Témat: 15
Registrován od: Apr 2010
Už mi začíná docházet trpělivost s chováním řemeslníků na stavbě. Je mi předem jasné, že můj ,,problém" pochopí asi jen ženy a v očích mužů budu nejspíš za blbku, ale už jsem si několikrát všimla, že když jde kolem žena, která je zaujme, tak na sebe začnou pískat, mají evidentně signál a pak se oči všech řemeslníků poblíž, upře na ní. Přemýšlím, že bych napsala mail do Průmstavu, protože mě to vážně obtěžuje, když jdete po chodníku a upřeně na vás kouká x chlapů a ještě vás komentují. Sice nepokřikují na mě, ale řeší to mezi sebou. Nechce se mi dopis psát jen za sebe, zajímá mně, jestli si toho taky někdo všiml, nebo jsem jediná komu to vadí?
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Nikka Napsal(a):Už mi začíná docházet trpělivost s chováním řemeslníků na stavbě. Je mi předem jasné, že můj ,,problém" pochopí asi jen ženy a v očích mužů budu nejspíš za blbku, ale už jsem si několikrát všimla, že když jde kolem žena, která je zaujme, tak na sebe začnou pískat, mají evidentně signál a pak se oči všech řemeslníků poblíž, upře na ní. Přemýšlím, že bych napsala mail do Průmstavu, protože mě to vážně obtěžuje, když jdete po chodníku a upřeně na vás kouká x chlapů a ještě vás komentují. Sice nepokřikují na mě, ale řeší to mezi sebou. Nechce se mi dopis psát jen za sebe, zajímá mně, jestli si toho taky někdo všiml, nebo jsem jediná komu to vadí? 
Tohle uz se resilo, byla psana stiznost, nesmeji to delat. Klidne napis :-)
Aha, tak to mi uniklo. Díky
Témat: 16
No ono by i ten slovník mohli trochu krotit, dnes sem kolem sebe slyšela jen do p...i-----ku.va atd pardon ale to by slyšel i hluchej
Témat: 1
Registrován od: Oct 2010
Témat: 33
hele a neříkejte mi, že Vám nelichotí když se za váma někdo otačí? Je vidět, že na Britské bydlí samé atraktivní dámy :-) :lol:
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2012-06-28, 09:03 uživatelem
fanosik.)
Témat: 0
Registrován od: Sep 2011
Vaše starosti bych chtěl mít. Doporučuji odstěhovat se do USA, tam na to mají i normy a přesně vymezené směrnice.
Konec světa se skutečně blíží...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2012-06-29, 08:56 uživatelem
Bartys.)
Témat: 0
Registrován od: Aug 2010
Bartys Napsal(a):Vaše starosti bych chtěl mít. Doporučuji odstěhovat se do USA, tam na to mají i normy a přesně vymezené směrnice.
Konec světa se skutečně blíží...
Souhlasim !!!
Témat: 5
Registrován od: Jan 2011
Není to trochu přehnané pánové?? Ono až vám budou řvát na tu vaší ženskou (pokud nějakou máte) tak si myslím že vám to taky moc příjemné nebude... ale třeba zrovna jo, že... každý to bereme asi trochu jinak....
Témat: 5
Registrován od: Jan 2011
Pánové, takové reakce jsem očekávala, nemá evidetně smysl vysvětlovat, že to opravdu není příjemný, když na vás čumí x chlapů (cizinců) ze stavby a hulákají. Ať jsou na stavbě, v baru, nebo je potkáte na ulici, je takový styl chování prostě oplzlý a nepřípustný. Pokud by se takhle choval někdo k vaší ženě, tak bych vás chtěla vidět. A jestli je vám to jedno, tak můžu být ráda, že nejsem vaše žena. To si mám nechat všechno líbit? On je trochu rozdíl dostávat poklonu a něco jinýho být pro někoho objektem na podobný oplzlý řeči.
Je možný, že dopisem nic nezměnim, tak pak napíšu na Finep, mně to je jedno, ale to nemám dělat nic? Takový přístup je typický.
Zájem mužů mě těší, ale ,,vocaď -pocaď"
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2012-06-29, 13:05 uživatelem
Nikka.)
NELICHOTÍ!
fanosik Napsal(a):hele a neříkejte mi, že Vám nelichotí když se za váma někdo otačí? Je vidět, že na Britské bydlí samé atraktivní dámy :-) :lol:
Témat: 33
1) jj, chovat by se tak neměli, ale asi to nikdo neovlivníme
2) ten můj komentář byl myšlen s nadsázkou
3) hold východ se přesouvá na západ a sním i jejich chování, práci kterou dělají je levnější pro firmy tak proto si je najímají,
i Češi migrují na západ za lepším životem.. vím nic to nemění na slušném chování, ale jiný kraj jiný mrav..