Témat: 15
Registrován od: Apr 2011
Ahoj, včera večer jsem se šel kouknout na předzahrádku (A1/110) a koukám že někdo upustil či hodil láhev piva Kozel z nějakého vyššího patra... Takže mám střepy po celé dlažbě a i v trávě... Nevím jak je dostat z trávy protože se láhev totálně rozletěla na malinké kousky
Chápu že někdy může něco upadnout ale láhev ze skla?! Co kdyby jsme měli malé dítě ať už v kočárku či už lehce chodící...
Témat: 10
Registrován od: Apr 2010
Pechi Napsal(a):Ahoj, včera večer jsem se šel kouknout na předzahrádku (A1/110) a koukám že někdo upustil či hodil láhev piva Kozel z nějakého vyššího patra... Takže mám střepy po celé dlažbě a i v trávě... Nevím jak je dostat z trávy protože se láhev totálně rozletěla na malinké kousky Chápu že někdy může něco upadnout ale láhev ze skla?! Co kdyby jsme měli malé dítě ať už v kočárku či už lehce chodící...
Tak to je docela síla:/
Témat: 43
Registrován od: Oct 2010
Tak když už nepadá sklo, kapesníčky, kusy plastových věcí, igelitové pytle... tak sem padají zbytky skořápek z oříšků... -_-
Pechi Napsal(a):Tak když už nepadá sklo, kapesníčky, kusy plastových věcí, igelitové pytle... tak sem padají zbytky skořápek z oříšků... -_-
No viděl bych to na obejití sousedů a upozornění. Třeba jim to ani nedojde, že to tam pak sbíráš
Registrován od: Dec 2010
uff tak to ja teda dekuji sousedum nad nami, ze nas maji radi a tohle nedelaji (tuk tuk) ...
taky bych to videla na domluvu :|
xreni Napsal(a):uff tak to ja teda dekuji sousedum nad nami, ze nas maji radi a tohle nedelaji (tuk tuk) ...
taky bych to videla na domluvu :|
Otázka je, od koho to jde. V pátém patře v 506 ještě nikdo nebydlí a od nás to nejde
Témat: 59
A ještě tady nezmiňujete variantu, že by to mohli naházet opilci přes plot :mad:
Ještě že nad náma nikdo nemá okno...jen terasa v ústupu a moc fajn sousedi
Ricky Napsal(a):A ještě tady nezmiňujete variantu, že by to mohli naházet opilci přes plot :mad:
To mi nepřijde moc pravděpodobný vzhledem k tomu, že nemají tu předzahrádku u cesty/trávníku, ale schovanou za ostatními zahrádkami.
Ta láhev určitě padala ze shora... přes plot je to sem opravdu daleko... by musel být velmi šikovný opilec... a nějakým způsobem hodit jen půl láhve...
Registrován od: Dec 2010
a ja si predstavuju jak opilci kroupou orechy a trefuji se Pechimu na zahradku
no, treba mas Pechi jen pech a chce to zmenit prezdivku
to bych musel měnit i příjmení
DD
No ono si hodně lidí neuvědomuje, že pod nima někdo je a že i blbé vyklepávání koberečků není zrovna vhodné
A to přitom vidim docela často.
Předzahrádka je v tomhle tak trochu za trest.
Takže dnes (12.6.2011) v 22:30... Sedím doma v tichosti skoro ve tmě... A slyším akorát nějaké hlasité povídání (ruština či ukrajinština) přes ventilačku... Krom povídaní slyším jak si asi někdo jen tak plive opakovaně z balkonu... Ze zvědavosti jsem rozsvítil a šel ven a kouknou nahoru (jestli chytnu plivanec)... Při rozsvícení nastalo ticho a jen na mě dopadl popel z cigarety... Alespoň že ne vajgl... Pokud někdo postrádá či chce lopatku (průhlednou) přistála tu jedna na trávě... Vystavená na plotě... Kdyby byl zájem zvoňte či houkněte přes plot... S pozdravem sběrný dvůr spadlých věcí...
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-06-12, 21:41 uživatelem
Pechi.)
