Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Noční hlučné práce v okolí

Nevim, jestli to někdo taky slyšel, ale dneska v noci se ozývalo hulákání z rozestavěné budovy KB , do toho byl slyšet rozbrus, nebo podobný nástroj, což mi nepřijde v tuhle hodinu úplně normální. Probudil mě řev, jak když někomu řežou ruku: ,, Vypni to! " A to asi 5x za sebou, že se mi na chváli snad i srdce zastavilo :lol: . Rolleyes Tak jsem zvědavá, jestli se to bude opakovat, v tom případě volám policii? :/ Nebo napíšu dopis firmě, která tam staví. Rolleyes

No druhá možnost je, že to tam někdo rozkrádal Tongue , ale snad tam mají ochranku, tak to je méně pravděpodobné, než že měl někdo tak blbý nápad, tam v noci dělat.
Odpovědět

Tak v noci urcite nikdo nemakal. To je nesmysl. To spis opila ochranka :-) nebo hlucni zlodeji :-)
Odpovědět

Vcera se tam na stavbe pilne makalo jeste ve 23:30, rozbrusovacka znela ob deset minut. Dneska jim jedou agregaty naplno a klidne se to muze opakovat.

Jestlize kohokoliv rusi hluk po 22h, volejte stoduleckym mestskym policajtum (251 625 175) - obycejne tu byvaj do 10min a zatim vzdycky vse vyridili k me spokojenosti. Jen na Svestku jsem je volal 2x a do minuty po prijezdu vypinali stroje, zhasli svetlo a sli domu, podobne pomohli s pyromany na polich nebo ctyrkolkama, co se tu prohanely v noci po navozu hliny pred Britskou...

Jen to napsat do fora nestaci... Dik kazdymu, kdo se tu stara o klid.
Odpovědět

Tak ja uz jsem asi tak zvykly, ze nic neslysim :-)
Odpovědět

Jak jsem psala, příště až to uslyšim, tak zavolám, ale tu noc, kdy mě to vzbudilo jsem byla ,mrtvá" a zase jsem usnula. Na volání jsem neměla energii a podařilo se mi zase zabrat. Mě vylekal hlavně ten křik.

Dane, takhle hlučný zlodeji by byli nejspíš blázni Tongue Tongue Tongue
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)