Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Propadání dlažby před vjezdem do garáží B2 a u budovy A1 jižní strana

Nevím jestli jste si někdo všiml tak před vjezdem a výjezdem z(do) garáží do budovy B2 se propadá dlažba, přesně na místech jak po tom jezdí auta.
Stejně tak se začíná propadat část chodníků u budovy A1 na jižní straně ( vedla je příjezdová cesta ke švestce) je to jak tam neustále jezdí auta a dodávky
Odpovědět

Nekvalitně podložené když by to mělo unést hasiče... ?reklamace?
Odpovědět

Podlozi si seda, viz i propadla trava. Musi se to reklamovat do dvou/tri let. Tohle musi vybor Svj, tady je veci, ktere by se mely vyreklamovat..........
Odpovědět

To samé je i na A5, zřejmě to není uložené do betonu, ale jen do různých štěrkových vrstev, ale i ty by měly držet. Asi je to nedohutněné. Jinak jsem si všim, že už začínají z baráku na A5 opadávat ty hnědé dlaždičky cca 3-4 patro ze strany vjezdu do garáží. Určitě je nutné, aby správce nebo naši zástupci všechny věci důrazně reklamovali, jinak se nám to po záruce sesype na hlavu. Dále od zimy je rozpáraný svod nad vjezdem do garáže nad A5. Nic se neděje.
Odpovědět

ivo oves Napsal(a):To samé je i na A5, zřejmě to není uložené do betonu, ale jen do různých štěrkových vrstev, ale i ty by měly držet. Asi je to nedohutněné. Jinak jsem si všim, že už začínají z baráku na A5 opadávat ty hnědé dlaždičky cca 3-4 patro ze strany vjezdu do garáží. Určitě je nutné, aby správce nebo naši zástupci všechny věci důrazně reklamovali, jinak se nám to po záruce sesype na hlavu. Dále od zimy je rozpáraný svod nad vjezdem do garáže nad A5. Nic se neděje.

Někde jsem slyšel, že pokládka do betonu je špatně. Ale nejsem profík.
Odpovědět

Pokud vím, tak opadávající obklady se už reklamovaly. K výměně rozbitých svodů dešťové vody došlo už předminulý týden.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)