Témat: 16
Registrován od: Apr 2010
tím to je mi líto lidí co bydlí v C2, při dnešním mega dešti jsem poprvé viděla jak jim tam enormním způsobem teče vchodovýma dveřmi do baráků.
Viděla jsem uklizečku jak lopatkou nabírá vodu za dveřma a dává jí do kýblu
Témat: 0
Registrován od: Oct 2010
Teď už tu máme i hasiče, to je síla
Témat: 43
Je pravda, že tu v celém areálu jaksi pozapomněli na kanály na odtok vody. Při dešti voda teče kudy může a s sebou bere hlínu a vše, co ji přijde do cesty. Je moc příjemné jít domů v řekách vody. Toto soudruzi trochu pos...i. Dělat se s tím již asi nic nedá. Při deštích holt budeme stále vyplaven, neboť jinam nemá voda kam odtéct a jde cestou nejmenšího odporu.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-07-20, 20:26 uživatelem
Danny.)
Témat: 15
Prý jsme nejspíš byly ve zprávách, kvůli tomu, jak tu byli ti hasiči, neviděl to někdo? Kde to vysílali? Nemůžu to v archivu najít. Reportáž se měla týkat problémům při zatékání, které mají hlavně novostavby, nebo něco takového.
Témat: 10
Viděl jsem reportáž na ČT, britská tam nebyla, byl tam projekt Prokopský vrch a pak nějaké novostavby, které jsem nepoznal.
Nikka Napsal(a):Prý jsme nejspíš byly ve zprávách, kvůli tomu, jak tu byli ti hasiči, neviděl to někdo? Kde to vysílali? Nemůžu to v archivu najít. Reportáž se měla týkat problémům při zatékání, které mají hlavně novostavby, nebo něco takového.
Témat: 15
Díky Lukáši, tak to byla jen náhoda. Protože od jednoho člověka jsem slyšela, že to vypadalo jak u nás

a od druhého, že ukazovali reportáž o tom, jak k nějaké novostavbě museli přijet hasiči a tak jsem to brala už za jasnou věc, že jsme to byli my.