Témat: 33
Registrován od: Apr 2010
Tak finep na svých stránkách přešel s novinkou
http://www.finep.cz/synweb/docs/uec_main...ocID=45597 v případě hypo.... 3 roky pojištění zdarma... pro nově kupující klienty... jsme to i my co podepsali smlouvu o budoucí kupní smlouvě??
Nebo se to na nás nevztahuje... my kupujeme přeci až podpisem kupní smlouvy... takže teoretickxy mělo.... taky zvýšení DPH se nás týka neboť podpis smlouvy platí v rámci nového DPH... nevíte někdo podrobnosti??? Díky
Témat: 16
já myslim, že tohle pojištění se nás netýká, jelikož jsem dnes byla v bance podepsat hypotéku a o ničem takovém mi nikdo nic neřek,, ale také proč by mi to měli řikat ( mám jí přes finep )
Témat: 1
Řekla bych, že to platí pro toho, kdo nemá ještě sjednanou hypotéku (což my třeba nejsme). Nejlíp by určitě poradila slečna Adamová.
Témat: 59
Tak jsem včera do toho šel. Je to na 3 roky zdarma. Po skončení pojištění se rozhodnu podle toho kolik by mě stále měsíční splátka...
Témat: 34
Měl jsi byt "koupený" již před začátkem této akce nebo až po ní?
Témat: 16
spíš de o to kdo měl hypotéku a kdo ne ten kdo už jí měl sjednanou tak jeho se ta akce netýká já to vím osobně sjednala jsem si hypotéku asi tak 1 den před touhle akcí a už se mě to netýká což mi dost vadilo ta akce byla v den mého podpisu v bance taky mi to mohla moje finanční poradkyně z Finepu říct, ale proč by to měla dělat že
Témat: 34
fanosik: Ano, proto jsem to dal do uvozovek. Tj. správně mělo být zda to bylo před podpisem SOBS/zajištěním hypotéky přes Finep FS.
Témat: 49
*cough* *cough* *eh* *cough*
...
On chce někdo v BČ 62.000,- Kč/m2? Něco jsem přehlédl?
SOBS jsme měli již podepsanou, reagoval jsem na nabídku jen na základě toho, že tu možnost sem Fanosik zveřejnil...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2010-05-06, 13:07 uživatelem
Ricky.)
Témat: 10
Já jdu podepsat úvěrovou smlouvu zítra a též bych měla mít dle vyjádření fin. poradkyně z Finepu to pojištění na 3 roky zdarma. Uvidím zítra.
Témat: 3
My jsme podepisovali hypotecni smlouvu minuly tyden a o pojisteni se nikdo ani nezminil
Témat: 10
Tak jsem byla podepsat úvěrovou smlouvu a paní fin. poradkyně z Finepu měla již i přichystanou tu pojistnou smlouvu. Ale je pravda, že jsem se na to předem informovala.
Témat: 15
Petra, pokud už ta akce běžela, tak bych jim to tam šla hodit na hlavu a chtěla bych tu smlouvu zdodatkovat, nebo prostě něco. :/
Ten kdo to nemá, tak se informujte

Ale počítejte s tím, že se tam ve zdravotním dotazníku vyptají úplně na všechno a podepíšete také souhlas k nahlížení do Vaší lékařské dokumentace u obvodního lékaře... :o