Témat: 5
Registrován od: Jan 2011
Když se tak dívám z balkonu a vidím jak u jezírka "campují" na dece dva mladí lidé zjevně ne z našeho areálu (přišli s batohama směrem od metra a právě tady se jim asi zalíbilo)....a pohodlně tam típají cigára a vajgly odhazují do trávy, tak by asi nebylo od věci zainvestovat do cedulek "Soukromý pozemek" jak jsme se již s několika lidmi bavili. Abychom měli alespoň nějakou obranu před takovýmito "nežádanými návštěvníky"....
Témat: 15
Registrován od: Apr 2011
Hmm pecka... a taky je krásné jak lidé a psíci lezou do jezírka skoro všechny kameny jsou už shrnuty z folie... Byl bych pro cedulku soukromý pozemek a zákaz koupání...
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Mifapilot Napsal(a):Když se tak dívám z balkonu a vidím jak u jezírka "campují" na dece dva mladí lidé zjevně ne z našeho areálu (přišli s batohama směrem od metra a právě tady se jim asi zalíbilo)....a pohodlně tam típají cigára a vajgly odhazují do trávy, tak by asi nebylo od věci zainvestovat do cedulek "Soukromý pozemek" jak jsme se již s několika lidmi bavili. Abychom měli alespoň nějakou obranu před takovýmito "nežádanými návštěvníky"....
Žádnou obranu nepotřebuješ, normálně se jim to musí říct. Napsat sms ochrance, ona už si to vyřeší.
Pechi Napsal(a):Hmm pecka... a taky je krásné jak lidé a psíci lezou do jezírka skoro všechny kameny jsou už shrnuty z folie... Byl bych pro cedulku soukromý pozemek a zákaz koupání... 
Kdyby se o to jezírko někdo staral, nebylo by to zničené. Každý tu pořád na něco nadává, ale lidem to neřeknete. Můj pes když tam uteče, tak ho vyhodím, pokud není 30 stupňů. To, že tam zaběhne fakt neovlivním. Jestli se tam někdo koupe, je to "píp", k tomu není co říct. Pak tu polévají lidi ostatní vodou. Pořád si tu někdo na někoho stěžuje. Mě bohatě bude stačit, když se někdo o areál bude starat, udržovat. Za to je ta firma placená, i kdyby měla každý měsíc házet kamínky zpátky na břeh. Bohužel jsme si všichni koupili byty v projektu, ne dům na samotě u lesa. Je to o toleranci a o naučení ostatních, jak se mají ve společenství chovat. Je to jednoduché, může se to dát i domovního řádu, co se smí a co se nesmí. Tenhle nemá rád psy, tenhle děti, tenhle nechce platit za výtah, protože bydlí v přízemí. Tohle je fakt k smíchu....no možná spíše k pláči...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-05-31, 19:25 uživatelem
Danny.)
Registrován od: Apr 2010
Danny, tak já nevim jestli to nazvat stěžováním nebo nadáváním. Prostě je to konstatování holého faktu, že nám sem trajdaj cizí lidi, válej se tu (to ještě oukej) a odhazují nedopalky. Tyhle lidi asi nenaučíš jak se mají chovat. Prostě si tu řekneme, co se kde šustlo, za což já jsem ráda. Taková internetová pavlač
Já jsem v reálu nekonfliktní člověk, nerada si dělám zle, tak bohužel spoustu věcí raději přehlížím. Zanadávám si tady. To přiznávám.
Možná mám zase já radu pro tebe a neber to špatně, ale ty si tu naopak stěžuješ jak tu nic nefunguje, tak co napsat ofociální stížnost správci a stejně tak stížnost výboru, že svou práci podle tebe nedělají dobře a říct, co ti vadí? Tady se to taky nevyřeší. Tak trochu mi to přijde, že kážeš vodu a piješ víno.
Registrován od: Dec 2010
Mifapilot Napsal(a):Když se tak dívám z balkonu a vidím jak u jezírka "campují" na dece dva mladí lidé zjevně ne z našeho areálu (přišli s batohama směrem od metra a právě tady se jim asi zalíbilo)....a pohodlně tam típají cigára a vajgly odhazují do trávy, tak by asi nebylo od věci zainvestovat do cedulek "Soukromý pozemek" jak jsme se již s několika lidmi bavili. Abychom měli alespoň nějakou obranu před takovýmito "nežádanými návštěvníky"....
hm tak ja je tam videla jak jsem sla z prace, ale nenapadlo by me, ze jsou cizi.. ale jako tohle prece neni central park

... no s tema cedulkama to bude dobry napad, myslim ze na SVJ by bez problemu prosly...
Nikka Napsal(a):Danny, tak já nevim jestli to nazvat stěžováním nebo nadáváním. Prostě je to konstatování holého faktu, že nám sem trajdaj cizí lidi, válej se tu (to ještě oukej) a odhazují nedopalky. Tyhle lidi asi nenaučíš jak se mají chovat. Prostě si tu řekneme, co se kde šustlo, za což já jsem ráda. Taková internetová pavlač
Já jsem v reálu nekonfliktní člověk, nerada si dělám zle, tak bohužel spoustu věcí raději přehlížím. Zanadávám si tady. To přiznávám.
Možná mám zase já radu pro tebe a neber to špatně, ale ty si tu naopak stěžuješ jak tu nic nefunguje, tak co napsat ofociální stížnost správci a stejně tak stížnost výboru, že svou práci podle tebe nedělají dobře a říct, co ti vadí? Tady se to taky nevyřeší. Tak trochu mi to přijde, že kážeš vodu a piješ víno. 
