Témat: 10
Registrován od: Aug 2010
Dnes jsem po více než třech měsících zavítal na svou terasu a hned zděšení:
samé vajgly :o :o !!!! Bydlím v A2 ve třetím patře a mám rozlehlou terasu. Prosím sousedy ve vyšších patrech, aby se nad tímto příspěvkem zamysleli, a aby se to již neopakovalo, nebo to budu řešit. Doufám, že šlo spíše o vajgly od fachmanů než od vás, protože takle by se snad žádný normální obyvatel BČ nechoval. Jsem znechucen :mad:
Témat: 10
Registrován od: Jul 2010
Nedivím se, bohužel si myslím, že to není od cizích. Docela často mám otevřené okno a registruju, že to z okolních balkónů zavane, jak někdo jde na čouda. Protože jsem před lety sám kouřil, tak vím, jak moc to obtěžuje mít na balkónu popelník, natož ho i vynášet - nicméně já jsem si dával tu práci. Minimálně alespoň za šera/ tmy tak jdou všechny vajgly na předzahrádky a terasy pod nimi, proto jsem také nic podobného nechtěl. I tak na balkóně nacházím alespoň oklepaný popel. :-) Jsem na kuřáky zvýšeně citlivý i kvůli své dřívějśí závislosti na cigaretách, ale to je můj problém. S těmi co si z předzahrádkářů dělají popelník nic neuděláš. Maximálně budeš čekat až někoho uvidíš, ale moc Ti to nepomůže. Bohužel. Pejskaře taky nedonutíš po svém psovi vždy a za všech okolností uklidit. :-) Vždycky bude velká část těhle lidí prostě dobytek.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2012-02-25, 14:27 uživatelem
Har.)
Témat: 15
Registrován od: Apr 2011
Přesně tak. To samé mám v A1 (přízemí). + ještě občas pošlou krom popela a vajglu nějaké to sklo...
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Jeste ze bydlim tam, kde bydlim :-)))