Témat: 15
Registrován od: Apr 2010
Chtěla bych tímto apelovat na majitele psa, nebo psů, kteří pravidelně nechávají svého miláčka močit na náš společný majetek a to zeď u vchodu pod zvonky v domě C1, aby se postaral o to, že se to již nebude opakovat.
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
U nas je pocurany take cely vchod. Nic s tim neudelas, hazeni hrachu na zed.
Napíšu výboru, aby to rozeslali emailem všem a vzhledem k tomu, že nejspíš vim od kud vítr vane, nebo spíš z čí psa moč na náš dům teče :lol: , tak přinejhorším (píšu záměrně přinejhorším, protože s pánem se , podle toho co jsem slyšela, nedá moc mluvit) se půjde na jisto. :/
Registrován od: Apr 2011
Poslat moč na rozbor
Nikka Napsal(a):Napíšu výboru, aby to rozeslali emailem všem a vzhledem k tomu, že nejspíš vim od kud vítr vane, nebo spíš z čí psa moč na náš dům teče :lol: , tak přinejhorším (píšu záměrně přinejhorším, protože s pánem se , podle toho co jsem slyšela, nedá moc mluvit) se půjde na jisto. :/
Bez dukazu nikdy nepujdes na jisto :-)
Tak přeci nejsem policajt, abych si ho nejdřív natáčela a pak ho usvědčila. Byl tu do nedávna jeden jediný pes, očůrané je to tam už dlouho. Je mi jasný, že požadovat od něj třeba náklady za úklid, opravu, nebo nevim, nebude bez důkazu možné. Ale myslela jsem to spíš tak, že si odpustim psaní nějakých dopisů na dveře všem, ale že by ho dostal přímo dotyčný. Jasně, že to bude k ničemu, to je věc druhá.
To nemas pravdu. Pes nemusi vubec jit kolem domu. Treba je to pes odjinud a proste se k vam chodi jen curat. Tohle bych si fakt neodvazil tvrdit, dokud bych ho nevidel nebo nevyfotil :-)
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-07-04, 09:34 uživatelem
Danny.)
No nezdá se mi, že by nám sem přiběhl cizí pes a jen tak si tu cvrnknul na dům, nebo možná, ale předtím to tam musel nacvrnkat pes od nás, když vyběhl z domu. To zní mnohem logičtěji. Ale uznávám, že to tak být nemusí.
Témat: 16
tak to když já du s tim našim bláznem ven tak hezky vodítko na krátko snažim se ho co nejrychleji dostat pryč z chodníků, hold mu to chudákovy někdy nedá a šup sklouzne mi k prvnímu stromku co tam je

a ona když ta godzila sebou trhne tak je to někdy těžké jí udržet, ale hned u dveří no fuuuj
Témat: 1
Registrován od: Jun 2010
Dnes v A1 ve 3. patře se nějaký pejsek vykálel a vyčůral před výtahem a ve výtahu. Zajímalo by nás, který prase páníček neuklidil po svém miláčkovi tuhle spoušt? My bydlíme ve 3. patře a jsme jediní, kdo na téhle etáži má psa, takže bychom byli neradi, kdyby někdo osočoval našeho psa. Kdyby se nám to stalo, tak vezmu sáček, hadr a uklidím to! A né, že to tady necháme a nedej bože do toho někdo stoupne.
TAKŽE PROSÍME PÁNÍČKA, ABY SI PO SVÉM PEJSKOVI UKLIDIL! LIDI, PŘECE ŽIJEME V DOMĚ A NE V CHLÍVKU PRO PRASATA, KDE SI KAŽDEJ KÁLÍ, JAK SE MU ZACHCE! :mad:
Registrován od: Apr 2011
Duna napiš to na nástěnku
Pechi, je to tam, ale myslím, že to nemá smysl, i kdyby to byl někdo z čechů, protože už je to tam cca 2 hodiny a ten člověk je opravdu prase! a fakt mě překvapuje, s kým to tady bydlíme!
Já si stejně myslím, že to byl někdo z nájemníků, jelikož ti nemají k tomuto domu žádnej vztah. Majitelé bytů, kteří tady za to zaplatili nemalé peníze, by si tohle nedovolili!
Sousedé prasátka, měli byste se stydět!!! Tohle si dělejte u sebe v chlívku a ne ve společných prostorách!
Paní uklízečce děkujeme, ale ta asi fórum stejně nečte…
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-07-07, 14:17 uživatelem
Duna.)
Témat: 10
Paní uklízečka si asi teď myslí, že jsme pěkná prasátka. Fakt nechutný. Včera nejel výtah, tak jsme šli pěšky a kdyby na to někdo nehodil papírový kapesník, tak jsem do toho nejspíš i šlápla :mad:
Témat: 5
Tak jsme si včera pustili film Univerzální uklízečka....