Myslel jsem to jinak, mozna jsem to spatne napsal. Stiznost klidne napisu hned. Jdu na to, nemam s tim problem. Jen me zarazi, ze to neresi ti, co jsou za to placeni, vis? Me forum taky vyhovuje, ale vadi mi nesnasenlivost mezi lidmi.
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-05-31, 21:18 uživatelem
Danny.)
Aha, tak to jsem částečně blbě pochopila

To se omlouvám.
xreni Napsal(a):Mifapilot Napsal(a):Když se tak dívám z balkonu a vidím jak u jezírka "campují" na dece dva mladí lidé zjevně ne z našeho areálu (přišli s batohama směrem od metra a právě tady se jim asi zalíbilo)....a pohodlně tam típají cigára a vajgly odhazují do trávy, tak by asi nebylo od věci zainvestovat do cedulek "Soukromý pozemek" jak jsme se již s několika lidmi bavili. Abychom měli alespoň nějakou obranu před takovýmito "nežádanými návštěvníky"....
hm tak ja je tam videla jak jsem sla z prace, ale nenapadlo by me, ze jsou cizi.. ale jako tohle prece neni central park
... no s tema cedulkama to bude dobry napad, myslim ze na SVJ by bez problemu prosly...
Cedulka stoji 18,90. Uz jsem je i nasel, poslou je na dobirku stejne, jako maji v Siemensu. K tomu koliky do zeme a mame to. :-)
Nikka Napsal(a):Aha, tak to jsem částečně blbě pochopila
To se omlouvám.
Ja jsem to totiz psal v rozcileni, tak to tak mozna vyznelo.
Témat: 10
Danny Napsal(a):xreni Napsal(a):Mifapilot Napsal(a):Když se tak dívám z balkonu a vidím jak u jezírka "campují" na dece dva mladí lidé zjevně ne z našeho areálu (přišli s batohama směrem od metra a právě tady se jim asi zalíbilo)....a pohodlně tam típají cigára a vajgly odhazují do trávy, tak by asi nebylo od věci zainvestovat do cedulek "Soukromý pozemek" jak jsme se již s několika lidmi bavili. Abychom měli alespoň nějakou obranu před takovýmito "nežádanými návštěvníky"....
Cedulka stoji 18,90. Uz jsem je i nasel, poslou je na dobirku stejne, jako maji v Siemensu. K tomu koliky do zeme a mame to. :-)
Na cedulky se klidně složím
lukas Napsal(a):Danny Napsal(a):xreni Napsal(a):hm tak ja je tam videla jak jsem sla z prace, ale nenapadlo by me, ze jsou cizi.. ale jako tohle prece neni central park
ja taky :-) a kdyz kazdy byt zaplati jednu, tak z nich bude i docela dobry plot :lol:
Souhlasím s tím, že kdyby se někdo o park pořádně staral, tak by nebyl problém ani to, že do jezírka lezou pejsci, nebo děti....Pokud to nebudou jedni nebo druzí likvidovat a ničit...Vždyť čemu to tolik vadí, sterilní prostředí, typu "choďte pouze po vyznačených stezkách" by se mi tady osobně moc nelíbilo. Měsíční částky platíme dost vysoké za "doplňkové" služby na to aby jednou za týden, čtrnáct dní někdo zkoukl park a jezírko a trochu to poupravil kde je třeba.
jinak teda s tou udrzbou okolo je to fakt nic extra, kdyz mrknu na travnik u predzahradek budovy A tak se tomu snad ani travnik neda rikat... vzpominam na komplex Harmonii na hurce, kde jsme byli okukovat byt loni a tam teda zahradnici odvadeli paradni praci..
Tak zahradnictví nám prý zkrachovalo, tak snad bude brzy nové, které bude zabezpečovat dobré služby... trávník je opravdu hodně velká bída..
ja ted po ceste do prace videla nekoho zahradnicit - zalevat a u metra stalo auto
http://www.okgarden.cz/onas.html tak ze by se neco delo?? :-)
Témat: 10
lukas Napsal(a):Danny Napsal(a):xreni Napsal(a):hm tak ja je tam videla jak jsem sla z prace, ale nenapadlo by me, ze jsou cizi.. ale jako tohle prece neni central park
Já taky. A pak bych dala na dětské hřiště ceduli, že zákaz vstupu se psy. Včera tam byla nějaká paní s jezevčíkem :/
Témat: 9
Registrován od: Jun 2010
myslím že opravdu jediným řešením je separace našeho pozemku od okolního světa ať se to líbí či ne těm kteří mají prostě hodně návštěv a bojí se že by museli často jít otevírat.
Stejně u toho oplocení škončíme, počkejte až se dostaví B2 a dále...no aby nebylo pozdě..nevzniklo nějaké super sdružení za otevřenou britskou apod..
chápu že je to náš již přes rok a půl starý názor ale kdo si počká ten se dočká že
Wocki Napsal(a):myslím že opravdu jediným řešením je separace našeho pozemku od okolního světa ať se to líbí či ne těm kteří mají prostě hodně návštěv a bojí se že by museli často jít otevírat.
Stejně u toho oplocení škončíme, počkejte až se dostaví B2 a dále...no aby nebylo pozdě..nevzniklo nějaké super sdružení za otevřenou britskou apod..
chápu že je to náš již přes rok a půl starý názor ale kdo si počká ten se dočká že 
Huraaaaaaaaa