, vse mozne jsem uz vyzkousel, vzdy tak na dva dny klid a pak znovu. Ze by hromadny problem?
Témat: 15
Registrován od: Apr 2011
Vana občas slow
Témat: 1
Registrován od: Aug 2010
U nás má vana pomalý odtok od samého začátku. Používáním se dále zanáší a odtok se zpomaluje, U nás na A5 stejný problém - řešíme často zvonem a rozpouštěcími prostředky.
Dřez v kuchyni a umvadla OK, problém jen vana.
Je to problém jenom áček??? B, C je OK?
Témat: 0
Za C1 hlasim take problem s odtokem vany. Ale je to tak uz od zacatku, nova vystavba na to nemuze mit vliv. Pomuze zvon a rozpoustedlo, ale jen na par dni..
Psal jsem , ze to mame taky od zacatku.
Registrován od: May 2010
U nas také problém už od začátku...
Témat: 16
také jsme měli ze začátku problém , a nasypali jsme tam krtka ( granule ) a pomohlo to zatím vše ok....tvrdili nám že obyčejné tekuté nepomohou
Krtka jsem tam nasypal uz asi 20x. Pokazde je to dobre jen tesne po vycisteni.
Registrován od: Dec 2010
u nás problém zatím nebyl a3
Témat: 10
Taky máme problém s odtokem vany už od začátku.
Témat: 33
jj vana odtéká pomalu už od začátku
u nás v C1 taky odtéká vana pomalu, ale tak já to přičítala tomu, že to ucpávají moje vlasy, které z odpadu lovim ve slušných cucancích :/ ...
No skoda, ted uz tohoe v zaruce neni :-)
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
Ano odtoky jsou pomalé i u nás...
Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
jaký je použit na vanách sifon - klasický nebo z flexi hadice? dnes se hojně u odpadů používá uměle vytvarovaný sifon z flexibilní hadice nebo na propoje které z důvodů výškových a směrových lze obtížně propojit trubkou. Tyto hadice jsou na provádění fajn, horší je to s funkčností. Jejich zubatý povrch se hodně zanáší, má obrovský součinitel drsnosti (když to tak nazvu) a tím tedy velice zpomaluje průtok. Instalací ale nikdo nic neporušil, jen je to otrava pro uživatele.
ivo oves Napsal(a):jaký je použit na vanách sifon - klasický nebo z flexi hadice? dnes se hojně u odpadů používá uměle vytvarovaný sifon z flexibilní hadice nebo na propoje které z důvodů výškových a směrových lze obtížně propojit trubkou. Tyto hadice jsou na provádění fajn, horší je to s funkčností. Jejich zubatý povrch se hodně zanáší, má obrovský součinitel drsnosti (když to tak nazvu) a tím tedy velice zpomaluje průtok. Instalací ale nikdo nic neporušil, jen je to otrava pro uživatele.
To je otazka, jak to tá vypada :-)
Je to děs, zápach začíná být nesnesitelný - žádný čistič nepomohl. Už jsem kontaktoval správce, tak uvidíme co se dá dělat.....
Na kterém objektu jsi? A1,A2...
A4, byl jsem přesměrován na reklamace FINEP, prý to vypadá na systémový problém s odpadem.....
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
souhlasim, stale cistim odpady, protoze mam pocit, ze to malo odtéka