2011-09-14, 07:27
Včera jsem zjistila, že v A5 je popsaný výtah. Opravdu nerozumím tomu, proč po roce bydlení musí být už výtah někým označkován! :mad:
Ledni-medvidek Napsal(a):Sice se nejedná o výtah v A2, ale v A5, téma je však podobné.
Včera jsem zjistila, že v A5 je popsaný výtah. Opravdu nerozumím tomu, proč po roce bydlení musí být už výtah někým označkován! :mad:
Blueorange Napsal(a):Ledni-medvidek Napsal(a):Sice se nejedná o výtah v A2, ale v A5, téma je však podobné.
U nás zas lidé nechápou, že když ve výtahu (nebo někde jinde) něco vylijí, tak si to mají uklidit :/
Mifapilot Napsal(a):U nás jsme na tom taky docela suprově, když se tam někomu vydělá pes....no a proč by to po něm měli uklízet že...chudák uklizečka..... Tohle vážně nechápu
Blueorange Napsal(a):Ledni-medvidek Napsal(a):Sice se nejedná o výtah v A2, ale v A5, téma je však podobné.
U nás zas lidé nechápou, že když ve výtahu (nebo někde jinde) něco vylijí, tak si to mají uklidit :/
Vachmajstr Napsal(a):Nechtěl jsem to rozmazávat, ale když už jste o tom začali... Stalo se to někdy v sobotu přes den, protože navečer, když jsme se vraceli, už byly ve výtahu A2 dva papírové vzkazy, aby si majitel laskavě po svém psu uklidil. Nic se nezměnilo ani v neděli dopoledne a protože jsme čekali odpoledne návštěvu, tak jsem to vlastnoručně uklidil. Dost jsem u toho nadával, no, tohle nikdo rád nedělá, zvlášť po cizích lidech (to asi není ten správný výraz).
Bohužel jsou mezi námi i taková prasata, že to po svém psu neuklidí. Musíme tedy dávat stále větší pozor na náš společný majetek a případné ničitele zveřejnit. Jakmile někoho přistihnu, tak ho zde oznámím.
Pozn. Psa ani žádné jiné zvíře nemáme.
Mifapilot Napsal(a):U nás jsme na tom taky docela suprově, když se tam někomu vydělá pes....no a proč by to po něm měli uklízet že...chudák uklizečka..... Tohle vážně nechápu
Blueorange Napsal(a):U nás zas lidé nechápou, že když ve výtahu (nebo někde jinde) něco vylijí, tak si to mají uklidit :/