Témat: 59
Registrován od: Apr 2010
Nelíbí se nám svinčík v okolí Brtiské čtvrti. Uvažujeme o tom, že bychom zorganizovali úklidovou sobotu. Seženeme ty dlouhé kleštičky na sbírání odpadu, pytle na odpadky a vyrazíme. Vememe to směrem od Siemensu až po fanošíkovu stezku a ke Švestce. Kdo se přidá?
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Zajimavy napad. Az bude teplo.
Témat: 1
Registrován od: Nov 2011
Pokud budeme doma, tak není problém
Témat: 5
Registrován od: Oct 2011
Ricky Napsal(a):Nelíbí se nám svinčík v okolí Brtiské čtvrti. Uvažujeme o tom, že bychom zorganizovali úklidovou sobotu. Seženeme ty dlouhé kleštičky na sbírání odpadu, pytle na odpadky a vyrazíme. Vememe to směrem od Siemensu až po fanošíkovu stezku a ke Švestce. Kdo se přidá?
Proč ne, potřebuji vědět trochu dopředu a jdeme taky. Já na takovéhle brigády mám sice vzpomínky 30 let staré, ale k něčemu to tedy vedlo, v okolí bydliště bylo hezky čisto.
Témat: 6
jojo, dejte termin dopredu a pokud budeme, tak jsem taky pro
Díky za odezvy pracuji na realizaci.
Registrován od: Apr 2011
Soboty jsou pro mne problém co udělat úklid na 2. etapy ? Jednou v týdnu a jednou v sobotu ? V pracovní den /po-čt/ odpoledne příp. večer/teď je již déle světlo/ se určitě rád přidám, je to vynikající myšlenka, jak zkrášlit naše okolí, H.
Pro nás je asi taky všední den praktičtější...
AHamacek@seznam.cz Napsal(a):Soboty jsou pro mne problém co udělat úklid na 2. etapy ? Jednou v týdnu a jednou v sobotu ? V pracovní den /po-čt/ odpoledne příp. večer/teď je již déle světlo/ se určitě rád přidám, je to vynikající myšlenka, jak zkrášlit naše okolí, H.
Témat: 43
Za me vikend. Predstava, ze prijdu v sedm z prace a budu uklizet je desiva :-))
Témat: 33
jsem taky pro, klíďo se přidám... bude legrace...
Registrován od: May 2010
bezva nápad, jsem taky pro... klidně všední den cca od 18 hod
Jakmile budu mít fínální info opět napíšu.
Témat: 20
Registrován od: Jul 2010
neslo by to v ramci CITO? Treba by pomohla radnice P13?
To Ricky: viz VZ
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2012-04-16, 12:02 uživatelem
Ledni-medvidek.)
Takže sbírací nářadí bude připravené, pytle také. S dobrovolníky se sejdeme v sobotu 30. 6. 2012 v 9:00 u vjezdu do garáže objektu A. Cílem je tedy obejít nejbližší okolí, sesbírat nepořádek. Pokud potřebujete jiný termín vyhlašte si ho zde, na fóru, půjdete na to jako druzí v pořadí. Napíšu vám PM jak získat vybavení.
Orientačně tedy kdo může?...
Je to termín, kdy si asi všichni budou brát dovolenou...včetně nás. No pokud by se nám změnily plány, tak s tím budeme počítat, ale teď to spíš nevidím...
Registrován od: Oct 2011
Ricky Napsal(a):Orientačně tedy kdo může?...

Začínáme taky dovolenou. Je mi líto.