Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Vyklepávání peřin a dek z okna

Zrovna včera jsem viděla slečnu/paní v A3 nebo A4 jak vyklepává deku a pod ní byla terasa. Já tohle nechápu, to lidem fakt nedochází, že svůj nepořádek hází někomu na ,,hlavu" ? Nebo je jim to jedno??? Rolleyes
Odpovědět

A koukám že fenomén vyklepávání věcí z okna je dost rozšířený...
Odpovědět

Jak to?
Odpovědět

Dneska jsem viděl asi 3 lidi jak klepali deku z okna...
Odpovědět

Ja zatim jeste vyklepavam, nebot pod nama zatim nikdo nebydli. Ale uvedomuji si to a kdyz by pod nama nekdo bydlel, neklepala bych. Driv jsem bydlela v klasickem panelaku,takze vim o co jde. Ale zatim si myslim, ze sem tam muzu neco vyklepat, kdyz pod nama nikdo nebydli. A kdyz jsme davali rohoz, padali tam kousky z te rohoze. Takze az se nekdo nastehuje, jsem pripravena s lopatkou a smetackem Smile
Odpovědět

Co na to říct??? :mad: :mad: :mad: Kolik nad sebou máte bytů? Asi bych hodila všem do schránky dopis s tím, co se děje a jestli by dotyčný mohl přestat házet vám sklo na hlavu. Rolleyes
Odpovědět

To už totiž fakt není normální Sad
Odpovědět

Vyklepávání prachu z peřin a dek z okna - v rozumném rozsahu je to podle mne normální, v bytech po obvodu je stejně nesrovnatelně více prachu ze suchých polí okolo. Šlo by také oponovat tím, že byty nad přízemím jsou naopak zasaženy kouřem z grilování a cigaretovým kouřem (nadsázka) Wink
Odpovědět

Nekouřím, negriluji a beztak na mě padají různé věci z pater nade mnou Undecided a i kusy drobků, nehtů a bůh ví čeho jsem neobjevil... v kočárku, bazénu, ve vypraném prádle potěší...
Odpovědět

Pechi Napsal(a):Nekouřím, negriluji a beztak na mě padají různé věci z pater nade mnou Undecided a i kusy drobků, nehtů a bůh ví čeho jsem neobjevil... v kočárku, bazénu, ve vypraném prádle potěší...

Předzáhrádkářům fakt nezávidím. Čekal bych jen asi nejvíc právě těch vajglů, ale alespoň tu asi nemáme tolik kuřáků.
Odpovědět

U me tohle nehrozi. Ani v roli vinika nebo obeti.
Ale ze zajimavosti: kdyz mate pouze okna, balkon na jednu stranu a pod Vama je predzahradka, jak a kam by se meli ruzne veci vyklepavat?
Odpovědět

Walker Napsal(a):U me tohle nehrozi. Ani v roli vinika nebo obeti.
Ale ze zajimavosti: kdyz mate pouze okna, balkon na jednu stranu a pod Vama je predzahradka, jak a kam by se meli ruzne veci vyklepavat?

V koupelne :-) smich :-) mel jsem predzahradku v minulem byte a veci mi letaly na ni take. Bohuzel, to je dan za predzahradku. Nic s tim asi neudelate.
Odpovědět

Danny, moc se nesměj, já to klepu do vany Big Grin , nebo na balkon, který si pak zametu. Nevidim důvod, proč by naše drobky po dceři, měl zametat ten pod námi. Tongue
Odpovědět

Tak to bych sel radeji dolu, nez si delat nepořádek v koupelne.
Odpovědět

Já si dojdu věci vyklepat zadním vchodem v A1 na to zábradlí do pole Tongue
Odpovědět

Nemůžu po přečtení než reagovat. Přiznávám, že by mi ve snu nenapadlo klepat něco z okna, bydlela jsem 40 let v centru Prahy Mostecká, Jung.náměstí, samozřejmě si nedovedu představit, že bych klepala cokoliv z okna např. na turisty. To, že mám nyní balkon, neznamená, že budu něco klepat z balkonu i kdyby pode mnou nebyly zahrádky.
Odpovědět

Tak kdybych měla neustále kvůli pár drobkům chodit dolu, tak mě brzo trefí, hlavně tu nemůžu děti jen tak nechávat. Moc možností nemám. Tak mám ve vaně nadrobíno, no :lol:
Odpovědět

Vyklepu na balkon a je to. To je stejny, jako bych rikal sousedum, ze mam plny balkon jejich kytek a ze od toho mam barevnou dlazbu. Neudelam to, protoze to tak proste je. Holt nebydlim v domecku, tak tu budu mit neporadek:-))) smich:-)))
Odpovědět

Danny, chápu, ale je to trošku nesrovnatelný, protože to si třeba vůbec neuvědomují, že z kytek něco padá, kdežto člověk deku vyklepává vědomě. Smile
Odpovědět

Kdyz si predstavim jak nekdo 220cm dlouhou perinu vyklepava na zidli nad vanou, tak to muze bejt docela usmevny Smile
Odpovědět

Walker Napsal(a):Kdyz si predstavim jak nekdo 220cm dlouhou perinu vyklepava na zidli nad vanou, tak to muze bejt docela usmevny Smile
Big Grin
Odpovědět

Úplně v pohodě a bez židle Tongue . Radši úsměvně do vany, než někomu podemnou, ten by se asi naopak moc nesmál Tongue A já neříkám vyklepat prach, to se rozptýlí. Ale zase je něco jiného to klepat nad velkou předzahrádkou, jako jsou u Béček a Céček a kde se to opravdu rozptýlí a nad tou mini, kde to někomu házíte přímo na hlavu.

Walker Napsal(a):Kdyz si predstavim jak nekdo 220cm dlouhou perinu vyklepava na zidli nad vanou, tak to muze bejt docela usmevny Smile
Odpovědět

Jí nesmíš vyklepávat na výšku, ale na šířkuSmile
Odpovědět

přesně tak a pokud jde o fr. deku, tak to je v pérdelce :lol: To je na štafle Cool

Blueorange Napsal(a):

Jí nesmíš vyklepávat na výšku, ale na šířkuSmile
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)