Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Přetékající popelnice u B2

Tak dnes mame absolutne plne popelnice a lidi tam cpou dalsi a dalsi pytle. Nechapu. Bydli tu timpadem omezenci? U C2 jsou popelnice uplne prazdne, poloprazdne jsou i u A5. Pokud tedy mate z budovy A kratsi cestu s odpadky kolem naseho domu, noste si ty odpadky taky do jinych popelnic. Proc to lidi sakra cpete tak, ze to preteka? Az bude teplo, bude to lahudka. Zamyslete se nad sebou, popelnice u C2 jsou prakticky porad prazdne. Pravidelne vidim lidi z acka jak to sem cpou a dokonce se i vraci zpet domu a to se mi nelibi. Sam kolikrat nesu odpadky k Cecku, nrjsem dobytek abych to daval vedle, jako nekteri dnes. Chapu, mate to k tem vasim asi o 20 metru dale nez k nasim Muzeme je zamykat? Jak se na to divate? :o :o
Odpovědět

popelnice u A5 jsou pořád taky plný.... takže zakazujeme B a Cčkařům chodit 20m k našim popelnicím Tongue
Odpovědět

fanosik Napsal(a):popelnice u A5 jsou pořád taky plný.... takže zakazujeme B a Cčkařům chodit 20m k našim popelnicím Tongue
Vcera byla situace jina. Popelnice u A a C byly poloprazdne.
Odpovědět

Zdravím, pro upřesnění - A má 5 popelnic, B má 2 a C taky. Svoz je 2x týdně. Ja píšete, je to jen o lidech. V pátek proběhl svoz a přes vákend je plno. Správce ve spolupráci s údržbou ty kontejnery přemisťují podle plnosti, ale není to optimální řešení. Možností je další kontejner. Ale které společenství jej bude platit a kam jej umístíme?
Odpovědět

2 pami: U A5 jsou popelnice čtyři a u B2 tři. Znamená to, že jedna popelnice u B2 patří Ačku?

Také mi přijde, že popelnice C-ček jsou dost nešťastně umístěny a neefektivně využívány.
Odpovědět

Tak problém s popelnicemi není kvůli tomu, že někdo chodí do jiné popelnice, ale v tom, že tam lidi hází kraviny. Dneska ráno byly popelnice vyvezené, ale vzhledem k tomu, že někdo vedle popelnice položil celou roli rákosí a sušák na prádlo, tak to pán, co popelnice u nás uklízí, musel do jedné z popelnic narvat. Lidé prostě dávají do popelnic nebo k popelnicím něco, co tam nepatří (např. kartony) a pak se divíme, že přetékají. Jednou jsem tam viděla dokonce vanu!
To je takový problém to hodit do auta a odvézt na sběrný dvůr, např. do Jinonic?
Odpovědět

+1

Blueorange Napsal(a):Tak problém s popelnicemi není kvůli tomu, že někdo chodí do jiné popelnice, ale v tom, že tam lidi hází kraviny. Dneska ráno byly popelnice vyvezené, ale vzhledem k tomu, že někdo vedle popelnice položil celou roli rákosí a sušák na prádlo, tak to pán, co popelnice u nás uklízí, musel do jedné z popelnic narvat. Lidé prostě dávají do popelnic nebo k popelnicím něco, co tam nepatří (např. kartony) a pak se divíme, že přetékají. Jednou jsem tam viděla dokonce vanu!
To je takový problém to hodit do auta a odvézt na sběrný dvůr, např. do Jinonic?
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)