Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Zničený trávník od popelářů při odvozu odpadu

Vsimla jsem si, ze pri odvozu trideneho odpadu z prostoru pred B2 casto najizdeji auta az na chodnik, pricemz prejizdi pres zatravnenou plochu a zanechavaji za sebou hluboke brazdy v hline. Vysledkem je oraniste misto travniku a blative stopy tahnouci se jeste nekolik desitek metru po silnici. Jelikoz se tato situace opakuje velmi pravidelne, tak jsem dnes oslovila PPM, aby s firmou odvazejici odpad byla zjednana naprava. Jsem zvedava, jestli se neco zmeni k lepsimu a kdy.
Odpovědět

Dnes jsem psal na Pražské služby, vše jsem i nafotil, poslal jsem i na SVJ a na správcovskou firmu.
Odpovědět

Diky!

Danny Napsal(a):Dnes jsem psal na Pražské služby, vše jsem i nafotil, poslal jsem i na SVJ a na správcovskou firmu.
Odpovědět

Ahoj, vše je již řešeno se správcem, který uplatňuje škodu po odvozci tříděného odpadu. Škoda by měla být hrazena z pojistky odvozce. Prostor by měl být dán do původního stavu přes zprávce firmou, která nám zabezpečuje zeleň.
Odpovědět

Při využívání kontejnerů na tříděný odpad je vhodné nechat trochu místa pro potřeby sousedů. Narvat do kontejneru nesloženou a nerozřezanou krabici a naplnit ho tak z více než devadesáti procent vzduchem není až tak potěšující Sad
Odpovědět

Dnes opet znicena trava u B2 od popelaru. Nechapu. Psal jsem jiz na spravce, uvidime.
Odpovědět

Také jsem si toho ráno všimla. A ještě se přes to někdo projel na kole Sad
Odpovědět

ja jsem spravci psala rano taky Smile prijde mi to jako vrchol drzosti, ze je nezastavi ani ten barevny sloup!
Odpovědět

Neustále přes to jezdí.....ani nebudu psát cyklisté....nějací blbové na kole. Bych z toho udělala záhonek nebo já nevim co tam dát, aby přes to přestali jezdit. Pak je plno bahna i na chodníku.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)