Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Tráva ve vnitrobloku BČ

Zakládám téma na problém údržby trávy uvnitř BČ, už mi to po 2 letech nedalo. Nikde jsem se nedočetl, že by to někdo řešil, jak nám ta tráva vypadá. Opravdu nerozumím tomu, že si všichni platíme údržbu zeleně za více jak 500.000 Kč ročne a tráva vypadá hůře, než na některých polích. Je možné s tím něco dělat? Přemýšlím, že nebudu platit poplatky za údržbu zeleně, ale první bych chtěl znát názor poskytovatele služeb. Já osobně bych nechal vybudovat automatické postřikovače, náklady se snad vejdou do 100.000 Kč a velmi rychle se vrátí. Ušetří se za vodu, za manuální práci zahradníka a vzhled je třešnička na dortu. Smile
Odpovědět

Si v Acku nebyli schopni zvednout ani fond oprav, tezko budou jine investice :-)). Travu ted delaji a bude v pohode, aspon to tak vypada.
Odpovědět

Automatický závlahový systém přijde tak na 50-100k max.
Odpovědět

Automaticky zavlahovy system by bol asi najlepsie riesenie. Narazam na to, ze sice usek vo vnitrobloku pri vchode A1 - najblizsi k Siemensu, zreparovali asi tak, ze zasiali novu travu, ale s polievanim si nedali vela prace (asi len raz od reparacie). Teraz je stav taky, ze nova trava tam nerastie, kedze vyschla a asi v tomto roku uz ani nestihne vyrast.

Takze rozhodne sa priklanam k nazoru o automatickom zavlahovom systeme.

P.S.: Alebo tam budem chodit ja(pripadne podla rozpisu) zavlazovat travnik, ako kedysi za mlada u Nasich na dvore. :lol:

P.S.2 :Verim, ze po dnesnej uprave zahradnej caty si ta trava aspon o cosi polepsi. Fingers crossed
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)