Témat: 15
Registrován od: Dec 2010
ahoj,
mela bych dotaz. stalo se vam nekomu, ze vam tento mesic neodecetli inkaso za elektrinu? predpokladam, ze tady mame PRE temer vsichni. nikdy jsme predtim na sebe elektriku nemeli, tak bych rada vedela jak to chodi a nemusela pak platit penale..
v dopise z ledna mame prehled zaloh prave do cervence. v tom si taky naposled odecetli inkaso. co se deje pak? ja predpokladala, ze si proste zalohu strhavaji porad a smlouva pokracuje, ne? nebo ted delaji vyuctovani a pak nam strhnou v zari treba za oba mesice? nerada bych aby nas odpojili..
dik za reakce, Renca
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Ja platim zalohy prikazem, takze nevim.
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
xreni Napsal(a):ahoj,
mela bych dotaz. stalo se vam nekomu, ze vam tento mesic neodecetli inkaso za elektrinu? predpokladam, ze tady mame PRE temer vsichni. nikdy jsme predtim na sebe elektriku nemeli, tak bych rada vedela jak to chodi a nemusela pak platit penale..
v dopise z ledna mame prehled zaloh prave do cervence. v tom si taky naposled odecetli inkaso. co se deje pak? ja predpokladala, ze si proste zalohu strhavaji porad a smlouva pokracuje, ne? nebo ted delaji vyuctovani a pak nam strhnou v zari treba za oba mesice? nerada bych aby nas odpojili..
dik za reakce, Renca
Ahoj, já mám pocit, že mi to taky neinkasovali, myslim, ze se plati zalohy vzdycky 11 mesicu, pak prijde vyuctovani. Tak uvidime, kazdopadne bych se nebala toho, ze bychom platili penale za to, ze si oni nezinkasovali zalohu.
Blueorange Napsal(a):xreni Napsal(a):ahoj,
dik za reakce, Renca
Ahoj, já mám pocit, že mi to taky neinkasovali, myslim, ze se plati zalohy vzdycky 11 mesicu, pak prijde vyuctovani. Tak uvidime, kazdopadne bych se nebala toho, ze bychom platili penale za to, ze si oni nezinkasovali zalohu.
jojo je to pry presne tak, uz sme se dneska poptali i u sousedu, tak jsem klidna :-)
Témat: 26
Staci si zavolat na PRE. Zalohy jsou vzdy na 11 mesicu. Dvanactej mesic prijdou udelat odecty elektriny a podle toho se vypocita platba za 12tej mesic. Od toho se odviji zalohy na dalsich 11 mesicu.
Témat: 16
přesně tak odečty by měli být provedeny někdy v téhle době ( potvrzeno od pre) s odpočtem by jsme měli dostat nové rozpisy na další měsíce
jojo ja otevirala panovi na odecet v pondeli ..
Témat: 10
Registrován od: Aug 2010
Stalo se někomu, že přišlo vyúčtování, aniž by někdo od PRE přišel udělat odečet?
Mně jo

, asi si to odečetli potají a za mými zády
Na co by to oznamovali, když jsou měřáky na chodbě? :-)
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-08-31, 15:54 uživatelem
Danny.)