Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kolik stojí život v Britské čtvrti?

Dobrý den, nejsem obyvatel Britské čtvrti, ale mám zájem stát se. Rád bych se zeptal alespoň orientačně kolik činí poplatky, jež jsou ve spojení s bydlením v této čtvrti nutné platit. V bytě jsem nikdy nebydlel a tak se domnívám že o tom mohu mít mylnou představu. Prosím tedy, zda by byl někdo ochotný a tak hodný, a napsal kolik je měsíčně stojí teplo, voda, kanalizace, elektřina, internet a další poplatky jež jsou nutné platit (jako nějaká správa, fond oprav atd). Stačí orientačně a zaokrouhleně (a taky na jakou podlažní plochu se ty poplatky vztahují)
Děkuji mnohokrát. Lukáš Kaufman
Odpovědět

Dobrý den, máte-li zájem zjistit přesnou výši poplatků u konkrétního bytu, doporučuji kontaktovat developera, který je v projektu Britská I vlastníkem dosud neprodaných bytů a samozřejmě musí mít k dispozici předpisy měsíčních plateb k jednotlivým bytům.
Odpovědět

Poplatek za garážové stání v B - cca 450 Kč/měsíc.
Poplatek za m2 v B u většího bytu za rok 2011 (s 1 Kč za metr do fondu oprav) - cca 50 Kč - bez elektřiny a Internetu, televize, televizních a rozhlasových poplatků. U malých bytů toto číslo bude mírně větší.

Náklady jsou podle mne extrémně vysoké, např.
- nepatří nám kotelna, kterou splácíme - dost vysoká položka
- v garážích se nonstop svítí - (ne, že by tam lidé nezhasínali, světlo prostě nejde zhasnout)
- světla na chodbách se rozsvěcují všechna najednou (tj. všechna patra v jednom vchodu)
atd.
Odpovědět

Dan Napsal(a):Poplatek za garážové stání v B - cca 450 Kč/měsíc.

Cca 450 Kč/měsíc? Za co, čip a kameru?

Kupuji byt v Britské III a po pravdě jsem parkování ještě vůbec neřešila. Za prvé netuším, kde vzít čtvrt mil navíc (a to možná i víc), za druhé nevím, jestli mi to místo vůbec Finep prodá. Ale tak vysoké poplatky by mě ani nenapadly! Jenže je mi úplně jasné, že o místa venku bude šílený boj Sad. A to mám pocit, že plánují nějakých 9 volných míst a to je na 67 bytů děsně málo.

Vtipné je, že když jsem se ptala na poplatky (kvůli výši hypotéky a tak), bylo mi několikrát řečeno, že je JEN nějaký jeden poplatek, kde je voda, ostraha, fond oprav, atd. + samozřejmě elektrika. Dokonce i sumu u +- podobného bytu jsem dostala. Nic víc .

Dane, a ten kotel, kolik asi platíte? Ještě na nějaký šok se můžu předem připravit? Rolleyes
Odpovědět

Měsíční poplatky za garazove stani zahrnuji hlavne ostrahu, udrzbu, osvetleni, fond oprav (skutecne naklady byly kolem 380 Kc/garazove stani)

Co se tyka kotle, platime docela dost za jeho splatku. Jen pro predstavu, prvni rok, tj. 7-12/2010 jsme za vytapeni zaplatili 13,7 tis., z toho slo 8.5 tis. na splatku kotelny a 5.2 tis. na vytapeni bytu... tato kalkulace se tyka 100m2 bytu a jen poloviny topne sezony.
Odpovědět

Blue napsala poplatky za A, kde je to od budovy B jiné. U nás v B je struktura měsíčních záloh na rok 2012 tato:

- ostraha 165 Kč
- elektřina, vzduchotechnika 160 Kč (v garážích se nonstop svítí)
- poplatek za správu a účetnictví 54 Kč (platíme podruhé - poprvé za byt)
- úklid 32 Kč
- fond oprav garáží 28 Kč

Celkem 439 Kč.
Odpovědět

My mame 71m2 byt, poplatky mame 4100 mesicne a za polovinu roku 2010 byl doplatek cca 2000. Je v tom i garaz.
Odpovědět

Danny Napsal(a):My mame 71m2 byt, poplatky mame 4100 mesicne a za polovinu roku 2010 byl doplatek cca 2000. Je v tom i garaz.
Bez elektřiny a internetu, předpokládám.
Odpovědět

my platime ve 2kk 60m2 byt+garaz 3500/mesicne + elektrina cca 700 + internet (cca 300)+ tv poplatky
ve stejnem byte bez garaze jsme v najmu stareho panelaku dali 3300 se vsim.. Rolleyes
Odpovědět

Dan Napsal(a):
Danny Napsal(a):My mame 71m2 byt, poplatky mame 4100 mesicne a za polovinu roku 2010 byl doplatek cca 2000. Je v tom i garaz.
Bez elektřiny a internetu, předpokládám.
Samozřejmě....to jsou vlastně také výdaje, že? :-)))
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)