Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Koupit nebo nekoupit byt - Britská čtvrť - Finep?

Dobrý den,
chceme koupit byt v Britské čtvrti, a chtěli bychom se zeptat, jak jste s bydlením spokojení. Jestli doporučuje koupi bytu od Finepu, případně na co si dát pozor, co jsou největší nedostatky. Pročítala jsem si diskusi a mám rozporuplné pocity.
Velmi děkuji a přeji všem krásné a pohodové bydlení.

A jak se vám jednalo s Finepem, četla jsem na různých diskusích, že se ke klientům moc dobře ke konci nechovají? Moc a moc díky za odpovědi:-) :|
Odpovědět

KoupitSmile My jsme rozhodně moc spokojeni. Ty "brouci", co se zde vyskytují, jsou podle mého názoru všude u novostaveb. Bydlíme tu již přes rok a neměnili bychom.
Odpovědět

ja si taky myslim, ze pokud chcete do novostaveb, tak vsude bude neco a tady to jsou relativne malickosti..
my jsme tady od ledna a moc spokojeny, hlavne s prostredim.. ja jsem spokojena s chytrou dispozici bytu, hezci standardy.
jsou tady mily sousede :-) zatim se nic nejak nepokazilo a kdyz je problem, tak si troufam rici, ze se alespon nejak resi..

upozornila bych snad na to nase ustredni topeni od Dalkie, ktere si pronajimame (nebo splacime?) na 15 let a tim se prodrazi.
merice se snad budou instalovat uz brzy, az se odsouhlasi :-)

plusem jsou zas napr. 3 poskytovatele internetu - jde vyjednavat na slevach.

ja bych si tu asi klidne koupila byt zase ;-)
Odpovědět

My jsme taky moc spokojení, je tu skvělá lokalita, napojená na veškeré silniční tahy (dálnice, obchvat) a perfektní dostupnost do centra. Hezky vyřešená dispozice celého areálu, fajn sousedi=) No a problémy, jak psali ostatní jsou asi všude, ale vše se dá řešit, a tady to vypadá že se to řeší=) Já bych taky neměnila...
Odpovědět

Koupit, koupit, koupit. Ale nesmíte házet kamínky do jezírka :lol: :lol:
Odpovědět

Danny Napsal(a):Koupit, koupit, koupit. Ale nesmíte házet kamínky do jezírka :lol: :lol:
Big Grin Big Grin Big Grin
Odpovědět

to bychom si nedovolili:-) maximálně tam necháme vykoupat pejska, hihi Big Grin
Odpovědět

janda Napsal(a):to bychom si nedovolili:-) maximálně tam necháme vykoupat pejska, hihi Big Grin

hlavne ne deti, voda je chemicky osetrovana :lol:
Odpovědět

Taky bych neměnila, lokalita je skvělá, dostupnost do centra apod super, metro za domem, stavba , bych řekla, celkem kvalitní a rejpavé sousedy člověk bude mít všude, že jo, Danny? Cool :lol:
Odpovědět

Až na sklo co tu lítá od sousedů je to tady super...
Odpovědět

Mluvím jako Angličanka, a já souhlasím s ostatními. Tenhle je první byt, který jsme se koupili v Praze a jsme zde moc spokojení. Je to jako žít v přírodě, ale zároveň jsme velmi blízko do centra.

Jak již bylo řečeno, jsou vždy menší problémy s novými budovami, ale FINEP je vynikající.

Jasně, že dojde k určitému narušení s tou novou budovou, která by mohla obtěžovat. Kromě toho, že jediné, co chybí, je hospoda! Ale velmi velká výhoda je, že Tesco a IKEA jsou jen pět minut pěšky přes pole!
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)