Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Nefunkční čipy v B a C

V B2 nefungue čipový systém :o(( Pán z ostrahy říkal že prý je to z bouřky Big Grin
Odpovědět

Vazeni. Zitra budu psat stiznost ale velikou. Zelen a trava v arealu katastrofa, dle sdeleni pana Simecka byla trava opravena a doseta a stromy jsou taky ok. Struska po stavbe misto travy me fakt stve, takze je potreba resit, dokud je zaruka. Stromy, pokud se tak nekterym da rikat, jsou pry v poradku a budou rozkvetat podle typu, vypadaji spise jak z hororu od Hitchcocka. Osvetleni v arealu je rezave a pomalu chatrajici a to nejsou ani dva roky. Cipy po bource nefunguji, asi je to normalni. Ale vse je v poradku, nekdo za tenhle vysmech bere mzdu, vybory mlci, zpravy nemam. Mam toho akorat tak dost, jsou to moje prachy a na ty ja jsem sakra haklivej. Kdo je se mnou za jedno?
Odpovědět

Já bych byla pro výměnu správcovské firmy...
Odpovědět

a to co nejdřív..
Odpovědět

Když budeš něco potřebovat, jsme s tebou za jedno.. Wink
Odpovědět

Já bych spíš byla pro mimořádnou schůzi a pak bych rozjela potřebné kroky k tomu, aby BČ začala fungovat...
Odpovědět

Tak svolej :-) uz se tesim.
Odpovědět

Danny Napsal(a):Vazeni. Zitra budu psat stiznost ale velikou. Zelen a trava v arealu katastrofa, dle sdeleni pana Simecka byla trava opravena a doseta a stromy jsou taky ok. Struska po stavbe misto travy me fakt stve, takze je potreba resit, dokud je zaruka. Stromy, pokud se tak nekterym da rikat, jsou pry v poradku a budou rozkvetat podle typu, vypadaji spise jak z hororu od Hitchcocka. Osvetleni v arealu je rezave a pomalu chatrajici a to nejsou ani dva roky. Kdo je se mnou za jedno?

Danny, jsem s vami vice nez za jedno. Problemy se vrsi a neresi - zatimco zaruka utika. Mohl byste mi poslat tu stiznost jako Soukromou zpravu, rad bych se podival, zda reklamujeme spolecne veci.

Nabidl jsem vyboru C, ze necham aktualni tragicky stav zelene a stromu posoudit od znameho-odbornika na zahrady, at mame v ruce nejaky nezavisly nazor. Tato prohlidka bude probihat v utery 24., byl bych rad, kdybyste se zucastnil take, at pripadne reklamacni usili koordinujeme.
Odpovědět

Komunikaci jsem poslal jako soukromou zpravu. Fotky mu jeste zitra poslu do kopie dam klodne i vas, poslete mi mailovou adresu. A pokud nedostanu uspokojivou odpoved, budu to resit s jeho nadrizenym. Jinak behem tydne jsem dost vytizenej. Kdy by to melo probihat? Dle meho Ppmas nedela svoji praci, za kterou je placena. Takze by se neco melo udelat. Jinak prichazime o nase penize. A na moje jsem ja hodne haklivej. :-)
Odpovědět

Diky za tu reklamaci - pronasledujeme podobne veci :-) Domluveny to je v to utery na 18h - mobil a kontakt posilam soukromou postou.

Ad PPMAS - spravcovske firme bych veril s vyuctovanim, jakekoliv jine aktivity museji byt pod prisnou kontrolou vyboru. Spolehat se, ze spravce bude sam o sobe vyhledavat a iniciovat podobne stiznosti (a pridelavat si tak praci), by bylo hodne naivni.
Odpovědět

mouchodlab Napsal(a):Diky za tu reklamaci - pronasledujeme podobne veci :-) Domluveny to je v to utery na 18h - mobil a kontakt posilam soukromou postou.

Ad PPMAS - spravcovske firme bych veril s vyuctovanim, jakekoliv jine aktivity museji byt pod prisnou kontrolou vyboru. Spolehat se, ze spravce bude sam o sobe vyhledavat a iniciovat podobne stiznosti (a pridelavat si tak praci), by bylo hodne naivni.
Fotky jsem poslal, ještě jsem je poslal i na ppmas s nějakým komentářem. V úterý v 18 hodin tu budu.
Odpovědět

Danny Napsal(a):Vazeni. Zitra budu psat stiznost ale velikou. Zelen a trava v arealu katastrofa, dle sdeleni pana Simecka byla trava opravena a doseta a stromy jsou taky ok. Struska po stavbe misto travy me fakt stve, takze je potreba resit, dokud je zaruka. Stromy, pokud se tak nekterym da rikat, jsou pry v poradku a budou rozkvetat podle typu, vypadaji spise jak z hororu od Hitchcocka. Osvetleni v arealu je rezave a pomalu chatrajici a to nejsou ani dva roky. Cipy po bource nefunguji, asi je to normalni. Ale vse je v poradku, nekdo za tenhle vysmech bere mzdu, vybory mlci, zpravy nemam. Mam toho akorat tak dost, jsou to moje prachy a na ty ja jsem sakra haklivej. Kdo je se mnou za jedno?

I my s tebou souhlasíme!!!!
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)