Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
Ahoj,
nevíte někdo jak prodloužit dobu běhu ventilátoru v koupelně ? Současně běží tak krátce, že si pomalu ani nestihnu sednout na záchod
Díky
Témat: 10
Registrován od: Aug 2010
Co takle rovnou koupit větrák nový (mají je v hobby marketech, tam vám i poradí)..Erární větrák, který nám dodali je stejně šmejd (nevhzledný, hlučný, výkon nic moc, který navíc nelze regulovat a ani nastavovat časový interval).
Registrován od: Apr 2010
Já bych spíš chtěla nějaký větrák, který tlumí zvuky, co se linou od sousedů přes vzduchotechniku, nemusím poslouchat, když soused p.dí a chrchlá:/ Pro nikoho to není příjemné.
anim.mina Napsal(a):Ahoj,
nevíte někdo jak prodloužit dobu běhu ventilátoru v koupelně ? Současně běží tak krátce, že si pomalu ani nestihnu sednout na záchod
Díky
:lol: :lol:
Témat: 1
Registrován od: Nov 2011
Já to zaslepil...
1. - Stejně nefungoval.
2. - Akorát tím lítal prach do koupelny.
Bylo by sice fajn si občas trochu zavětrat, ale co už...
MrB Napsal(a):Já to zaslepil...
1. - Stejně nefungoval.
A čím?
Témat: 3
Registrován od: Sep 2010
MrB Napsal(a):Já to zaslepil...
1. - Stejně nefungoval.
to mi prijde neprakticky.. bych za chvili tu koupelnu nemoh pouzivat
spis se mi libi napad koupit si jinej.. lisi se nejak specifikace? voltaz, apod. (jen jestli si ho musim vyndat nebo staci koupit univerzal)
Zatím postačila bílá lepící páska (té stříbrné verzi se říká "gafa"). Ale je pravda, že to není úplně dlouhodobé řešení. Lépe by pomohl nový větrák se zpětnou klapkou (tedy když nevětrá, tak je zavřeno). Ale do toho se mi teď nechtělo. Takže provizorní řešení zatím slouží...
Zajímalo by mne, jestli existuje možnost si v rámci reklmace nechat vyměnit ten nefungující, ale doplatit nějaké peníze za lepší...???
Blueorange Napsal(a):MrB Napsal(a):Já to zaslepil...
1. - Stejně nefungoval.
A čím?
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Zalepení větráku mě opravdu pobavilo :-)) To bych použil tak v paneláku s umakartovým jádrem :-) Zpětné klapky se prodávají, ale bude problém při větru, který je tu stále a klapky pak budou bouchat. Spíše mrknu po větráku, který má něco jako zpětnou klapku, která se třeba otevírá elektronicky. Ale zalepení je fakt masakr, to bych chtěl vidět :-))
Tak někdy přijď na skleničku ;-)
Každopádně vím, že to není ideální a taky to tam neplánuju nechat na dlouho. A s elektronickou klapkou máš rozhodně pravdu...tak jsem to i myslel.
Danny Napsal(a):Zalepení větráku mě opravdu pobavilo :-)) To bych použil tak v paneláku s umakartovým jádrem :-) Zpětné klapky se prodávají, ale bude problém při větru, který je tu stále a klapky pak budou bouchat. Spíše mrknu po větráku, který má něco jako zpětnou klapku, která se třeba otevírá elektronicky. Ale zalepení je fakt masakr, to bych chtěl vidět :-))
Tu chci taky, myslím tu klapku, ne tu skleničku

Na kolik si myslíte, že to vyjde? Dá se to nainstalovat i k digestoři? Přes tu totiž také nedobrovolně poslouchám sousedy:/
Blueorange Napsal(a):Tu chci taky, myslím tu klapku, ne tu skleničku
Na kolik si myslíte, že to vyjde? Dá se to nainstalovat i k digestoři? Přes tu totiž také nedobrovolně poslouchám sousedy:/
No klapka mechanická stojí asi 100,- a mají ji v Hornbachu. Ta elektronická nevím, pokud někdo objevíte, tak chci tři :-)
To ne, to radši tu elektronickou. A myslíš, že to půjde namontovat i na digestoř?
Blueorange Napsal(a):To ne, to radši tu elektronickou. A myslíš, že to půjde namontovat i na digestoř?
No muselo by se to s digestoří propojit v momentě zapnutí se otevře klapka. Nebude ti ale větrat byt, takže asi kontraproduktivní a vůbec nevím, jestli se něco takového vyrábí
Není to přesně ono, ale je to znamení, že by mohlo být něco i pro naše účely :-)
http://www.ventilatory-vzduchotechnika.c...icka-100mm
MrB Napsal(a):Není to přesně ono, ale je to znamení, že by mohlo být něco i pro naše účely :-)
http://www.ventilatory-vzduchotechnika.c...icka-100mm
Hmm.....kam s tím motorkem :-))
A to se ten motorek bude muset zabetonovat do zdi? To je divný, ne?
Blueorange Napsal(a):A to se ten motorek bude muset zabetonovat do zdi? To je divný, ne?
Zabetonovat ne. Udělá se díra a tu pak můžeš zakrýt třeba nějakým krytem a zatmelit? Budeš pak mít větrák a vedle něj ještě stejně velkou krabičku - kryt. To bude vypadat dobře a splní to účel.
Tak super
No úplně nevím, jestli chci experimentovat za ty prachy :-))
Témat: 5
Koupil plastovou bílou tapetu, slepil dvě na sebe aby to bylo tlustší a nerezonovalo, vystříhl podle tvaru deklu větráku a nalepil. A je po hukotu. Výhledově jestli na to dojde, budu řešit ventilátorem s ovládanou klapkou.
Témat: 0
Registrován od: May 2010
Stačí sundat kryt, otočením nastovacího šroubu pak prodloužit/zkrátit čas provozu. Otázka 5min, netřeba bourat, tapetovat...
anim.mina Napsal(a):Ahoj,
Díky