Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Prosba o omezení kouření na balkonech

Dobrý deň spolubyvatelia-kuřáci,

chcel by som Vás týmto poprosiť , aby ste aspoň v dobe medzi 17. a 19. hodinou nekouřili na balkónoch v okolí A3. V tej dobe totiž vetráme ložnici pred uspávaním našej o dva dni 10.mesačnej dcérky. A je dosť nechutné citíť atmosféru baru po vyvetraní v ložnici.

Verím, že nájdeme u Vás(kuřáku) pochopenie.

S pozdravom,

Julo s rodinou
vchod A3
Odpovědět

Jules Napsal(a):Dobrý deň spolubyvatelia-kuřáci,

chcel by som Vás týmto poprosiť , aby ste aspoň v dobe medzi 17. a 19. hodinou nekouřili na balkónoch v okolí A3. V tej dobe totiž vetráme ložnici pred uspávaním našej o dva dni 10.mesačnej dcérky. A je dosť nechutné citíť atmosféru baru po vyvetraní v ložnici.

Verím, že nájdeme u Vás(kuřáku) pochopenie.

S pozdravom,

Julo s rodinou
vchod A3

jee tak s tim mohu jen souhlasit :-) a budeme taky moc radi hlavne za nase mrne Smile
Odpovědět

Mě to taky štve, člověk si chce doma otevřít okno a vyvětrat a za chvíli mu to tam smrdí jak v hospodě.
Větráme už jen tím stylem, že stojím u toho otevřeného okna a jakmile ucítím smrad z cigaret, tak ho rychle zavřu.
Byli jsme vždycky zvyklí spát při otevřeném okně, to už teď nemůžeme ani náhodouSad
Obávám se ale, že s tím nic nenadělámeSad
Odpovědět

S tím opravdu nic nenaděláme, všichni ale víme, že je to vůči sotatním bezohledné a v létě, až se bude vysedávat na balkonech, to bude ještě horší, není možné nikoho přinutit, aby přestal, je to jen o slušnosti a ohleduplnosti a tu kuřáci neznají.
Odpovědět

AHamacek@seznam.cz Napsal(a):S tím opravdu nic nenaděláme, všichni ale víme, že je to vůči sotatním bezohledné a v létě, až se bude vysedávat na balkonech, to bude ještě horší, není možné nikoho přinutit, aby přestal, je to jen o slušnosti a ohleduplnosti a tu kuřáci neznají.

V A5 je to taky děs, zima, léto, kuřáci si nechtějí smrdět doma a foukají to sousedům do oken. Je to cítit i přes profukující okna.
Odpovědět

Nejsem kurak a vadi mi smrad profukujici domu, ale stezoval bych si spis na architektonicke reseni, protoze to, ze si kurak da na svem balkone cigaretu, mi prijde docela normalni. Kdyz mi prijde domu kuracka navsteva - kam ji mam vyhnat???
Odpovědět

Přesně tak Smile
Odpovědět

Souhlas s MrB. Také jsme nekuřáci, ale někdy se stane, že máme kuřáckou návštěvu a tak musí ven. Hlavně ať kuřáci nehází vajgly na spodní balkony!!
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)