2010-04-27, 13:06
Blíží se podepisování kupních smluv - pokud budete mít k obsahu vy nebo váš právník připomínky, svěřte se s nimi
Blueorange Napsal(a):No mně to přišlo až dneska, zatím mám jen připomínku ke zrušení zástavního práva ve prospěch Komerční banky. Je tam sice uvedena lhůta 90 od doby, kdy jí prodávající předloží všechny podklady, ale není tam stanoveno, do jaké doby to prodávající musí učinit, chci tam nějakou lhůtu.
Blueorange Napsal(a):Je tam napsano: "Prodávajici se zavazuje zabezpecit vyvazani predmetu prevodu (neni uvedeno do jake doby- je uvedeno do jake doby, do 90 dnu od splneni podminek, neni uvedeno do jaky doby musej splnit ty podminky)....na základě závazku zástavního věřitele, který se ho vzdá do 90 dní po splnění následujících podmínek.... "
madite Napsal(a):tak to je dobrý já tam úplně něco jiného:
Budoucí prodávající se zavazuje zabezpečit vyvázání předmětu budoucího převodu z tohoto zástavního práva na základě závazku KB, která se ho vzdá do 30 dnů po splnění následujících podmínek:
Dan Napsal(a):.. zmiňte prosím alespoň stručně obsah daného bodu v SOSB.
Blue Napsal(a):... zatím mám jen připomínku ke zrušení zástavního práva ve prospěch Komerční banky. Je tam sice uvedena lhůta 90 od doby, kdy jí prodávající předloží všechny podklady, ale není tam stanoveno, do jaké doby to prodávající musí učinit, chci tam nějakou lhůtu.
Walker Napsal(a):A ja myslel, ze to co psala Blue je dostatecne srozumitelny, nebo aspon ja sem to pochopil:Myslel jsem to obecně, nevztahovalo se to konkrétně k příspěvku Blueorange.
Citace:společnými částmi domu části domu určené pro společné užívání, zejména základy, střecha, hlavní svislé a vodorovné konstrukce, vchody, schodiště, chodby, balkóny, terasy, prádelny, sušárny, kočárkárny, kotelny, komíny, výměníky tepla, rozvody tepla, rozvody teplé a studené vody, kanalizace, plynu, elektřiny, vzduchotechniky, výtahy, hromosvody, společné antény, a to i když jsou umístěny mimo dům; dále se za společné části domu považují příslušenství^1a) domu (například drobné stavby) a společná zařízení domu (například vybavení společné prádelny),