Témat: 1
Registrován od: Aug 2011
Dobrý den,
chceme koupit byt v Britské čtvrti, a chtěli bychom se zeptat, jak jste s bydlením spokojení. Jestli doporučuje koupi bytu od Finepu, případně na co si dát pozor, co jsou největší nedostatky. Pročítala jsem si diskusi a mám rozporuplné pocity.
Velmi děkuji a přeji všem krásné a pohodové bydlení.
A jak se vám jednalo s Finepem, četla jsem na různých diskusích, že se ke klientům moc dobře ke konci nechovají? Moc a moc díky za odpovědi:-) :|
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-08-22, 11:59 uživatelem
janda.)
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
Koupit

My jsme rozhodně moc spokojeni. Ty "brouci", co se zde vyskytují, jsou podle mého názoru všude u novostaveb. Bydlíme tu již přes rok a neměnili bychom.
Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
ja si taky myslim, ze pokud chcete do novostaveb, tak vsude bude neco a tady to jsou relativne malickosti..
my jsme tady od ledna a moc spokojeny, hlavne s prostredim.. ja jsem spokojena s chytrou dispozici bytu, hezci standardy.
jsou tady mily sousede :-) zatim se nic nejak nepokazilo a kdyz je problem, tak si troufam rici, ze se alespon nejak resi..
upozornila bych snad na to nase ustredni topeni od Dalkie, ktere si pronajimame (nebo splacime?) na 15 let a tim se prodrazi.
merice se snad budou instalovat uz brzy, az se odsouhlasi :-)
plusem jsou zas napr. 3 poskytovatele internetu - jde vyjednavat na slevach.
ja bych si tu asi klidne koupila byt zase ;-)
Témat: 5
Registrován od: Jan 2011
My jsme taky moc spokojení, je tu skvělá lokalita, napojená na veškeré silniční tahy (dálnice, obchvat) a perfektní dostupnost do centra. Hezky vyřešená dispozice celého areálu, fajn sousedi=) No a problémy, jak psali ostatní jsou asi všude, ale vše se dá řešit, a tady to vypadá že se to řeší=) Já bych taky neměnila...
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Koupit, koupit, koupit. Ale nesmíte házet kamínky do jezírka :lol: :lol:
Témat: 1
Registrován od: Aug 2011
to bychom si nedovolili:-) maximálně tam necháme vykoupat pejska, hihi
Registrován od: Dec 2010
janda Napsal(a):to bychom si nedovolili:-) maximálně tam necháme vykoupat pejska, hihi 
hlavne ne deti, voda je chemicky osetrovana :lol:
Registrován od: Apr 2010
Taky bych neměnila, lokalita je skvělá, dostupnost do centra apod super, metro za domem, stavba , bych řekla, celkem kvalitní a rejpavé sousedy člověk bude mít všude, že jo, Danny?

:lol:
Registrován od: Apr 2011
Až na sklo co tu lítá od sousedů je to tady super...
Témat: 2
Registrován od: Oct 2010
Mluvím jako Angličanka, a já souhlasím s ostatními. Tenhle je první byt, který jsme se koupili v Praze a jsme zde moc spokojení. Je to jako žít v přírodě, ale zároveň jsme velmi blízko do centra.
Jak již bylo řečeno, jsou vždy menší problémy s novými budovami, ale FINEP je vynikající.
Jasně, že dojde k určitému narušení s tou novou budovou, která by mohla obtěžovat. Kromě toho, že jediné, co chybí, je hospoda! Ale velmi velká výhoda je, že Tesco a IKEA jsou jen pět minut pěšky přes pole!