Pechi Napsal(a):Takže dnes (12.6.2011) v 22:30... Sedím doma v tichosti skoro ve tmě... A slyším akorát nějaké hlasité povídání (ruština či ukrajinština) přes ventilačku... Krom povídaní slyším jak si asi někdo jen tak plive opakovaně z balkonu... Ze zvědavosti jsem rozsvítil a šel ven a kouknou nahoru (jestli chytnu plivanec)... Při rozsvícení nastalo ticho a jen na mě dopadl popel z cigarety... Alespoň že ne vajgl... Pokud někdo postrádá či chce lopatku (průhlednou) přistála tu jedna na trávě... Vystavená na plotě... Kdyby byl zájem zvoňte či houkněte přes plot... S pozdravem sběrný dvůr spadlých věcí...
No tak to máš docela v pohodě večer
Registrován od: Aug 2010
Danny Napsal(a):Pechi Napsal(a):Takže dnes (12.6.2011) v 22:30... Sedím doma v tichosti skoro ve tmě... A slyším akorát nějaké hlasité povídání (ruština či ukrajinština) přes ventilačku... Krom povídaní slyším jak si asi někdo jen tak plive opakovaně z balkonu... Ze zvědavosti jsem rozsvítil a šel ven a kouknou nahoru (jestli chytnu plivanec)... Při rozsvícení nastalo ticho a jen na mě dopadl popel z cigarety... Alespoň že ne vajgl... Pokud někdo postrádá či chce lopatku (průhlednou) přistála tu jedna na trávě... Vystavená na plotě... Kdyby byl zájem zvoňte či houkněte přes plot... S pozdravem sběrný dvůr spadlých věcí...
No tak to máš docela v pohodě večer
tak to je masakr
Za mě musím říci, že v B2 jsou samí fajn lidé. Nemáme zde žádné problémy se sousedy, hlukem apod. Možná je to tím, že nás tam není tolik a není to tak anonymní. Já bych tam zašel, zazvonil a upozornil bych je na to. Pokud to nepomůže, tak to pak řešit stížností apod. Vesměs jsou tu ale všude fajn lidé, ty "špatní" se najdou všude, s tím se musí holt počítat. U nás zatím nejsou :-)
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 2011-06-13, 13:00 uživatelem
Danny.)
Tak u nás se konečně mohou do něčeho trefovat...
Do bazenu, jo?
Tak snad zase nepoleti flaska:/
Témat: 1
Registrován od: Jun 2010
Pechi Napsal(a):Takže dnes (12.6.2011) v 22:30... Sedím doma v tichosti skoro ve tmě... A slyším akorát nějaké hlasité povídání (ruština či ukrajinština) přes ventilačku... Krom povídaní slyším jak si asi někdo jen tak plive opakovaně z balkonu... Ze zvědavosti jsem rozsvítil a šel ven a kouknou nahoru (jestli chytnu plivanec)... Při rozsvícení nastalo ticho a jen na mě dopadl popel z cigarety... Alespoň že ne vajgl... Pokud někdo postrádá či chce lopatku (průhlednou) přistála tu jedna na trávě... Vystavená na plotě... Kdyby byl zájem zvoňte či houkněte přes plot... S pozdravem sběrný dvůr spadlých věcí...
Tak to je mazec. Koukám, že si to nové bydlení krásně užíváte :|
Takže opět velké překvapení dnes když jsme dorazil domů... Další rozbité skole po půlce terasy... Neidentifikovaný kus skla opět jen polovina střepů... Někdo něco upustí na balkoně a zbytek smete prostě ke mě dolu... Zajímalo by mě kdo abych mu střepy mohl nasypat před dveře! Ani omluvný papírek ve schránce či u dveří... Prostě vrchol... (Mimochodem dnes dopadl rekordní střep o velikosti 15x5cm)
To teda není normální, ani jsme nic nepozorovali (jsme v 5. tém patře). Jak někoho uvidím, hned ho napráším. Bude to podle mě někde ve 2.- 4. patře....
Takže po delším čase opět padá rozbité sklo z balkonu 3 patra rohového bytu A1/A2... Úsměvné je že jsem byl svědkem a někdo vykoukl z balkonu dolu tak jsem řekl že se padá sklo a osoba v klidu beze slov zalezla zpět...
No a to bych tam sel hned.