Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Pojištění zdarma pro hypotéku sjednanou přes Finep FS

Tak finep na svých stránkách přešel s novinkou http://www.finep.cz/synweb/docs/uec_main...ocID=45597 v případě hypo.... 3 roky pojištění zdarma... pro nově kupující klienty... jsme to i my co podepsali smlouvu o budoucí kupní smlouvě??
Nebo se to na nás nevztahuje... my kupujeme přeci až podpisem kupní smlouvy... takže teoretickxy mělo.... taky zvýšení DPH se nás týka neboť podpis smlouvy platí v rámci nového DPH... nevíte někdo podrobnosti??? Díky Big Grin Big Grin
Odpovědět

já myslim, že tohle pojištění se nás netýká, jelikož jsem dnes byla v bance podepsat hypotéku a o ničem takovém mi nikdo nic neřek,, ale také proč by mi to měli řikat ( mám jí přes finep )
Odpovědět

Řekla bych, že to platí pro toho, kdo nemá ještě sjednanou hypotéku (což my třeba nejsme). Nejlíp by určitě poradila slečna Adamová. Smile
Odpovědět

Tak jsem včera do toho šel. Je to na 3 roky zdarma. Po skončení pojištění se rozhodnu podle toho kolik by mě stále měsíční splátka...
Odpovědět

Měl jsi byt "koupený" již před začátkem této akce nebo až po ní?
Odpovědět

spíš de o to kdo měl hypotéku a kdo ne ten kdo už jí měl sjednanou tak jeho se ta akce netýká já to vím osobně sjednala jsem si hypotéku asi tak 1 den před touhle akcí a už se mě to netýká což mi dost vadilo ta akce byla v den mého podpisu v bance taky mi to mohla moje finanční poradkyně z Finepu říct, ale proč by to měla dělat že
Odpovědět

fanosik: Ano, proto jsem to dal do uvozovek. Tj. správně mělo být zda to bylo před podpisem SOBS/zajištěním hypotéky přes Finep FS.
Odpovědět

*cough* *cough* *eh* *cough*

...

On chce někdo v BČ 62.000,- Kč/m2? Něco jsem přehlédl?
Odpovědět

SOBS jsme měli již podepsanou, reagoval jsem na nabídku jen na základě toho, že tu možnost sem Fanosik zveřejnil...
Odpovědět

Já jdu podepsat úvěrovou smlouvu zítra a též bych měla mít dle vyjádření fin. poradkyně z Finepu to pojištění na 3 roky zdarma. Uvidím zítra. Rolleyes
Odpovědět

My jsme podepisovali hypotecni smlouvu minuly tyden a o pojisteni se nikdo ani nezminil Sad Sad
Odpovědět

Tak jsem byla podepsat úvěrovou smlouvu a paní fin. poradkyně z Finepu měla již i přichystanou tu pojistnou smlouvu. Ale je pravda, že jsem se na to předem informovala.
Odpovědět

Petra, pokud už ta akce běžela, tak bych jim to tam šla hodit na hlavu a chtěla bych tu smlouvu zdodatkovat, nebo prostě něco. :/
Odpovědět

Ten kdo to nemá, tak se informujte Cool Ale počítejte s tím, že se tam ve zdravotním dotazníku vyptají úplně na všechno a podepíšete také souhlas k nahlížení do Vaší lékařské dokumentace u obvodního lékaře... :o
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)